Törölt_tag5279

Tag
 • Tartalmak

  27
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5279 posztolt

 1. kábelnet

  Most már működik a telefon is központilag újraindították és tökéletes a rendszer.
 2. kábelnet

  be van jelentve és elkezdték a hiba kijavítását, köszi a segítséget
 3. kábelnet

  Nagyon köszönöm a válasz és hívom Őket internet-tv jó.
 4. kábelnet

  DCM-704, nem világít
 5. kábelnet

  Végre ki lett cserélve a modem remélem jól fog működni. Ettől független rosszul indult a dolog mert a telefon nem működik. most megint hívjam a hibajelentőt, vagy van más megoldás? Köszi előre is a választ.
 6. kábelnet

  Az óta csak egyszer indult újra napi szinten ez még belefér, legalább is amikor néztem az adást illetve interneteztem. A képmegállás az napi több alkalom van, lehet hogy ez is modem hiba sajnos én ezt nem tudhatom.
 7. kábelnet

  Volna még egy olyan kérdésem, hogy azt mi okozhatja, hogy a kép kimerevedik egy rövid időre utána megy tovább a műsor. Ez napi szinten többször előfordul ez akkor lényeges amikor a filmben vagy bármilyen jelenetben fontos a részlet és nem tudom, hogy a szereplő mit válaszolt illetve mit mondott.
 8. kábelnet

  Most még ok. ahogy lesz változás fogom jelezni, ha így marad nekem megfelel.
 9. kábelnet

  Én hidd el, hogy feleslegesen nem írogatok engem a mostani hiba érdekel csak, olyan is volt, hogy ki írta nem kapcsolódik az internethez a tv. Mindentől független most működik most is azt nézem.
 10. kábelnet

  Lehet , hogy a karbantartás kihatott a modemre is mert azóta megszűnt az újraindulás ha mégis jelentkezik akkor kizárólag telefonon jelentem be.
 11. kábelnet

 12. kábelnet

  Igazad van de egy olyan törzs vásárló mint én vagyok a T-Home-nál csúnya dolog, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy örök életemben az Ő előfizetőjük voltam. Egy elavult modem lecserélése nem olyan nagy gond szerintem. Szerintem meg érdemelném hozzátéve, hogy volt vele sok probléma.
 13. kábelnet

  Most már biztos, hogy holnap telefon mert semmi visszajelzést nem kaptam fél éjszaka nem volt internet meg nappal is elment.
 14. kábelnet

  Legközelebb csak is telefonon jelentem be a hibát. Nem gondoltam volna, hogy így el fog húzódni a hiba kijavítása. Még megvárom a holnapi napot és utána telefonálok.
 15. kábelnet

  Azt írtam már az elején, hogy telefonon jelentettem be 23-án először és 24-én ki lett "javítva" 25-én jó volt azóta megint nem, én nem értek hozzá és nem mondhatom, hogy cserélje ki a szerelő ez az Ő dolga, főleg ha kifutott termék. Megérdemelném mivel örök idők óta T-Home-os vagyok és már 63 éves vagyok másik szolgáltatónál nem is voltam!
 16. kábelnet

  A pár napon már túl vagyunk és még semmi változás, nem jelentkezett senki. Tegnap előtt újraindult egy esti műsorban a modem legalább hatszor elég bosszantó de szinte minden nap, pontosan nem tudom mert azért nem ülök állandóan a TV előtt.
 17. kábelnet

  Köszi majd leírom mi történt szerintem akkor holnap biztos jelentkeznek.
 18. kábelnet

  Érdekes, hogy a mai nap nem indult újra a modem igaz nem is voltam itthon állandóan.
 19. kábelnet

  Köszönjük, hogy a lenti kérdéssel ügyfélszolgálatunkhoz fordult 2015. szeptember 29-én.
 20. kábelnet

  Köszönjük, hogy a lenti kérdéssel ügyfélszolgálatunkhoz fordult 2015. szeptember 29-én.
 21. kábelnet

  A csere még nem történt meg, idáig nem jött a szerelő. A modem az stimmel arról van szó remélem ki fogják cserélni.
 22. kábelnet

  Bízok benne, hogy egy modem csere megoldja a problémát, idáig még nem jelentkeztek.
 23. kábelnet

  Most ismételten várom a szerelőt.Lehet, hogy most lesz a készülék csere.Csak gondolom, megírom ha túl leszek rajta.
 24. kábelnet

  A csere kivételével minden megtörtént.
 25. kábelnet

  Az a lényeg, hogy a villogó kicsi fények a modemen el tűnnek egy pillanatra és utána folyamatosan előjönnek addig nincs tv internet és telefon ez 120 Mbit-es internet mellett ami nagyon idegelő minden féleképp!