Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5279

Tag
 • Tartalmak

  27
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1380 profilmegtekintés

Törölt_tag5279 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 1. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Most már működik a telefon is központilag újraindították és tökéletes a rendszer.
 2. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  be van jelentve és elkezdték a hiba kijavítását, köszi a segítséget
 3. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Nagyon köszönöm a válasz és hívom Őket internet-tv jó.
 4. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  DCM-704, nem világít
 5. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Végre ki lett cserélve a modem remélem jól fog működni. Ettől független rosszul indult a dolog mert a telefon nem működik. most megint hívjam a hibajelentőt, vagy van más megoldás? Köszi előre is a választ.
 6. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Az óta csak egyszer indult újra napi szinten ez még belefér, legalább is amikor néztem az adást illetve interneteztem. A képmegállás az napi több alkalom van, lehet hogy ez is modem hiba sajnos én ezt nem tudhatom.
 7. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Volna még egy olyan kérdésem, hogy azt mi okozhatja, hogy a kép kimerevedik egy rövid időre utána megy tovább a műsor. Ez napi szinten többször előfordul ez akkor lényeges amikor a filmben vagy bármilyen jelenetben fontos a részlet és nem tudom, hogy a szereplő mit válaszolt illetve mit mondott.
 8. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Most még ok. ahogy lesz változás fogom jelezni, ha így marad nekem megfelel.
 9. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Én hidd el, hogy feleslegesen nem írogatok engem a mostani hiba érdekel csak, olyan is volt, hogy ki írta nem kapcsolódik az internethez a tv. Mindentől független most működik most is azt nézem.
 10. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Lehet , hogy a karbantartás kihatott a modemre is mert azóta megszűnt az újraindulás ha mégis jelentkezik akkor kizárólag telefonon jelentem be.
 11. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Igazad van de egy olyan törzs vásárló mint én vagyok a T-Home-nál csúnya dolog, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy örök életemben az Ő előfizetőjük voltam. Egy elavult modem lecserélése nem olyan nagy gond szerintem. Szerintem meg érdemelném hozzátéve, hogy volt vele sok probléma.
 12. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Most már biztos, hogy holnap telefon mert semmi visszajelzést nem kaptam fél éjszaka nem volt internet meg nappal is elment.
 13. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Legközelebb csak is telefonon jelentem be a hibát. Nem gondoltam volna, hogy így el fog húzódni a hiba kijavítása. Még megvárom a holnapi napot és utána telefonálok.
 14. Törölt_tag5279

  Kábelnet

  Azt írtam már az elején, hogy telefonon jelentettem be 23-án először és 24-én ki lett "javítva" 25-én jó volt azóta megint nem, én nem értek hozzá és nem mondhatom, hogy cserélje ki a szerelő ez az Ő dolga, főleg ha kifutott termék. Megérdemelném mivel örök idők óta T-Home-os vagyok és már 63 éves vagyok másik szolgáltatónál nem is voltam!
×
×
 • Új...