Sounder

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Sounder a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Kösz az infót, Zoli. Most már csak azt szeretném, ha legalább néhány amerikai filmet, ill. TV sorozatot eredeti nyelven is mutatnák, s nem magyar szinkronnal.
 2. Gyakran látom a Fox+ hirdetéseket, de semmit arról hogy hogyan lehet rá feliratkozni. Engem főleg a Homeland sorozat érdekel rajta.
 3. Nem is tudom letölteni a TV GO appot a Play Store-ból, mert ugyanazt a visszautasító üzenetet kapom a Google-tól.
 4. "This item isn't available in your country." Ez az üzenet jelenik meg a TV Műsor applikációjában valahányszor próbálom indítani a TV GO-t az én LG G6-emen. Pedig ezt Budapesten próbálom, s az öcsém meg Érden simán tudja működtetni azt az ő Samsungján Érden. Korábban azt hallottam okként említeni, hogy én a telefonomat nem Magyarországon vettem. Miért lenne az így, ha egyszer az itteni Telekom SIM kártyáját használom? Ennek semmi értelme szerintem.
 5. Köszönöm a segítőkész válaszokat. A TV szoftverének felfrissítése ugyan nem oldotta meg a problémámat, de valami más igen. Ugyanis googlizva ezt a problémát eléggé gyakorinak láttam ezt a panaszt, míg végül valaki memondta mi a megoldás. Egyszerüen az, hogy a csak nyomógombnak kinéző VOL gombot kell felfelé és lefelé nyomni a hangerő változtatásához. Többen is megjegyezték hogy ez nem valami intuitív megoldás a Samsung részéről. Eddig ugyanis csak nyomogattam azt a gombot és csak azt értem el vele hogy elnémítottam a tévét vagy ujra hangosítottam. Egyébként a szoftver frissítésen kívül lehet firmware-t is frissíteni?
 6. Kösz a linket, de a regisztrációm azon akad meg, hogy nem fogadja el tőlem az ellenőrző kódot többszöri probálkozás után sem. Tudod, azoknak a "nem vagyok robot" típusu grafikus szavaknak a szöveges megfejtése jelenti ott az ellenőrző kódot. Pedig biztos vagyok hogy jól fejtettem meg azokat az ábrákat.
 7. Mivel elöfizetöje vagyok az Amazon Prime szolgáltatásnak még Amerikából, megpróbáltam itt is játszani egy filmjüket a Samsung QLED SmartTV-n. Ment is szépen a film, csak túl hangosan és a hangerőt nem lehetett szabályozni sem a TV, sem a Set top box távirányítójával. Pedig ez nem probléma TV műsorok nézéskor. A tv modellje különben Q70R, minden elképzelhető okos TV funkcióval. Mit lehet tenni, hogy a hangerő szabályozás működjön az Amazon Video nézésekor is?
 8. Új Telekom ügyfél vagyok, s a világért sem tudom kiokoskodni hogyan tudnám lehallgatni a hangpóstámba esetleg érkezett üzeneteket. Voltam már más mobil cégek ügyfele is, ahol ez sokkal egyszerübb volt. Úgy érzem a magyar Telekom bonyolultabbá teszi ezt mint kellene.
 9. Hát az itt csatolt kép mást mutat, ha PC-rõl kérem. Gondolom azt érted vezetékes alatt (ethernet). Az utolsó 4 számjegyet itt befeketítettem nyilvánvaló okok miatt. Utólag jöttem rá, hogy a 36-os országkódot nem kellett volna beírnom, de anélkül is ugyanaz volt az eredmény.
 10. Amikor Magyarországon vagyok, akkor az appot használom az ottani SIM-mel. Más SIM-mel az nem megy. Szóval nem tudom mirõl beszélsz itt. PC-rõl meg bejutni épp amiatt az egyszeri kód miatt nem tudok, mert azt a magyar SIMhez tartozó telefonszámra küldik.
 11. Az SMS visszaigazolás nem praktikus az olyanoknál, akik külföldi tartózkodás alatt próbálkoznak betekinteni a fiókjukba egyeztetés végett egy PC-rõl mert ott olcsóbb, helyi SIM kártyát használnak. Ilyen esetekre számolva, jó lenne, ha a visszaigazolás csak emailes lenne, s SMS pedig csak opció. Jelenleg csak feltölteni tudom a Domino kártyámat egy PC-rõl SMS visszaigazolás nélkül (OTP kártya segítségével), de belenézni a fiókomba nem tudok. Jó lenne ha ezt a szituációt egy kicsit rugalmasabban kezelné a Telekom, mert az SMS nem egy olyan határok nélküli kommunikációs médium, mint az email.