Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Sounder

Tag
 • Tartalmak

  22
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Sounder eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Érdekes, az ujabb próbálkozásaimnál a figyelmeztető üzenet már nem magyarul volt, hanem angolul. De annak bal alsó sarkában is megtaláltam egy gombot, ami elvezetett az admin login boxhoz. Sikerült is benéznem az adminisztrációs felületre és minden normálisnak látszik. Köszönöm a segítséget.
 2. Meg próbáltam bejutni a Technicolor router http://192.168.1.1 admin felületére, de a Firefox böngészőm veszélyesnek találja azt, egy ilyen üzenettel. A Bingnél hasonló eredményre jutottam. Mások hogy jutottak be oda?
 3. Oké, ma végre rájöttem annak a fedölemeznek a nyitjára, s simán le is jött. Azután már az optikai kábel dugaszát is könnyü volt kihúzni, s az új modembe dugni, úgyhogy most minden csatlakozó készülék is működik rendesen. Már csak a régi modemet kell visszaküldeneni. Köszönöm a segítséget.
 4. Aha, értem és köszönöm. Majd talán holnap kipróbálom.
 5. Tegnap kaptam egy FGA2233 MAG modemet a Telekomtól egy futárral, hogy azzal csaréljem ki a meglévő Sagemcom modemet. Normálisan ez nem lenne probléma magamnak megcsinálni, de nem jöttem rá hogyan húzzam ki az optikai kábelt az öreg modemből mert annak csatlakozója le van takarva egy lemezzel. Azt a lemezt meg nem tudom hogyan eltávolítani. A csatolt kép mutatja a a lemeztakarót, aminek jobb felső sarka közelében bújik be a fehér optikai kábel a lemez alá. Sejtem, hogy a lemez jobb alsó sarkában lévő lyuk a nyitás kulcsa, de minden próbálkozásom abban a lyukban egy vékony csavarhúzóval sikertelen volt. Volt már valaki sikeres ezzel és ki tudna segíteni egy tanáccsal? Köszönöm.
 6. Sounder

  settop box

  Kösz. Akkor ez egyszerübb mint gondoltam.
 7. Sounder

  settop box

  Ma megkaptam az új settop boxot amit mindjert be is kötöttem. A csere-box működik rendesen. Most már csak a régit kell visszaküldenem amit állítólag a GLS futár ingyen átvesz tőlem. Viszont nem tudom hová címezni a csomagot, mert azt a Telekom rep nem írta meg az SMS-ben.
 8. Sounder

  TV Go Android App stream bezárás

  A baj az, hogy a TV kép elfoglalja az egész kivetítőt a Vissza, Home és a 3. gombbal együtt. Azok ugyanis a kivetitő alján vannak, s nem külön a káván. Pedig azok egyikére kellene rákattintanom hogy a mobilt manipulálni tudjam. Nem tudom érthető amit mondok, de nem tudim jobban elmagyarázni.
 9. Ha egyszer kiválasztottam egy TV csatorna streamelését, abból szinte lehetetlen visszamenni a műsor listára egy másik csatorna választására, vagy az appból való kimenetelre. Régebben ez könnyebb volt, vagy én nem találtam meg eddig a trükköt hogyan kell azt egyszerüen csinálni. Tud ezzel itt valaki segíteni?
 10. Sounder

  settop box

  Kösz az ajánlatot, de eddig még csak visszaigazolást kaptam a bejelentésemről a következő igérettel: Kollégánk 3-5 munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot. Abban az emailben nem találok semmi hibajegy számot. Igazán nekem nincs is szükségem egy technikus megjelenésére, csak egy új settop boxra, mert azt én is be tudom csatlakoztatni, hiszen a még működő settop boxot is áthelyeztem már párszor ideiglenesen.. Nem rakéta tudomány a dolog. Nem is tudom hogy ezeket a boxokat miért nem lehet cserélni a Telekom boltokban, mint Amerikában az ottani kábel TV cégek boltjaiban. Így aztán nem kellene napokig várni a megoldásra, miközben persze fizetnem kell midkét settop box díját. Remélem ez most privátban ment.
 11. Sounder

  settop box

  Elromlott az egyik settop boxom egy áramkieséssel. Amikor az áram visszajött, csak annyit jelzett ki a tévén angolul, hogy CISCO Failed to initialize hard drive. Tehát mintha a merevlemez sérült volna meg benne, s nem tudja feltölteni az indító programot. A másik tévém boxja mőködik mindkét tévén, de abban nincs DVR. Bár jelentettem a dolgot a cégnek online, de ki tudja mikor kapok egy új boxot. Itt most az érdekel, hogy mással is előforult-e már hasonló meghibásodás és hogy az 1400-s hiba bejelentő szám mindíg online-ra küldi-e a hívókat. Nem valami ügyfélbaráti hozzáállás szerintem.
 12. Sounder

  Fox+

  Kösz az infót, Zoli. Most már csak azt szeretném, ha legalább néhány amerikai filmet, ill. TV sorozatot eredeti nyelven is mutatnák, s nem magyar szinkronnal.
 13. Sounder

  Fox+

  Gyakran látom a Fox+ hirdetéseket, de semmit arról hogy hogyan lehet rá feliratkozni. Engem főleg a Homeland sorozat érdekel rajta.
 14. Sounder

  TV GO

  Nem is tudom letölteni a TV GO appot a Play Store-ból, mert ugyanazt a visszautasító üzenetet kapom a Google-tól.
 15. Sounder

  TV GO

  "This item isn't available in your country." Ez az üzenet jelenik meg a TV Műsor applikációjában valahányszor próbálom indítani a TV GO-t az én LG G6-emen. Pedig ezt Budapesten próbálom, s az öcsém meg Érden simán tudja működtetni azt az ő Samsungján Érden. Korábban azt hallottam okként említeni, hogy én a telefonomat nem Magyarországon vettem. Miért lenne az így, ha egyszer az itteni Telekom SIM kártyáját használom? Ennek semmi értelme szerintem.
×
×
 • Új...