albano

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

albano a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Szép napot fórumozók ! Tisztelt Roli82(Hát pedig visszahívásnak történnie kellet volna. Szerintem az egészet ott zavartad meg,hogy folyton viasza telefonálgattál és lehet valaki nem látta,hogy neked már van egy rendelésed és berögzítette újra, de már az emelt árral,hiszen a kisebb árral már nem tudja felvinni a rendszerbe ha az már nincs is benne.)Nos bármely adás-vétel ,szerződés amely 2-t fél között zajlik köttetik mindenkor van lehetőség a párhuzamos egyeztetésre , módosításra mindkét fél részéről , figyelembe véve az eredeti szerződésben megállapodottak szerint az 1 oldalú módositást a Törvény nem kevés összeggel birságolja!! . Hogy ki hányszor egyeztet az nem mérvadó de az eredeti szerződést kell figyelembe venni!!! amitől később el is állhatsz ha azt valamelyik fél nem tartja be!! Pld : Ptk, FVH. döntésének megfelelően . Na de nem tartok oktatást csak ha valaki így jár mint én jó ha el olvassa a fórumot , érdeklődik jogi személytől ha bele pottyant a sárba!!!
 2. ez szuper látod nálam gyorsak voltak:) de legalább téged fel hívtak fel a fejjel az én ügyem padlóra vágott de a remény hal meg útoljára De ki heverem csak az bánt ,hogy erkölcsileg sértettek meg amit nem tudok el viselni!! És nekem senki ne papoljon itt a Fórumon hogy azon az áron kapja meg valaki ami a megrendelés idején a honlapon volt!!! A naívság =0-l
 3. Aaron meg kaptad a készüléked??
 4. Aaron itt a példám látod!!
 5. Ui: ja és bocs senki engem fel nem hívott a Telekom-tól egyeztetések végett vagy valami váltosról ez is fontos lehet nektek!!
 6. Szép Napot !! minden jelenlegi és leendő Telekomos elő fizetöknek ,csak 1 kis észrevételt szeretnék veletek meg osztani!! Nos e-hó 04 -n rendeltem 1 készüléket a Telekomtól 0-ft kezdő részlettel továbbiakban x összegben megállapodás szerint részlet fizetés!!24-hó ig!! A lényeg meg is jött a futár , mivel kelett a masina kért tőlem 39990-ft-t!! ( ez a 0-ft)sokat nem ecsetelve mivel észre vettem. 04-e után 2 nappal már más informácíók voltak a Telekom hon lapján telefonon eggyeztettem az ügyfél szolgálattal de miért is?? kérdem magamtól semmi érdemleges információt nem kaptam azaz ,hogy ki vizsgálják az ügyem!!. Ja és már 04-n már meg is lett hosszabítva a hüség nyilatkozatom holott az esetben kértem a meg hosszabítást ha a készüléket ki szállítják!! Mi előtt el felejteném kb 5-8 alkalommal hívtam az ügyfél szolgálatot!! Hogy ott milyen fejetlenség van így utólag bele gondolva ne is kérdezétek.A legutolsó beszélgetésem a futárral együtt hívtam fel öket csak azért , hogy legyen fül tanu is közölték velem várjak 1 kicsit:) majd alakul, valamit be számítanak és meg oldódik!! Jön az értesítés levében , mivel vegyesek az érzelmeim gondolom meg osztom veletek Kérlek benneteket mindenröl vezesetek valami irományt én ezt meg is tettem gondolva a következményekre Ne haggyátok magatokat be fürödni még ha be is következik valami NEGATÍV veletek ott a Fogyasztó védelem bízhatok bennük én is azt teszem ha vége a tortúrának és Negatívan zárul részemre az ügy !!
 7. Szép napot Roli82 bocs de semmi rossz szándékom sincs , hogy valamivel is + sértselek ez távol áll tőlem még a szándéka is!!Egyébként hanyadikán igazolták vissza ,hagyták jóvá a rendelést telefonon,mert ezt még nem írtad le!?Na ez az semmikor mert arra sem méltatják az ügyfelet ,hogy vissza hívják!!:(És továbbiakban egyeztessenek változásról ,módosításról stb.Na majd valami lesz !! További szép napot!!!
 8. Ui: a szolgáltató azt közölte velem 1-2 héten belül az sms 30-n belül küldik ki a készüléket!! akkor mi is ez??
 9. Roli82 megatudós!! Szép napot neked!! Igen mindet egyeztettem !! Adat , korábbi szerződés, tartozás ami soha nem volt!!!!stb Na de amiről írogatunk én fizető képes vagyok!! De anno én még a postánál lévő akkor még igaz csak telefon szolgáltatás volt!! tehát nem vagyok mai gyerek!! Az ügyek ismeretében!! De , hogy 1 mai szolgáltató Telekom pld nem tud 1-mű választ adni a XXI-ban hát ez kissé hátborzongató!! Megatudós te olyat is tudsz amit én nem ,tegnap kapcsolatba léptem hazákból el szakadt barátommal aki Németországban lakik , meg kérdeztem ugyan tájékozódjon már önáluk hogy is működik a rendszer 1/2-h múlva vissza hívott és számomra megdőbentő hírrel szolgált a Dache Telecom ami köztudott a magyar Telekom Vezérkara Mit is gondolsz Megatudós szerinted a jelenlegi majdnem 13000-ft -t milyen szolgáltatást kapnak??? Egy készülék vásárlása mennyi időt vesz náluk igényben?? Kiváncsi vagyok a válaszodra na de a lényegre térek tehát mint fent is írtam több 10 éves hűség időmmel hogy is vagyunk ki kiért van ??. Év vásárolok készüléket Fizetek!! a Szolgáltatásért Fizetek Tartozásom NO !! És még én könyörögjek a szolgáltatónak !! valóban igazad van váltsak szolgáltatót ha nem tettszik. Valóban mások is ezt javasolták!! a szolgáltató ügyitézőjével el beszélünk egymás mellet nem a lényegre törekednek de bizonyos esetben meg is értem őket, mert öket sem tájékoztassák 1-n!! Várom megtisztelő válaszod!!
 10. Roli82Megatudós hát még csak azt szeretném meg tudni ami fontos miért nem tájékoztatnak minderről telefonon ez olyan nagy probléma lenne számukra én ma legalább 4-5 alkalommal hívtam őket de egyértelmű válasz nem kaptam hogy is van ez???? Köszönettel!!!!!
 11. Nos én is hasonló cipőben vagyok !! . Nem gondoltam volna, hogy e-képpen járok Ma felhívtam a Telekom ügyfél szolgálatot aki készségesen állt rendelkezésemre!! Senki ne hibáztassa a ügyintézőket!! Na de lényeg Lenovo Z 51-70 tip-ú gépet rendeltem persze hüség idővel egyetemben ami 0-ft kezdő részlet további 24x7890-ft lett volna.!! Erre ma közölték velem ne vegyem át a gépet , írjak a központnak és 30-n belül válaszolna ill-e ki vizsgálják a ügyemet ITT ki verte nálam a Biztosítékot !! megelözően arra sem méltatják az ügyfeleket a változásról !! Hátt ELGONDOLKOZTATÓ mi is van !! Ki van kiért ja és kb mire ha + is kapod a gépet és be csomagolják 1-2 hét!!:( No több komment