Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5430

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5430 posztolt

  1. Törölt_tag5430

    Kábelnet

    Ok, köszi. Nálam is az EPC3925-ös router van.
  2. Törölt_tag5430

    Kábelnet

    Már egyszer jeleztem a T-nek. Folyamatosan akadozott az internetünk, és a tv-nk is. Sokadik bejelentésre kijöttek, lecserélték az akkori másik típusú routert erre a mostanira, és újra kábelezték a lakást, és csatlakozókat cseréltek. Akkor jeleztem a szerelőnek, hogy ilyen dolog történik letöltés közben. A baj az volt, hogy nem tudta mi az a NAS, és hogy mit csinál. Majd amikor elmondtam neki, és megmutattam, akkor azt mondta, hogy biztosan a NAS a hibás, mert lehet nem bírja a router az ilyen típusú eszközt. Nem voltam erről meggyőzve, mert nem is tudta mi az a NAS, de egyből akkor az a hibás. Megpróbálom majd a hibabejelentő oldalukon jelezni, aztán majd kiderül mi lesz. Mondjuk ha senki nem találkozott még ilyennel, akkor lehet nálam egyedi a hiba.
  3. Törölt_tag5430

    Kábelnet

    Amikor megy a letöltés (2-3 torrent egyszerre, amit a NAS intéz), akkor a notebookot, a telefonokat ledobja a wifi, és nem is jeleníti meg elérhető hálózatként. A NAS-ra, ha külső hálózatról rámegyek (mobiltelefonon keresztül 4G-ről), hogy megnézzem mi történik, akkor azt látom, hogy folyamatosan megy a letöltés 13-14 Mbit/s-el. Ahogy a letöltést befejezi, akkor a router megint szórni kezdi a wifi jelet, és automatikusan felcsatlakoznak az eszközök. (notebook, telefon). Ez a jelenség mindig reprodukálható, hogy 2-3 hd film letöltése megy, és ki tudja tolni a max sávszélességet. A tv-n néha ilyenkor kimerevedik a kép, és akadozik, de az ritka.
  4. Törölt_tag5430

    Kábelnet

    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy miközben töltesz le (NAS-sal) ami vezetéken van bekötve a szolgáltatói Cisco routerbe, közben eldobja a wifi kapcsolatokat. A tv működik tovább, van Internet is, mert a letöltés továbbra is működik, de a belső wifi hálózat elérhetetlen a letöltés befejeztéig. Ez akkor van, amikor maxon megy a letöltés, 13-14Mbit/s-el. Emiatt lehet router cserét kérni a szolgáltatótól?
  5. Törölt_tag5430

    Optikai internet

    Én is ettől tartok, hogy a T nem akar ebbe invesztálni, hogy a koaxos hálózatát optikaira fejlessze.
  6. Törölt_tag5430

    Optikai internet

    Érdeklődnék, hogy mikortól várható Dunakeszin a Fóti úton a gigabtes Internet használata? Szeretném beköttetni a Magenta keretében, de csak 120Mbit a max, amit választani lehet. Üdv, Zsolti
×
×
  • Új...