Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5464

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5464 posztolt

  1. Ez hol jön elő? Mert a főoldalon tuti nincs. Odáig sikerült, hogy belépek, de aztán semmilyen ilyen szöveg nem fogad, hanem ha valamilyen menüre kattintok, akkor simán kidob vagy nem hozza be az oldalt. Roli, ha Te nem csak önszorgalomból válaszolgatsz, hanem a Telekom munkatársa vagy, akkor már most mondom, hogy a panaszokat sem így szokás kezelni. Ha nem vagy munkatárs, akkor nem neked célzom, de akkor meg az a gáz, hogy 2 napja nincs itt egy értelemes ügyfélszolgálatos hozzászólás, hogy miért nem működik és mikor próbálkozzak. De mondjuk feladtam és inkább a személyes ügyintézést választom. Remélem, az hatékonyabb....
  2. Ez a karbantartásos dolog már hónapok óta tart kisebb-nagyobb formában. Mindig van valami probléma az oldalukon, de sokkal inkább elfogadná az ember, ha kiírnák, hogy ne szenvedjünk a belépéssel, fizetéssel, egyébbel, mert ma (is) karbantartás van. Ilyen nagy cég esetében a tájékoztatás elsunnyogása elfogadhatatlan, amatőr hozzáállás.
  3. Hónapok óta lassú, használhatatlan, folyamatosan lefagyó Telekom weboldal tegnap óta (nov. 8.) még rosszabb lett. Ha nagy nehezen be is tudok lépni és végre eljutok a zűrzavaros menürendszeren keresztül a számláimhoz, meglepődve tapasztalom, hogy állítólag 2008-ban!!!!!!!! lejárt kifizetetlen számlám van. Most már nem látszik egyértelműen, hogy melyik számhoz tartozó számlát fizetném, és ugye a ***** szolgáltatás miatt a részletezésnél kifagy és ki is dob a rendszer. Ahogy az egyik előző bejegyzésnél olvastam, én is érdeklődnék, hogy az IT szakembereket mikor cserélik le végre hozzáértőkre vagy írják ki, hogy sajnos a weboldalas szolgáltatást be kell szűntetniük, mert képtelenek hónapok óta össszehozni egy normális, működőképes szolgáltató felületet. Akkor legalább tudnám, hogy maradjak a postai csekknél, az legalább biztosan és átláthatóan használható.
×
×
  • Új...