Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5677

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5677 posztolt

  1. Szeretném lemondani a regisztrációmat. Hogyan lehet?
  2. Törölt_tag5677

    Digitális Kábel TV

    Köszönöm!
  3. Törölt_tag5677

    Digitális Kábel TV

    Köszönöm! Újrahangoltam, visszajött a két elveszett csatorna. A Film Mánia novemberben tűnt el. A számla 5.-6. oldalát ritkán nézem meg, de ha megnézem, a zavaros ilyen -olyan pontok változása már meghaladja a türelmemet. Azzal kezdődik, hogy az eredeti pontot sem tudom, hogy mit tartalmaz, nem is akarok utánanézni. A lényeg az eltűnik. Van előfizetésem a digitálisra, de 3 TV készülékem van, és egy set-top-boxom.
  4. Törölt_tag5677

    Digitális Kábel TV

    Üdv! Digitális kábeltévé, családi csomag+HBO Max Pak. A két csatorna tegnap és tegnapelőtt tűnt el. Régebbi eltűnés a Film Mánia, Filmbox. Az analógról a Cool, AXN, AMC veszett el egy hónapja.
  5. Törölt_tag5677

    Digitális Kábel TV

    Sorozatosan szüntetik meg a kábelcsatornákat, mindenféle értesítés nélkül! A legújabban megszüntetett csatornák a Viasat3 és a Filmcafe! Feleslegesen fizetek kb. 60 csatornát, miért az aránylag nézhető adásokat szüntetik meg? Az ügyfélszolgálatot nem lehet elérni, az azonosítás után azonnal szétkapcsol! Sajnos úgy látszik, hogy egyre több ********* ********* dolgozik önöknél, akik semmihez sem értenek!
×
×
  • Új...