Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5910

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag5910 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag5910

    TV GO

    értem:) Próbálkoztam képernyő tükrözéssel, kapufának futottam... most az android sticken gondolkodom, mint tévéfelokosító, hogy ezzel majd a play áruházból letöltöm a TVGO-t, s ezáltal majd milyen jó lesz, de már a negyedik informatikus emberen vagyok túl, akik vagy sosem hallottak róla, vagy egy bizonyos végterméknek titulálták ezt az eszközt, tehát semmi jó véleményen nem született róla. S mivel már rákölteni sem szeretnék, ezért inkább visszacserélném a már megvásárolt televíziót ( amit a telekom üzletben ajánlottak, hogy ebben tutira benne van a TVGO... hát nem... ), csak lenne valaki olyan, akinek szerepel a jelenlegi televíziójának alkalmazáslistájában, s akkor már legalább lenne kiinduló pontom... de csak azt kapom mind a SAMSUNG ügyintézőjétől, mind a TELEKOM ügyintézőjétől, hogy lehet benne van, lehet nincs... nem tudnak pontos választ adni. Keressek olyat, akinek benne van, s vegyek olyat... Lassan többet fogok tudni a TVGO-ról s az ehhez kapcsolódó új technológiai eszközökről mint bárki más, de továbbra sincs egy biztos smart tv típusom, ami tartalmazza... megmondom őszintén, már a falat vakarom.... Amit a TVGO oldalán írnak típusok, azoknak több mint a fele, már kifutott termékek, tehát nem árulják őket, a maradék pedig vagy 200E ft feletti vagy nem tartalmazza a TVGO-t hiába írja. Mert, a samsung ügyintéző szerint, a J-s típusú tévékészülékekben egyáltalán nincs benne, csak a H-s ban lehet, de abban sem mindben, tehát be kellene kapcsoljam, s megnéznem, h szerepel e a listában Tehát, most csodára várok, s arra, hátha akad valaki, akinek a tévéjében ez benne van alapból, s ezáltal biztosra megvehetném.
  2. Törölt_tag5910

    TV GO

    Köszönöm! Azért lenne szükségem TV GO alkalmazással bíró készülékre, mert a maximális számú set top box-ot, azaz mind a hármat már kihasználtuk, így a negyedik televízión csak ezzel az alkalmazással nézhetnénk a tévét. Már több fajta opció is is felmerült, hogy okosítsam az televíziót, ám még mindig ez lenne a legolcsóbb beruházás, ha találnék olyat, ami 100%-ban tudja. Mert vannak korábbi szériás televíziók, amik tudják, de biztosat, senki sem tud mondani..
  3. Törölt_tag5910

    TV GO

    Kedves fórumozók! Tudnátok-e ajánlani olyan smart tv-t ( baráti áron ) ami biztosan tartalmazza a tv go alkalmazást?! Mindennek utánanéztem már, teljesen otthon vagyok a témában, de senki sem tudott eddig pontos televízió típust ajánlani. Azok válaszát várom, akik saját háztartásukban használják a televíziót, s biztosan tudják, hogy megtalálható az alkalmazások között a TVGO. Előre is köszönöm válaszotokat!
×
×
  • Új...