Mazdarobi

Tag
 • Tartalmak

  23
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Mazdarobi a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Ha most rendelek online egy domino fix dijcsomaggal egy sim kártyát (hűség nélkül),akkor jár hozzá 10 giga mobilnet belföldön?
 2. Sziasztok! 05.27.-én rendeltem egy domino csomagot,mely azóta szállítás alatt van. Mikorra érkezhet meg? 30.-ára ígérték......
 3. Köszi,de miért éri így meg a telekomnak?Nem ráfizetés a tört hónap?
 4. Időarányosan fizetem,de időarányosan is használhatom el? Azaz kb a 10 napra 8 GB netem lesz az időarányos díjért?
 5. Sziasztok! Előfizettem egy 25 Gb EU-s internet csomagra,de az látom online ,hogy Felhasználható: 2017.07.26. 0 óra 00 percig. Aznap van a számlám fordulónapja. Akkor most addig csak időarányosan fizetek és használhatom a szolgáltatást,vagy erre a 10 napra is egy teljes havi díjat számláznak,s csak teljes adatkeretet tudok elhasználni?
 6. Sziasztok! Mi lehet a számlámon az,hogy Telematrix CF Telekom mobilhálózaton belül? Ez egy céges számla,flottán belül ingyen ,amúgy ennek a percdíja 24+áfa,amúgy meg 4,5+áfa minden irányba. Másnak nincs ilyen a számláján a flottában.Mi lehet ez?
 7. Felhívtam a 1412-t.Látják a rendelést,de nem tudják aktiválni. (online rendelést manuálisan aktiválni 2017-ben?) Az mondják várjak max 15 napot a hozzáféréshez. Mennyit??? Mondják,hogy nem tudják üzemelteti az online felületet,s inkább hívjam fel őket.Az normális lennel.
 8. Nem,online rendeltem meg.Gondoltam úgy gyorsabb.
 9. Sziasztok! A rendelés után mennyi idővel lesz használható a moziklub szolgáltatás? Köszi.
 10. Köszi.Már megy 850/200-al. :))
 11. Cat5 kábel van. Az van ráírva:Verified gigabit ethernet. Hama gyártmány. A háló kártyát megnézem. Köszi.
 12. Sziasztok! Előfizettem a netmania 1000-re. Azóta a sebességem max 100/100 Mbps. Mi lehet a rendszer szűk keresztmetszet okozója? Az új routert még nem kaptam meg,de az csak ahhoz kell,hogy a wifin is jöjjön 300 Mbps.Nem? Köszi.
 13. Sziasztok! Kaptam egy sms-t,hogy a környékünkön hálózat fejlesztést hajtottak végre,s a címemen is elérhető az 1000 Mbit sebesség,de én a címemre rákeresve "csak" a 120-as csomagot látom. Talán csak az új belépőknek adják oda? Köszi.
 14. Sziasztok! Gondolkozom 2.stb rendelésen.Ez tényleg 8500 Ft-ba kerül(a beszerelés). A csatlakozókat én is be tudom dugni,s be tudom kapcsolni a távirányítóval.Miért kerül ennyibe? Miért ne vehetem át egy T-ponban?
 15. Mondjuk a telekom weboldala néha elég problémás.Egyik bejelentkezéskor azt írja hosszabbítsam meg a hűségemet mert lejárt ,máskor meg felismeri,hogy még tart a hűség idő.... Szóval ha lesz időm tényleg benézek egy T-pontba. Köszi.