Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mazdarobi

Tag
 • Tartalmak

  30
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Mazdarobi eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Mazdarobi

  Modem

  Sziasztok . A nejem nevén van az előfizetésünk, ma felhívták , hogy akarunk-e ingyen modem cserét? Jelenlegi teljesen jó, mi értelme cserélni? Optikai 1000-es net van. Nem akarok úgy járni mint ahogy olvasom az új androidos set box tulajok. Köszi.
 2. Sziasztok! A családi csomagban ezentúl az összes HD adás benne lesz? Mert nekünk jelenleg egy részénél azt írja,hogy rendeljem meg az adott csatorna hozzáférését. Azaz új hűségidőt kell vállalni,vagy valahogy aktiválni kell,hogy legyen 46 HD csatornánk? Köszi.
 3. Mazdarobi

  IPTV Internet

  Végig kábeloztam biztos ami biztos . A végén lesz egy Gigabites switch ,ami tudja IGMP-t,s az osztja el a beltéri egységhez és a számítógéphez. Remélem működni fog mindkettő.
 4. Mazdarobi

  IPTV Internet

  Köszi. Néztem powerline adaptert valami jobb minőségűt,ami a kismegszakítón is átviszi a jelet. Olyat vegyek vagy inkább kábelozzam végig utp kábellal ? Köszi.
 5. Mazdarobi

  IPTV Internet

  Sziasztok! A lakásból egy melléképületbe is szeretnék IPTV beltéri egységet. Egy vagy két UTP kábelt kell kivinnem,hogy legyet egy beltéri egységem,plusz egy wifi routerem ott? (Sávszélesség elég,1000 Mega.) Vagy elég egy kábel,s az megy a routerba,s onnan megy a kábel a beltéribe? Köszi.
 6. Mazdarobi

  Hűséghosszabítás

  Az baj. Szóval,csak akkor van ez a lehetőség,ha bővítek vagy lejárt a hűség?
 7. Sziasztok! Lehet,hogy hülyén hangzik,de lehet-e a jelenlegi hűségidő alatt úgy hosszabítani,hogy nem lépek nagyobb sebességre,több csatornára,hanem csak tolom a hűségidőt? Azaz ha három havonta hosszabitanék,akkor mindíg az akciós áron vehetném igénybe a szolgáltatásokat? Köszi.
 8. Ha most rendelek online egy domino fix dijcsomaggal egy sim kártyát (hűség nélkül),akkor jár hozzá 10 giga mobilnet belföldön?
 9. Sziasztok! 05.27.-én rendeltem egy domino csomagot,mely azóta szállítás alatt van. Mikorra érkezhet meg? 30.-ára ígérték......
 10. Köszi,de miért éri így meg a telekomnak?Nem ráfizetés a tört hónap?
 11. Időarányosan fizetem,de időarányosan is használhatom el? Azaz kb a 10 napra 8 GB netem lesz az időarányos díjért?
 12. Sziasztok! Előfizettem egy 25 Gb EU-s internet csomagra,de az látom online ,hogy Felhasználható: 2017.07.26. 0 óra 00 percig. Aznap van a számlám fordulónapja. Akkor most addig csak időarányosan fizetek és használhatom a szolgáltatást,vagy erre a 10 napra is egy teljes havi díjat számláznak,s csak teljes adatkeretet tudok elhasználni?
 13. Mazdarobi

  Telematrix CF

  Sziasztok! Mi lehet a számlámon az,hogy Telematrix CF Telekom mobilhálózaton belül? Ez egy céges számla,flottán belül ingyen ,amúgy ennek a percdíja 24+áfa,amúgy meg 4,5+áfa minden irányba. Másnak nincs ilyen a számláján a flottában.Mi lehet ez?
 14. Mazdarobi

  Moziklub

  Felhívtam a 1412-t.Látják a rendelést,de nem tudják aktiválni. (online rendelést manuálisan aktiválni 2017-ben?) Az mondják várjak max 15 napot a hozzáféréshez. Mennyit??? Mondják,hogy nem tudják üzemelteti az online felületet,s inkább hívjam fel őket.Az normális lennel.
 15. Mazdarobi

  Moziklub

  Nem,online rendeltem meg.Gondoltam úgy gyorsabb.
×
×
 • Új...