Mazdarobi

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Mazdarobi a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Sziasztok! A családi csomagban ezentúl az összes HD adás benne lesz? Mert nekünk jelenleg egy részénél azt írja,hogy rendeljem meg az adott csatorna hozzáférését. Azaz új hűségidőt kell vállalni,vagy valahogy aktiválni kell,hogy legyen 46 HD csatornánk? Köszi.
 2. Végig kábeloztam biztos ami biztos . A végén lesz egy Gigabites switch ,ami tudja IGMP-t,s az osztja el a beltéri egységhez és a számítógéphez. Remélem működni fog mindkettő.
 3. Köszi. Néztem powerline adaptert valami jobb minőségűt,ami a kismegszakítón is átviszi a jelet. Olyat vegyek vagy inkább kábelozzam végig utp kábellal ? Köszi.
 4. Sziasztok! A lakásból egy melléképületbe is szeretnék IPTV beltéri egységet. Egy vagy két UTP kábelt kell kivinnem,hogy legyet egy beltéri egységem,plusz egy wifi routerem ott? (Sávszélesség elég,1000 Mega.) Vagy elég egy kábel,s az megy a routerba,s onnan megy a kábel a beltéribe? Köszi.
 5. Az baj. Szóval,csak akkor van ez a lehetőség,ha bővítek vagy lejárt a hűség?
 6. Sziasztok! Lehet,hogy hülyén hangzik,de lehet-e a jelenlegi hűségidő alatt úgy hosszabítani,hogy nem lépek nagyobb sebességre,több csatornára,hanem csak tolom a hűségidőt? Azaz ha három havonta hosszabitanék,akkor mindíg az akciós áron vehetném igénybe a szolgáltatásokat? Köszi.
 7. Ha most rendelek online egy domino fix dijcsomaggal egy sim kártyát (hűség nélkül),akkor jár hozzá 10 giga mobilnet belföldön?
 8. Sziasztok! 05.27.-én rendeltem egy domino csomagot,mely azóta szállítás alatt van. Mikorra érkezhet meg? 30.-ára ígérték......
 9. Köszi,de miért éri így meg a telekomnak?Nem ráfizetés a tört hónap?
 10. Időarányosan fizetem,de időarányosan is használhatom el? Azaz kb a 10 napra 8 GB netem lesz az időarányos díjért?
 11. Sziasztok! Előfizettem egy 25 Gb EU-s internet csomagra,de az látom online ,hogy Felhasználható: 2017.07.26. 0 óra 00 percig. Aznap van a számlám fordulónapja. Akkor most addig csak időarányosan fizetek és használhatom a szolgáltatást,vagy erre a 10 napra is egy teljes havi díjat számláznak,s csak teljes adatkeretet tudok elhasználni?
 12. Sziasztok! Mi lehet a számlámon az,hogy Telematrix CF Telekom mobilhálózaton belül? Ez egy céges számla,flottán belül ingyen ,amúgy ennek a percdíja 24+áfa,amúgy meg 4,5+áfa minden irányba. Másnak nincs ilyen a számláján a flottában.Mi lehet ez?
 13. Felhívtam a 1412-t.Látják a rendelést,de nem tudják aktiválni. (online rendelést manuálisan aktiválni 2017-ben?) Az mondják várjak max 15 napot a hozzáféréshez. Mennyit??? Mondják,hogy nem tudják üzemelteti az online felületet,s inkább hívjam fel őket.Az normális lennel.
 14. Nem,online rendeltem meg.Gondoltam úgy gyorsabb.
 15. Sziasztok! A rendelés után mennyi idővel lesz használható a moziklub szolgáltatás? Köszi.