Mazdarobi

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Mazdarobi posztolt

 1. Sziasztok! A családi csomagban ezentúl az összes HD adás benne lesz? Mert nekünk jelenleg egy részénél azt írja,hogy rendeljem meg az adott csatorna hozzáférését. Azaz új hűségidőt kell vállalni,vagy valahogy aktiválni kell,hogy legyen 46 HD csatornánk? Köszi.
 2. Végig kábeloztam biztos ami biztos . A végén lesz egy Gigabites switch ,ami tudja IGMP-t,s az osztja el a beltéri egységhez és a számítógéphez. Remélem működni fog mindkettő.
 3. Sziasztok! A lakásból egy melléképületbe is szeretnék IPTV beltéri egységet. Egy vagy két UTP kábelt kell kivinnem,hogy legyet egy beltéri egységem,plusz egy wifi routerem ott? (Sávszélesség elég,1000 Mega.) Vagy elég egy kábel,s az megy a routerba,s onnan megy a kábel a beltéribe? Köszi.
 4. Köszi. Néztem powerline adaptert valami jobb minőségűt,ami a kismegszakítón is átviszi a jelet. Olyat vegyek vagy inkább kábelozzam végig utp kábellal ? Köszi.
 5. Sziasztok! Lehet,hogy hülyén hangzik,de lehet-e a jelenlegi hűségidő alatt úgy hosszabítani,hogy nem lépek nagyobb sebességre,több csatornára,hanem csak tolom a hűségidőt? Azaz ha három havonta hosszabitanék,akkor mindíg az akciós áron vehetném igénybe a szolgáltatásokat? Köszi.
 6. Az baj. Szóval,csak akkor van ez a lehetőség,ha bővítek vagy lejárt a hűség?
 7. Ha most rendelek online egy domino fix dijcsomaggal egy sim kártyát (hűség nélkül),akkor jár hozzá 10 giga mobilnet belföldön?
 8. Sziasztok! 05.27.-én rendeltem egy domino csomagot,mely azóta szállítás alatt van. Mikorra érkezhet meg? 30.-ára ígérték......
 9. Sziasztok! Előfizettem egy 25 Gb EU-s internet csomagra,de az látom online ,hogy Felhasználható: 2017.07.26. 0 óra 00 percig. Aznap van a számlám fordulónapja. Akkor most addig csak időarányosan fizetek és használhatom a szolgáltatást,vagy erre a 10 napra is egy teljes havi díjat számláznak,s csak teljes adatkeretet tudok elhasználni?
 10. Köszi,de miért éri így meg a telekomnak?Nem ráfizetés a tört hónap?
 11. Időarányosan fizetem,de időarányosan is használhatom el? Azaz kb a 10 napra 8 GB netem lesz az időarányos díjért?
 12. Sziasztok! Mi lehet a számlámon az,hogy Telematrix CF Telekom mobilhálózaton belül? Ez egy céges számla,flottán belül ingyen ,amúgy ennek a percdíja 24+áfa,amúgy meg 4,5+áfa minden irányba. Másnak nincs ilyen a számláján a flottában.Mi lehet ez?
 13. Felhívtam a 1412-t.Látják a rendelést,de nem tudják aktiválni. (online rendelést manuálisan aktiválni 2017-ben?) Az mondják várjak max 15 napot a hozzáféréshez. Mennyit??? Mondják,hogy nem tudják üzemelteti az online felületet,s inkább hívjam fel őket.Az normális lennel.
 14. Nem,online rendeltem meg.Gondoltam úgy gyorsabb.
 15. Sziasztok! A rendelés után mennyi idővel lesz használható a moziklub szolgáltatás? Köszi.
 16. Köszi.Már megy 850/200-al. :))
 17. Cat5 kábel van. Az van ráírva:Verified gigabit ethernet. Hama gyártmány. A háló kártyát megnézem. Köszi.
 18. Sziasztok! Előfizettem a netmania 1000-re. Azóta a sebességem max 100/100 Mbps. Mi lehet a rendszer szűk keresztmetszet okozója? Az új routert még nem kaptam meg,de az csak ahhoz kell,hogy a wifin is jöjjön 300 Mbps.Nem? Köszi.
 19. Sziasztok! Kaptam egy sms-t,hogy a környékünkön hálózat fejlesztést hajtottak végre,s a címemen is elérhető az 1000 Mbit sebesség,de én a címemre rákeresve "csak" a 120-as csomagot látom. Talán csak az új belépőknek adják oda? Köszi.
 20. Sziasztok! Gondolkozom 2.stb rendelésen.Ez tényleg 8500 Ft-ba kerül(a beszerelés). A csatlakozókat én is be tudom dugni,s be tudom kapcsolni a távirányítóval.Miért kerül ennyibe? Miért ne vehetem át egy T-ponban?
 21. Sziasztok! A hűségidő letelte,s szolgáltatás lemondás után mennyi idő múlva lehetek"új ügyfél",aki kap olcsóbb előfizetési lehetőséget ,gyorsabb netet is? Gondoltam addig váltok elkötelezettség nélküli ***** csomagra,majd vissza a Telekomhoz.
 22. Mondjuk a telekom weboldala néha elég problémás.Egyik bejelentkezéskor azt írja hosszabbítsam meg a hűségemet mert lejárt ,máskor meg felismeri,hogy még tart a hűség idő.... Szóval ha lesz időm tényleg benézek egy T-pontba. Köszi.
 23. Nem hergelem magam,csak miért fizessek havi 3000 Ft-ot feleslegesen.
 24. Van konkurencia. Megnéztem,ha most kötnék új hűséget,(tehát folytatnám az előfizetést) akkor kb 12000 Ft-ot fizetnék a három szolgáltatásért. Beütöttem bejelentkezés nélkül csak a lakcímem beírva,úgy 9000 Ft és 50 helyett 120-as netet kínáltak. Furcsa is,hogy hosszabbításra azt írja,hogy max 50-es net lehet nálam,míg új előfizetőként a 120-ast kínálja fel.
 25. Köszi. Akkor,ha lejár a hűség,s az újabb hűség aláírásakor nem csökken a díjam,akkor irány a *****. Majd vissza. Miért jó ez nekik? Régebben a kötelező biztosításoknál is ez ment.De most már a lejáró szerződésesek ugyan azon feltételekkel maradhatnak,mint aki új belépő.