Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6234

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

591 profilmegtekintés

Törölt_tag6234 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Bocsi, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam...a meglevőt úgy értettem, hogy nekem, mint régi előfizetőnek ezt az opciót (az 5490-est) ajánlja fel. De a részletezésed alapján úgy fest, hogy csak az marad... Még egy kérdés: ha online rendelem meg, kell-e , tudom-e valahol jelezni,h másik méretű sim-kártyát szeretnék kérni. " Online vagy telefonos készülék megrendelése esetén a megfelelő méretű SIM-kártyát az eszközzel együtt küldjük, és a cserét ebben az esetben is díjmentesen biztosítjuk. "
  2. Szia Roli:) Köszi a gyors reagálást. Konkrétabban ezerötszáz éve lejárt már minden csomag- és egyéb hűségem. Mozaik XS perpill a jelenlegi díjcsomagom. Iphone 5s-t szeretnék venni és igazából csak a nagyobb adatforgalomra lenne igényem (mostani 250M, a kinézett díjcsomagoknál pedig az 500M-t tudná a 3990ft-os is) Nem igazán értem, h mit váltok le, hogy váltok le 5490-ről?:)
  3. Üdv Mindenki! Új készüléket szeretnék vásárolni meglevő előfizetőként, ajánlott hozzá új díjcsomagot választani... ezzel alapjáraton nincs is semmi probléma. Konkrét példa nélkül csak az árakkal szeretném demonstrálni, hogy mi is a kérdésem. Meglevő előfizető : díjcsomag 5490 HUF, készülékrészlet :3990 HUF Új előfizető : díjcsomag 3990 HUF (ami kb ugyanaz lenne az én igényem szerint mint a fenti) készülékrészlet: 3990 HUF Kérdés: én, mint tizensok éve "törzsvendég" nem-e választhatnám már na ugyan már, az olcsóbb díjcsomagot? Köszönettel
×
×
  • Új...