Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Zsiga70

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Zsiga70 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok,tudna valaki segíteni?Samsung galaxy note9 telefonkönyvben miért nem tudok csoporthoz adni neveket?Csinálok egy csoportot hozzá akarok neveket tenni,nevet beillesztem és elment de amikor visszanézem nincs egy név sem a csoportban.Már sokat gondolkoztam a megoldáson de nem jövök rá a megoldásra,valakinek volna ötlete? Köszönet előre is.
  2. Zsiga70

    Sms probléma

    Teherwagon én és a fogadó telefon is Tés,nekem Samsung galaxy note9 van a fogadóét nem tudom milyen Samsung.Saját tabletomra küldött sms rendesen odaért.Netem a csomagban foglalt 12GB van,biztos vagyok abban hogy nem nálam van a gond,a fogadó teló régebben kapott tőlem smst.Valoszinünek tartom hogy messenger beállitási gond lesz,de nem tudok rájönni hogy mi.Végsőesetben tés bolt és a mobilokos marad.
  3. Zsiga70

    Sms probléma

    Teherwagon,az üzenet küldési alapértelmezett mindkettő félnél automatikuson volt,ezt én állitottam be,és biztos hogy sms-ről volt szó mert azt is én kűldtem a másik telefonra.Ezenkívűl valami tipp volna még?
  4. Zsiga70

    Sms probléma

    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nemérkezik meg az sms a telefonra(samsung),még csak értesítés sem jön csak akkor ha telefon csatlakoztatva van a wifire.Nem az én telefonom és nem az én problémám,én csak infót kérnék? Köszönöm előre is
  5. 50/25 remélem látszodik a kép is majd. http://www.speedtest.net/my-result/5380686185
  6. Be telefonáltam az ügyfélszolgálatra,nyoma sem volt a kérelmemnek állitólag.Kértem újra a nagyobb net sebességet,láss csodát cirka 30perc múlva szárnyalt az új netem.50/25
  7. Csupán azt kérdezném,ha köti a szolgáltatót valami végrehajtási idő akkor miért nem tudják betartani?Tudom hogy ők is emberek és sok munkájuk van de ha ők mondanak ki napszámot akkor tessék megcsinálni addig.Ha én nem fizetek időre büntetés stb lesz ellenem.Mintha nem is foglalkoznának az ügyfelekkel csak a bevétellel.
  8. Olvasom a kommenteket ki mennyi időt várt már eddig,akkor nekem igazán ráérős az ügyem.16. napom telik még hogy kértem a gyorsabb netet.Technikai akadálya nem lehet mert most húzták be idén az optikai kábelt és akkor adtak új routert is hozzá.Valószinű a szakemberek "gyorsaságán" múlik minden amitől félek picit.A szolgáltató már tanú bizonyságot tett 1* a rugalmasságukról,remélem most ügyesebbek lesznek.
×
×
  • Új...