Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Frankie

Tag
  • Tartalmak

    56
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Frankie posztolt

  1. Üdv!

    Szertnék egy kis segítséget kérni. Elvileg van lehetőség hogy a beállításokat lementsem, vizsont amikor rámegyek hogy letöltés akkor egy idő után a böngésző hibát ad, hogy nem elérhető az oldal. Pedig mostmár jó lenne egy mentés, hogy ha valami van akkor egy gyári reset után ne egyesével kelljen már mindent újra beállongatni

  2. Üdv!

    Kérnék egy kis segítséget.

    Nekem most cserélték le a aSagemfast-et erre a hgw-re, mivel nagyobb 1000mbit/s netem lett. Viszont olyan gondom van hogy már két fajta hoszabb - 20 m -  cat5e utp kábelt próbáltam hozzá és mindegyiknél, ha bedugom akkor egyrészt a modem kijelzőn a lan pirosan világít, másrészt ha olyan hálókártyába dugom ami max 100-at tud azt hozza, de ha bedugom a laptopba ot csak 10-et hoz. Néztem azzal a kábellel amit még anno a sagemfasthez adtak, azzal laptopon simán hoz 700-800 -at. Az első kábelnél kábelhibára gyanakodtam, de mostmár nem feltétlen.

    Valaki tud segíteni?

  3. Sziasztok! Adott két ugyanolyan huawei p9 lite 2017 lmobil, csak a színük tér el. Az egyiket novemberben kaptam a másikat decemberben a Telekomtól. /otthoni szolg. mellé/ Amelyiket korábban kaptam arra a használatba vételkor lejött egy júniusi frissítés, amelyiket később arra meg egy szeptemberi frissítés. Hogyan lehetne megoldani hogy a másikon is a szeptemberi frissítés legyen?

    Nem csak dátumbeli eltérés van köztük, a szeptemberi frissítés már emui 5.0.1. 

×
×
  • Új...