Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Frankie

Tag
  • Tartalmak

    56
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Frankie eredményei

Tudós

Tudós (7/13)

  • 50 posztom van
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Frankie

    Kaon CG3000 kábelmodem

    Üdv! Szertnék egy kis segítséget kérni. Elvileg van lehetőség hogy a beállításokat lementsem, vizsont amikor rámegyek hogy letöltés akkor egy idő után a böngésző hibát ad, hogy nem elérhető az oldal. Pedig mostmár jó lenne egy mentés, hogy ha valami van akkor egy gyári reset után ne egyesével kelljen már mindent újra beállongatni
  2. Frankie

    Kaon CG3000 kábelmodem

    Bocs a dupla hsz-ért de másodjára már nem engedte szerkeszteni az előzőt. Közben megoldódott. Érdekes módon kellett neki 5 perc mire felismerte, vagy nem tudom, de mostmár zöld a led is és hozza a kábel is a sebességet.
  3. Frankie

    Kaon CG3000 kábelmodem

    Üdv! Kérnék egy kis segítséget. Nekem most cserélték le a aSagemfast-et erre a hgw-re, mivel nagyobb 1000mbit/s netem lett. Viszont olyan gondom van hogy már két fajta hoszabb - 20 m - cat5e utp kábelt próbáltam hozzá és mindegyiknél, ha bedugom akkor egyrészt a modem kijelzőn a lan pirosan világít, másrészt ha olyan hálókártyába dugom ami max 100-at tud azt hozza, de ha bedugom a laptopba ot csak 10-et hoz. Néztem azzal a kábellel amit még anno a sagemfasthez adtak, azzal laptopon simán hoz 700-800 -at. Az első kábelnél kábelhibára gyanakodtam, de mostmár nem feltétlen. Valaki tud segíteni?
  4. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen. A kábelre cat5e van írva. Az a baj hogy semmilyen szerszámom sincs hozzá. Így csatit sem tudok cserélni.
  5. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hogy tudom tesztelni a kábelt? Bocs de ehhez a részéhez nem értek.
  6. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kérnék még egy kis segítséget: Most olyan gondom van, hogy a kábelt megvettem végighúztam a fal mentén még maradt is - azt hagytam feltekerve - és elég furán viselkedik. Eddig nem derült ki mert ma lett 1000mbit/s netem Az asztali gépen hozza a 100 mbit/sec körüli értéket - sajnos mot derült ki hogy az alaplap integrált kártyája nem is tud többet - a laptopba bedugtam és ott meg csak 10 körüli értéket hoz. Egy rövidebb 1 méteres kábelre ha rákötöm a laptopot akkor ott hozza 800-zal is így elvileg a laptoppal nem lehet gond. Mi lehet a probléma, mit nézek el? Vagy a kábel hibás?
  7. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi szépen
  8. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztzok! Nekem olyan kérdésem van, hogy ehhez a hgw-hez ha veszek cat5.e utp kábelt az ha jól tudom 1000 MB/s -ig az jó? Illetve hány méter után van az hogy csökken a jel? Konkrétan egy 30 m -es kábelle szeretnék rákötni egy pc-t, csak a biztonság kedvéért mielőtt megveszem a kábelt rákérdezek. Előre is köszi a választ
  9. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igeb kérheted akkor is, csak az iptv a kizáró ok.
  10. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szia! Nekem dettó ugyanez a helyzet. Én is Esetet használok. A windows tévesen ismeri fel blaupunkt stb. az mind a HGW. Eset: Ha jól megnézed látod, hogy az is a HGW. Gyártó sagemcom... Ha megnézed akkor látod, hogy pl. az egyik ip-je 11-re végződik, az pl. az ftp. Én beállítottam neki a típust routernek, és ezzel kész is. Nem lát mást azóta sem. De ha még mindig gyanakodsz állítsd be úgy a hgw-t, hogy csak a megadott MAC címeket engedélyezed. Ezzel bezársz minden esetleges kiskaput. Remélem tudtam segíteni.
  11. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Most néztem, nekem van.
  12. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szívesen.
  13. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Fura hogy neked 1000-es hibakóddal ment, nálam 1003.-as volt anno, még win 7, illetve xp alatt. Ha nem szakad meg a neted akkor semmi gond, hagyd figyelmen kívül. Lejár a dhcp bérlet és más ip-t kapsz. Hogy ezt az oprendszer miért érzékeli hibának azt korábban sem értettem. Ha nincs netgondod nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
  14. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Na! Megvan a probléma. Az elosztómmal van valami gubanc, csak nem értem az első mérésnél miért nem látszott. Egyik másik dugaljnál földelés probléma lehet. /Fázis és föld közt 130-170 v volt csak/ Most máshogy oldottam meg. Jelenleg egy elosztón van a hgw a gép stb, és nincs kimutatható áram ha rámérek a a koaxra és a gépház fémes részére. Viszont egy nagyon minimális -alig érezhető - bizsergés még van a csavaroknál, így a biztonság kedvéért lehet beszerzek egy leosztót. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és a hasznos ötleteket.
  15. Frankie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ilyen van - igaz máshogy néz ki - csak eddig nem tudtam mi az a gomb rajta. Pont ezért próbáltam ki. Olvastam az egyik oldalon. Azt hogy tudom megmérni?
×
×
  • Új...