Atesz

Tag
 • Tartalmak

  88
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 • Születésnap 08/02/81

Profil megtekintések

2071 profilmegtekintés
 1. Nálam is, nézhetetlen.
 2. Saját routert kell közbe iktatni. Sajnos az eszköz wifije nem nagyon alkalmas semmire. Nekem egy ASUS router végzi ezt a piszkos munkát. Meglehetősen jól birja.
 3. Nekem is volt ilyen kábelmodemem, de ki is cserélték. Azt mondták hiába van 1000 nethez, nem birja úgy. Wifit felejsd el. Arra kell saját eszköz bármelyik szolgáltatói modem esetében. Jelezd újra, hogy nem jó a net. Ki fogják cserélni, nekem is ki cserélték.
 4. hát igen, nehogy +1 jó pont legyen a Telekomnak, hogy az usb portot lehessen használni. Pedig szerintem sokan élveznék több géppel vagy tabletről tudnának otthon nyomtani. Meggondolandó lenne ezt müködőképesen hagyni.
 5. Azért jó lenne ha a okos tv-re is lenne valami app. 4. tv-n legalább menne Bár szerintem nem lesz mert saját magának csinálna konkurenciát.
 6. "25mbps feltöltési sebesség nem az igazi. " Hát nem, vicc kategória kb De majdcsak lesz már a KOAXosoknak is. Megérdemelék
 7. Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet.
 8. .

  .
 9. A régi kábeltv van rá kötve amin a kábelnet is jön, azon van még vagy 20 adó digitális kábeltv formátumban. Sok csatorna nincs rajta, de arra jó hogy beszélgessen valami
 10. Szia! LAN 1-re köss egy Swichet ott oszd szét a 8 lan eszköz felé nem lesz vele gond. A LAN2-3-4 be IPTV és azzal 3 tv-t tudsz üzemeltetni. Sajnos a TV GO nem megy okos tv-n pont ezért szerintem. Nekem a 4. tv-n digitális kábeltv van, szerencsére elég, ott kevés csatorna van de legalább beszélget valami mikor kell. IPTV- ne swichel, előfordulhatnak gubancok, azok legyenen a HWGbe kötve közvetlenül mindenképpen! Amennyiben a 4. tv-re is IPTV-t szeretnél újabb előfizetés szükséges aminek kb semmi értelme.
 11. .

  ?
 12. Hali! Első körben keresnék valami erősebb routert. A Tenda sajnos AC9 nem a legerősebb fajta. Talán egy kis háló minimális terheléssel és kész. Javasolnék egy Asus RT-AC65P modelt, jelenleg ez ár érték arányban a legjobb router. Csalódás nincs vele. Hosszas tanakodás és utána járás után ezt választottam és bevált nagyon. A szolgáltatói eszközre van kötve a 3 beltéri az IPTV-hez. LAN 1 portba pedig a Asus router. A szolgáltatói eszközön a DMZ-t beállitottam a router IP-re. Természetesen a router fix IP címet kapott. Továbbiakban a router intézi az otthoni hálózatot. Van rajta egy szerver folyamatos kapcsolattal fel és le töltéssel. Oda megy minden back up. és még vagy 5 PC. Wifi szolgáltatóin kikapcs. Asuson be és van még egy dlink covr. mesh háló itthon tökéletesen le fed mindent. Routeren jelenleg 22 db eszköz lóg kábelen és wifin. Meg se kottyan neki. Ha így csinálod a NAS uploadja is tökéletes lesz.
 13. Hali! Pont azért panaszkodtam amiket le írtál ki jött egy szerelő át nézett mindent és mondta, hogy nincs mese akkor cserél HVG-t mert más hiba nem lehet. Folyamatosan jeleztem, hogy probléma van a szolgáltatásban. Most nincs semmi minden megy rendesen azóta az IPTV sem akad. Hali! Gondoltam, hogy nem gombnyomásra van 1000, de kicsit oda figyelne a telekom akkor ide is dobna némi fejlesztést. Környéken mindenhol optika, itt régi réz 0 fejlesztés. 500se elérhető. Bár a szerelő aki ki jött és modemet cserélt is azt mondta 500 simán rá ereszhető mert birnia kell a technikánka. Mondta is hivjam az ügyfélszolgálatot, de ereménytelen volt mert Ők viszont nem tudták be kapcsolni. Több éve semmi fejlesztés... itt a van más szolgáltató optikával és egy másik igaz rézen de alap az 500... Én nem szeretnék váltani, de pár ismerős gondolkodik vagy már megtette, mert nem lát semmi fejlesztést.
 14. Nálam ugyan ez a hiba érdekes, hogy van olyan gép ahol megy van ahol nem. Vicc, de ez van.
 15. Blizz jelzett valamit? Nálam nem volt gond, bár csak néha Overwatch megy.