Atesz

Tag
 • Tartalmak

  27
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 • Születésnap 1981-08-02

Profil megtekintések

457 profilmegtekintés
 1. Nekem csak 300/20 netem van, de ugyan ezzel a problémával küszködök és még hozzá csatlakozik a Wifi eltűnése, lassulás stb. Ha be lépek a beállításokba akkor pedig akár véletlenszerűen restartol a modem. Szerintem szimplán az eszköz gyenge mint a harmat. Gyakorlatilag alkalmatlan a kiszolgálásra. A mai világban több pc van már egy családi házban, laptop tabletek, telefonok. Ezt azért alap szinten is, de bírni kellene. Sajnos ez van, 2-3 naponta csinálj egy restartot és rendben lesz. Én ezt csinálom csak unalmas.. Jel szintek rendben vannak szerintem.
 2. Ez érdekes, mert nálam minden oké, de a város másik felén ugyan ez a probléma. Mi történt?
 3. Telekomnál nem jelzi nekem. *****nál igen. Igaz jelentősége nem sok, de jó tudni melyik hálón lóg a telefon. Látom más szolgáltatót a fórum cenzúráz, de attól még máshol ez működik itt mért nem?!
 4. Szerintem media szervert a szolgáltatói eszközről reménytelen futtatni. Próbáltam én is, de kellemetlen volt még a fileokat is rá menteni. Jelenleg egy kis Dell szervergépet használok erre a funkcióra, még netezni is lehet rajta kinn az ebédlő sarkárban. Senkit se zavar, mert ott nem alszik senki, de halk alig 30W fogyaszt. W10 fut rajta azon van a media server is arra szinkronizálnak az eszközök igy a fotokat is hamar el lehet érni ha szeretném, de általában filmnézésre van elérik az okos tv-k, xbox és persze a okostelefonok tabletek. Nekem inkább az okoz problémát, hogy maga a hálózat néha nehezen viseli a terhelést, de elviekben bírnia kellene! Ha érdekel ez a megoldás szívesen segítek.
 5. Most 6 napja megy már folyamatosan, de a hd tv csatornáknál néha kockásodás tapasztalható wifi eléggé labilis. okos tv-m nem is szeret fel csatlakozni mindig. Kapni fog egy restartot amint lesz egy kis tv szünet Mac cimet privátba küldök, jelszintek szerintem jók.
 6. A Sagemcom F@st3686 v2 is kap szoftverfrissítést ami orvosolja ezt a hibajelenséget amit írtam? Bár most 4 napja nem mertem újra indítani, nehogy megint folyamatosan frissüljön egy fél óráig.
 7. Nekem ugyan ez a jelenség van a FAST3686 v2 nél. Ha áramtalanítom, vagy csak magától újra indul többszöri szoftverfrissítést hajt végre. Szombaton egy fél óráig nem volt net... nagy nehezen állt vissza rendszer. Bosszantó. Sajnos 3-5 naponként muszáj vagyok újra indítani mert egyszerűen lelassul wi-fit is dobálja minden eszköz. Mehet az ima, hogy ne legyen szoftverfrissítés... Vicc. Hívtam a Telekomot, de erre nem tudtak magyarázatot adni.
 8. Nálam is most minden topikban a legfrissebb írás van elől. Így most franko!
 9. Nekem ilyenek a értékek, ez szerintem elég jó. -10 és +10 dBmV közt kell lenni de a legjobb a 0.0 érték.
 10. Mivel elég régi a be jegyzés lehet e már tudni, hogy mikor kerül terítékre a legújabb hozzászólás legyen elől beállítása? Frusztráló, hogy minden topik-ba át kell állítani. Kerestem a beállítás lehetőségét, de még nem találtam meg.
 11. Ilyen pocsék értékekkel én azonnal hívnám a 1414 et és jelenteném hibára!
 12. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e tervben le cserélni ezt a fantasztikus eszközt a Telekomnak valamikor a közeljövőben?! Számos probléma van vele, többek közt nagyon gyenge Wifi és pár nap alatt képes úgy le lassulni, ha pingelem a válaszidő 30-500ms ig terjedő tartományban van holott helyi hálózatban a ping 1ms alatt szokott lenni. (A pingelés PC ről történik utp összeköttetéssel nem wifiről!) Ha újra indítom az eszközt akkor ez rendbe is jön, de pár nap és megint lassul a hálózat döglődik a rendszer. Elég sokan vagyunk a házban így persze megy a 3 STB az IPTV-hez meg pár számítógép, de gondolom másnál se 1 PC és 3 STB megy, nem beszélve a jó pár okostelefonról és tablet, laptop. A Wifi részt megoldottam egy másik routerről amit AP módban használok. Most teszt jelleggel ki kapcsoltam a wifit a Sagecom-on. Kíváncsi vagyok, hogy így tapasztalható lesz e a lassulás. Internet sebességgel nincs gond, IPTV is frankón működik, de mikor már ennyire be lassul a hálózat a számítógépek nem kimondottan szeretik.
 13. Tegnap du nekem is jó volt. Most is jónak tűnik. Valószínű ránéztek mi lehet a gond és orvosolták. Mármint a Twitch-ék.
 14. Most várhatunk, még a Twitch maga reagál a dologra és megkeresi a hibát. Alkalmazásban, weben lehet jelezni 1-1 streamnél ha akadozik. Érdemes használni!