Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Atesz

Tag
  • Tartalmak

    91
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

1 Követő

Atesz a fórumon

  • Születésnap 08/02/1981

Profil megtekintések

2681 profilmegtekintés

Atesz eredményei

  1. Atesz

    Kinek mekkora - a net?

    1. 1000/25 2. 1016,56 / 27,85 3. 232
  2. Atesz

    Ping spikes pár percenként

    Nem tudom van e még ilyen problémád. eltel egy kis idő, de először szétnézék a gépen, hogy mi használha a hálózatot, esetleg más gép használja e?!
  3. Atesz

    UTP kábel kérdés

    Cat5e v Cat6 Jelenlegi 1000 netnek bőven elég a Cat5e.
  4. Atesz

    Twitch akadozás

    Nálam is, nézhetetlen.
  5. Atesz

    KAON CG3000, nem jó a Wifi

    Saját routert kell közbe iktatni. Sajnos az eszköz wifije nem nagyon alkalmas semmire. Nekem egy ASUS router végzi ezt a piszkos munkát. Meglehetősen jól birja.
  6. Atesz

    KAON CG3000

    Nekem is volt ilyen kábelmodemem, de ki is cserélték. Azt mondták hiába van 1000 nethez, nem birja úgy. Wifit felejsd el. Arra kell saját eszköz bármelyik szolgáltatói modem esetében. Jelezd újra, hogy nem jó a net. Ki fogják cserélni, nekem is ki cserélték.
  7. hát igen, nehogy +1 jó pont legyen a Telekomnak, hogy az usb portot lehessen használni. Pedig szerintem sokan élveznék több géppel vagy tabletről tudnának otthon nyomtani. Meggondolandó lenne ezt müködőképesen hagyni.
  8. Atesz

    Telekomtvggo

    Azért jó lenne ha a okos tv-re is lenne valami app. 4. tv-n legalább menne Bár szerintem nem lesz mert saját magának csinálna konkurenciát.
  9. Atesz

    Koax D3.1 feltöltés

    "25mbps feltöltési sebesség nem az igazi. " Hát nem, vicc kategória kb De majdcsak lesz már a KOAXosoknak is. Megérdemelék
  10. Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet.
  11. A régi kábeltv van rá kötve amin a kábelnet is jön, azon van még vagy 20 adó digitális kábeltv formátumban. Sok csatorna nincs rajta, de arra jó hogy beszélgessen valami
  12. Szia! LAN 1-re köss egy Swichet ott oszd szét a 8 lan eszköz felé nem lesz vele gond. A LAN2-3-4 be IPTV és azzal 3 tv-t tudsz üzemeltetni. Sajnos a TV GO nem megy okos tv-n pont ezért szerintem. Nekem a 4. tv-n digitális kábeltv van, szerencsére elég, ott kevés csatorna van de legalább beszélget valami mikor kell. IPTV- ne swichel, előfordulhatnak gubancok, azok legyenen a HWGbe kötve közvetlenül mindenképpen! Amennyiben a 4. tv-re is IPTV-t szeretnél újabb előfizetés szükséges aminek kb semmi értelme.
  13. Atesz

    Sagemcom f@st 5655v2 routeres probléma

    Hali! Első körben keresnék valami erősebb routert. A Tenda sajnos AC9 nem a legerősebb fajta. Talán egy kis háló minimális terheléssel és kész. Javasolnék egy Asus RT-AC65P modelt, jelenleg ez ár érték arányban a legjobb router. Csalódás nincs vele. Hosszas tanakodás és utána járás után ezt választottam és bevált nagyon. A szolgáltatói eszközre van kötve a 3 beltéri az IPTV-hez. LAN 1 portba pedig a Asus router. A szolgáltatói eszközön a DMZ-t beállitottam a router IP-re. Természetesen a router fix IP címet kapott. Továbbiakban a router intézi az otthoni hálózatot. Van rajta egy szerver folyamatos kapcsolattal fel és le töltéssel. Oda megy minden back up. és még vagy 5 PC. Wifi szolgáltatóin kikapcs. Asuson be és van még egy dlink covr. mesh háló itthon tökéletesen le fed mindent. Routeren jelenleg 22 db eszköz lóg kábelen és wifin. Meg se kottyan neki. Ha így csinálod a NAS uploadja is tökéletes lesz.
×
×
  • Új...