Atesz

Tag
 • Tartalmak

  43
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 • Születésnap 1981-08-02

Profil megtekintések

549 profilmegtekintés
 1. kábelnet

  Az 500 as net eléggé eltűnt. Jó pár városban van, nálam még nincs... leálltak a fejlesztéssel vagy csak a magas sávszél igényű városok ki maradnak
 2. Én néznék egy pinget valami közlei portálra index vagy google.hu Futtatás: CMD majd ha bejön a parancssoros felület ezt kell beírni: ping index.hu -l 1400 -t Látni fogod van e csomag vesztés. Ha van akkor be tudható annak hogy nő a válaszidő játékba. Be kell jelenteni hibára, bár kicsi az esély de otthoni hálózaton is lehetnek problémák, de nekem is orvosolta már a Telekom.
 3. Jobbat! Ez elég kevés infó bárkinek is, gyorsabb egy ügyintézőnek jelezni aki rá tud nézni a jelszintekre. Javaslom a 1412 v 1414 hívását. Vandával kis duma és máris kapcsol valakit Ha esetleg meg tudod nézni a jelszinteket egy képernyőképet be postolhatsz ide. http://192.168.0.1 lehet elérni a szolgáltatói eszközt. Jelszó az oldalán
 4. Több mindentől függ, de általában igen. Nagyobb sebességű csomagok komolyabb eszközöket igényelnek. Erről gondoskodnak, előfizetőnek gondja nem lesz vele amennyiben szükséges a csere. Nekem pl a 300 ról 500-ra nem kellene eszköz csere.
 5. Szerintem a vezetékes szolgáltatás és a mobil szolgáltatás külön van. Nem lehet őket egyesíteni. Nekem is Magenta 1 csomagom van, de két elektronikus számlát kapok és úgy tudom ki egyenlíteni a telekom.hu weboldalon. - Mobilszolgáltatás - Otthoni szolgáltatás (net, tv, vezetékes telefon)
 6. A mai napon sikerült beállítani a szolgáltatást. 1 hónapig most élvezhetem
 7. Szia! Már nyitottam ennek az eszköznek topikot, de sebaj. Nekem a Dlink Covr duo páros van és nagyon vegyesek a tapasztalataim. Gondolkodom, hogy élek az online rendelésnél a 14 napos vissza fizetési garanciával, de most még tesztelem az eszközt. Igazság az ami zavar, hogy egy sisid van így nem látom mikor melyik hálóra van csatlakozva a telefon, laptop stb. Ha a 2.4ghz -re csatlakozik akkor a sávszélesség elenyésző. Sajnos FB, Insta kapásból észre veszed hiába maxos a jel, buffelel mint állat nem töltődnek be gyorsan az oldalak. Olyankor wifi ki be kapcs. és felcsatlakozik a 5ghz -re akkor minden rendbe vele. Elvileg a technológiájából adódóan automatikusan dobna át nagyobb sávszélességre, de nem igazán teszi ha pl youtube-t indítok aminek szintén kell sávszél. Amúgy sztem rendben van az eszköz. Telefonos applikációval nem sok mindent lehet állítani. Tulajdonképpen egy hálózatot szeretnék itthon, de nem annyira fontos hogy a telefonok azon a hálón legyenek amin az asztali PC-k igy hagytam hogy külön hálót csináljon tulajdonképpen mint egy router működik, de átkapcsolható AP módba de akkor a Sagemcomra terhelném az ip kiosztást és minden adat azon keresztül menne ami amúgy is terheli az amúgy is gyenge eszközt. Várom arra is a frissítést! De visszatérve erre a Mesh technológiás cuccra elég jónak tűnik, de lehet én nem tudom értékelni. Mert az hogy maxos a wifi jel nem minden... Sávszélesség is kell!
 8. Hívtam őket. Kiemelt magas prioritás a hibajegyen az IT szakik felé. De még semmi. Nincs megoldva. Holnap lesz egy hete hogy elindult a folyamat azt nem sikerült megoldani. Szomorú. Inkább ne is adtak volna semmit. Azt nem zavarna.
 9. Semmi. Azóta se. Hát nem foglalkozik ezzel senki. Úgy vannak vele ajándék volt, nem sikerült ez van. Nem tudom meg érné e egy telefont hogy állnak vele?!
 10. SMS már megkaptam, de tovább nem jutott, pedig én reggel 8 körül regisztráltam!
 11. Választott ajándék volt a - Szuper HBO MaxPak csomag egy hónapos kipróbálási lehetőség . SMS -t megkaptam, de még mindig nem él a dolog. Felhívtam a 1414 et és ott mondták, hogy valami hiba miatt nem futott le, nézegessem reggel este, hátha valamikor aktiválódik és működni fog. Már újabb sms-t nem fogok kapni, de még semmi.
 12. airties

  Nekem tegnap jött meg a DLink Covr DUO. Jelenleg tesztelem, van rá 2 hetem hisz vissza küldhetem. Első próbálkozásra jónak tűnik. Wifi jel van rendesen csak épp sose tudom hogy a telefonom épp melyikre és milyen wifire csatlakozik mert nincs ketté választva. Jó lenne ha be lehetne állítani hogy 2.4 v 5ghz-s wifit használjon vagy esetlegesen ketté lehessen szedni. Wifi lefedettség nem minden, sebesség változó ingadozó. Van hogy 200 de van hogy csak 5-15 Mbit. Egyenlőre nem vagyok 100% elégedett. Bár ez új eszköz, Telekom se nagyon tudott róla mondani semmit. Tesztelem. Viszont a wifi kapcsolat elég jó a lakás 110m2 szóval elég nek kellene lenni a duo-nak.
 13. airties

  Na be invesztálok egy dlink covr párosba, amint megérkezik és lesz némi tapasztalatom megosztom.
 14. airties

  Na kíváncsian várom a véleményed. Nem baj, hogy optika van. Nálam is erős wifi gondok vannak, pedig szolgálatba van egy nem olcsó de nem is drága router is. mégsem elég Nekem szerintem elég lenne a kettes csomag is. Ára nem lenne vészes mert szerintem egy komoly router többe van.
 15. Sziasztok! Valaki használja ezt az eszközt? Esetleg ismeri? Megéri be fektetni vagy keressek valami komolyabb routert? Kábelezés adott, nem nagyon kellene behúzni semmit, de félek hogy nem fogja bírni a Sagemcom ezt se. Eszköz van bőven, de a mai világban nem 1 db telefon meg 1 db számítógépet használunk már itthon. link