Atesz

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 • Születésnap 1981-08-02
 1. Nálam is most minden topikban a legfrissebb írás van elől. Így most franko!
 2. Nekem ilyenek a értékek, ez szerintem elég jó. -10 és +10 dBmV közt kell lenni de a legjobb a 0.0 érték.
 3. Mivel elég régi a be jegyzés lehet e már tudni, hogy mikor kerül terítékre a legújabb hozzászólás legyen elől beállítása? Frusztráló, hogy minden topik-ba át kell állítani. Kerestem a beállítás lehetőségét, de még nem találtam meg.
 4. Ilyen pocsék értékekkel én azonnal hívnám a 1414 et és jelenteném hibára!
 5. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e tervben le cserélni ezt a fantasztikus eszközt a Telekomnak valamikor a közeljövőben?! Számos probléma van vele, többek közt nagyon gyenge Wifi és pár nap alatt képes úgy le lassulni, ha pingelem a válaszidő 30-500ms ig terjedő tartományban van holott helyi hálózatban a ping 1ms alatt szokott lenni. (A pingelés PC ről történik utp összeköttetéssel nem wifiről!) Ha újra indítom az eszközt akkor ez rendbe is jön, de pár nap és megint lassul a hálózat döglődik a rendszer. Elég sokan vagyunk a házban így persze megy a 3 STB az IPTV-hez meg pár számítógép, de gondolom másnál se 1 PC és 3 STB megy, nem beszélve a jó pár okostelefonról és tablet, laptop. A Wifi részt megoldottam egy másik routerről amit AP módban használok. Most teszt jelleggel ki kapcsoltam a wifit a Sagecom-on. Kíváncsi vagyok, hogy így tapasztalható lesz e a lassulás. Internet sebességgel nincs gond, IPTV is frankón működik, de mikor már ennyire be lassul a hálózat a számítógépek nem kimondottan szeretik.
 6. Tegnap du nekem is jó volt. Most is jónak tűnik. Valószínű ránéztek mi lehet a gond és orvosolták. Mármint a Twitch-ék.
 7. Most várhatunk, még a Twitch maga reagál a dologra és megkeresi a hibát. Alkalmazásban, weben lehet jelezni 1-1 streamnél ha akadozik. Érdemes használni!
 8. Sajnos semmi okosat nem lehet mondani, ha olyan streamert nézel aki partner, le tudod venni a minőséget alacsonyra ugy jól működik. Másik megoldás a VPN, de sajna az se megy kifogástalanul, mert 2.5-3GB felé már ledob ki kell lépni újra indítani a vpn klienst. Jeleztem a 1414 en, hiba jegyet nem látom a telekom fiókomba vagy más jellegű és azért, de gondoltam még arra hogy nem is irtak semmit. Twitteren kérdeztem, válasz a következő volt: Köszönjük a jelzésedet. A mihamarabbi megoldáson leszünk. Többetektől kaptunk üzenetet ez ügyben az elmúlt időszakban. Ezeket továbbítottunk illetékeseink felé. Már vizsgálják a jelenséget. Bízunk benne, hogy gyors megoldást fognak találni a problémára. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. ^Máté
 9. Szerintem inkább jobban jársz egy használt irodai gépet be szerzel, csendes keveset fogyaszt mehet non stop. Arra mented a filmeket és egy media szerverrelel megoldod. Nekem 2 Smart TV és egy Xbox szokta használni. Nem kell cseszegetni a pendriveokkal.
 10. Köszönöm! Vaó és tökéletes... de még mindig nem értem, hogy mint szolgáltató ezt a problémát mért nem kezdi el orvosolni ha már be jelentés is van. Nem hinném, hogy csak én jeleztem.
 11. Jeleztem a 1414-en, hibát felvették, de azt mondták valószínűleg semmit nem tudnak tenni ez ellen mert nem itthoni probléma.
 12. Melyik VPN-t érdemes használni?
 13. Sajnos még sok javulás nem tapasztalható. Még mindig akadozik a stream Twichen. Vicc ez az egész...
 14. Ezt be lehet jelenteni, vagy teljesen felesleges? Látom még mindig nem állt helyre a rendszer. Forza is köhög, folyamat ledob a multi.