Atesz

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Atesz a fórumon

 • Legutolsó Téma megtekintése: kamerák kinti elérése
 • Rang
  Tudományos tag
  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 • Születésnap 1981-08-02
 1. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e tervben le cserélni ezt a fantasztikus eszközt a Telekomnak valamikor a közeljövőben?! Számos probléma van vele, többek közt nagyon gyenge Wifi és pár nap alatt képes úgy le lassulni, ha pingelem a válaszidő 30-500ms ig terjedő tartományban van holott helyi hálózatban a ping 1ms alatt szokott lenni. (A pingelés PC ről történik utp összeköttetéssel nem wifiről!) Ha újra indítom az eszközt akkor ez rendbe is jön, de pár nap és megint lassul a hálózat döglődik a rendszer. Elég sokan vagyunk a házban így persze megy a 3 STB az IPTV-hez meg pár számítógép, de gondolom másnál se 1 PC és 3 STB megy, nem beszélve a jó pár okostelefonról és tablet, laptop. A Wifi részt megoldottam egy másik routerről amit AP módban használok. Most teszt jelleggel ki kapcsoltam a wifit a Sagecom-on. Kíváncsi vagyok, hogy így tapasztalható lesz e a lassulás. Internet sebességgel nincs gond, IPTV is frankón működik, de mikor már ennyire be lassul a hálózat a számítógépek nem kimondottan szeretik.
 2. Tegnap du nekem is jó volt. Most is jónak tűnik. Valószínű ránéztek mi lehet a gond és orvosolták. Mármint a Twitch-ék.
 3. Most várhatunk, még a Twitch maga reagál a dologra és megkeresi a hibát. Alkalmazásban, weben lehet jelezni 1-1 streamnél ha akadozik. Érdemes használni!
 4. Sajnos semmi okosat nem lehet mondani, ha olyan streamert nézel aki partner, le tudod venni a minőséget alacsonyra ugy jól működik. Másik megoldás a VPN, de sajna az se megy kifogástalanul, mert 2.5-3GB felé már ledob ki kell lépni újra indítani a vpn klienst. Jeleztem a 1414 en, hiba jegyet nem látom a telekom fiókomba vagy más jellegű és azért, de gondoltam még arra hogy nem is irtak semmit. Twitteren kérdeztem, válasz a következő volt: Köszönjük a jelzésedet. A mihamarabbi megoldáson leszünk. Többetektől kaptunk üzenetet ez ügyben az elmúlt időszakban. Ezeket továbbítottunk illetékeseink felé. Már vizsgálják a jelenséget. Bízunk benne, hogy gyors megoldást fognak találni a problémára. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. ^Máté
 5. Szerintem inkább jobban jársz egy használt irodai gépet be szerzel, csendes keveset fogyaszt mehet non stop. Arra mented a filmeket és egy media szerverrelel megoldod. Nekem 2 Smart TV és egy Xbox szokta használni. Nem kell cseszegetni a pendriveokkal.
 6. Köszönöm! Vaó és tökéletes... de még mindig nem értem, hogy mint szolgáltató ezt a problémát mért nem kezdi el orvosolni ha már be jelentés is van. Nem hinném, hogy csak én jeleztem.
 7. Jeleztem a 1414-en, hibát felvették, de azt mondták valószínűleg semmit nem tudnak tenni ez ellen mert nem itthoni probléma.
 8. Melyik VPN-t érdemes használni?
 9. Sajnos még sok javulás nem tapasztalható. Még mindig akadozik a stream Twichen. Vicc ez az egész...
 10. Ezt be lehet jelenteni, vagy teljesen felesleges? Látom még mindig nem állt helyre a rendszer. Forza is köhög, folyamat ledob a multi.
 11. Nálam ugyan ez a helyzet! Sebesség minden oké, de a Twich nézhetetlen
 12. olvastam, köszönöm a válaszod. Későbbiekben majd kiderül milyen fejlődésnek indul az eszközpark lehet lesz jobb is Addig is néha restart megy egy darabig jól.
 13. @szaboadam Köszi a választ. Ezzel mint egyet értek, de a mai világban már nem csak kiegészítő szolgáltatásnak kellene lenni a WIFI-nek hanem alap dolognak. Konkurens szolgáltató ezt belátta, és pár ismerősöm szerint elég combos lesz a connect box. T is tervezhetne valamit.
 14. Hali! Sajnos nálam is tapasztalható a probléma, nekem V1. modemem van, de reset után pár napig jó a wifi utána rettenetesen belassul szinte használhatatlan dobálja le az eszközöket. Jelenleg valami normális saját routeren gondolkodom.