Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Atesz

Tag
 • Tartalmak

  91
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Megválaszolt kérdések

 1. Atesz's post in Sagemcom f@st 5655v2 routeres probléma was marked as the answer   
  Hali!
  Első körben keresnék valami erősebb routert. A Tenda sajnos AC9 nem a legerősebb fajta. Talán egy kis háló minimális terheléssel és kész.
  Javasolnék egy Asus RT-AC65P modelt, jelenleg ez ár érték arányban a legjobb router. Csalódás nincs vele.  Hosszas tanakodás és utána járás után ezt választottam és bevált nagyon. 
  A szolgáltatói eszközre van kötve a 3 beltéri az IPTV-hez. LAN 1 portba pedig a Asus router.  A szolgáltatói eszközön a DMZ-t beállitottam a router IP-re. Természetesen a router fix IP címet kapott. Továbbiakban a router intézi az otthoni hálózatot.
  Van rajta egy szerver folyamatos kapcsolattal fel és le töltéssel. Oda megy minden back up.  és még vagy 5 PC. Wifi szolgáltatóin kikapcs. Asuson be és van még egy dlink covr. mesh háló itthon tökéletesen le fed mindent. 
  Routeren jelenleg 22 db eszköz lóg kábelen és wifin. Meg se kottyan neki.  
  Ha így csinálod a NAS uploadja is tökéletes lesz.
   
 2. Atesz's post in Lassú net was marked as the answer   
  A számítógéped Wifi-n keresztül csatlakozik a routerhez ami eléggé kiszámíthatatlan sebességű lehet. 
  Wifi sebessége függ sok mindentől, milyen messze van, no meg mennyien lógnak rajta egyszerre. Sajnos a szolgáltatói eszköz nem bírja rendesen a terhelést, ezért nem árt ha többen is használják újra indítani akkor jó lesz a sebesség megint egy darabig, de mindig változó.
  Ha van lehetőség kábellel össze kötni a gépet és az eszközt akkor azzal stabilabb kapcsolat érhető el.
 3. Atesz's post in Wifi was marked as the answer   
  Szolgáltatói eszközön keresztül nem tudsz időbeli korlátot adni csak a MAC szűrést, de amennyiben szolgálatba állítasz egy saját routert ott lehetséges nekem pl. egy Tenda van a gyerekeknek hétköznap 16-tól 20ig van wifi és hétvégén egész nap. Automatikusan szabályozza. 
  Sagemcom eszközön ez nem lehetséges. Mac szűrésnél neked kell engedélyezni és tiltani, ezt lehetséges de mindig be kell lépni a webes felületre és ott átállítani. Egy külön router erre a legmegfelelőbb. 
×
×
 • Új...