Atesz

Tag
  • Tartalmak

    71
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Atesz posztolt

  1. Ahogy elnézem ezt Fortnite-ról van szó. Kérdésem lenne nekem is, hogy kapcsolod be ezt, hogy ennyire részletes legyen az info a játékban?
  2. Szerintem a Telekom technikailag felkészült már a 4k-s tartalomra, de nem nagyon van TV aki sugároz ekkora felbontásban. Talán majd az ötkarikás játékok lesznek jövőre.
  3. Erre én is kíváncsi lennék, de semmi hír felőle. Gondolom a vírus ennek az indulását is kicsit eltolta későbbre.
  4. Ez majd engem is foglalkoztat, de gondolom későbbiekben többet fogunk megtudni majd. Mindenesetre várom a fejleményeket, jó lenne le váltani a boxot, de nem biztos hogy a tv-n futo szofvere jó lesz, főleg akinek nem okos tv-je van. Ott marad a box új szoftal azt majd kiderül. Nagy pénz van a televiziózásban az tuti.
  5. Valamiért nekem a Telekom szerverére mindig fals adatokat mér a speedtest, más szerverre teljesen jó. 300/20 Server: Magyar Telekom Plc. - Budapest (id = 2073) ISP: Magyar TelekomŰ Latency: 8.02 ms (2.34 ms jitter) Download: 136.27 Mbps (data used: 154.1 MB) Upload: 19.49 Mbps (data used: 11.0 MB) Packet Loss: 0.0% Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/20ef7efa-aa1f-407f-bc6a-2c12ef89bc06
  6. A számítógéped Wifi-n keresztül csatlakozik a routerhez ami eléggé kiszámíthatatlan sebességű lehet. Wifi sebessége függ sok mindentől, milyen messze van, no meg mennyien lógnak rajta egyszerre. Sajnos a szolgáltatói eszköz nem bírja rendesen a terhelést, ezért nem árt ha többen is használják újra indítani akkor jó lesz a sebesség megint egy darabig, de mindig változó. Ha van lehetőség kábellel össze kötni a gépet és az eszközt akkor azzal stabilabb kapcsolat érhető el.
  7. Szia! Nézd meg a modem értékeket, hogy megfelelően csatlakozik e a hálózatra, no meg simán futtatnék egy pinget valami szerverre. index, origo, google stb Írd be futtatásba: cmd és utána következőt ping google.com -l 1500 -t és nézd mennyi csomagvesztésed van, a válaszidő egyforma e vagy ki ki ugró hamar ki ugrik a hiba.
  8. Nem tudom elég rég óta játszok Blizzard-os játékokkal, de nem hinném hogy az internetszolgáltatód korlátozná a kapcsolatot. Valami helyi probléma van ott. Twichnél sem itthon volt a gond. Blizznek se itthon vannak a szerverei. Ellenőrizd a kapcsolatod, csomagvesztés stb. hogy áll mert lehet hogy böngészni tudsz rendesen de az online játékok biza folyamatos kapcsolatot kérnek ott előfordulhat hogy felugrik az ms, vagy csak DC és kész.
  9. Sziasztok! Valaki használja ezt az eszközt? Esetleg ismeri? Megéri be fektetni vagy keressek valami komolyabb routert? Kábelezés adott, nem nagyon kellene behúzni semmit, de félek hogy nem fogja bírni a Sagemcom ezt se. Eszköz van bőven, de a mai világban nem 1 db telefon meg 1 db számítógépet használunk már itthon. link
  10. Chrome-t használok. Nem tudom van e rá hasonló addon. A sorrenddel nincs baj, mert azt meg jegyzi első post után ami rögzített valóban mindig az a legfrissebb lesz
  11. Nagyon hamar ki dob, szerintem még nincs egy óra se. Ami fura, hogy be pipálom a "emlékezzen rám" -ot.
  12. Na ez az, mezei telekomosoknak most nem igen lesz semmi, mivel nem a Telekom kezeli a FON-t.
  13. @Kalimera Persze én ezt értem, régen így működött. Viszont megpróbáltam felcsatlakozni ott nekem fizetős opciókat ajánlott a FON. Majd ki derül mi lesz, azért kíváncsi vagyok.
  14. Nálam is megjelent, kíváncsian várom hogy lesz e belőle valami jó. Bár szerintem ez majd annak lesz jó aki ezért is fizet
  15. Este mikor ezt tapasztalod, hivd a 1414 -et. Jelezd a hibát. Olyankor csinálnak vonali ellenőrzést és egyből látják a jel-szinteket. Orvosolni fogják a problémát valószínűleg helyszíni javítással.
  16. Jóba vagyok vele, de ma rossz napja volt, később már a régi rendszer volt aktív az fogadta a hívásom.
  17. Sziasztok! Miért nem lehet elérni senkit? Vandával beszélek, kapcsolja a kollégáját azt szétkapcsol. kb másfél perc után.
  18. Mikor esedékes, hogy a beígért új szoftot megkapja az eszköz? Információk Alkalmazott szabvány EuroDOCSIS 3.0 Hardver verzió V2.0 Szoftver verzió MAGYAR_3.97.0 Model Name FAST3686 Linux szoftver verzió 2.6.30-1.7.1mp2-svn12615 Úgy tudom Aug vége, szept. lett ígérve. oké lehet valami nem klappol, de semmi infó sincs azóta se. Lehet számtalan gondot megoldana mert ez a jelenlegi szoft elég harmatosan végzi a dolgát.
  19. sztem 3 napon belül van rá esély személyesen is.
  20. Amennyiben online rendelted 14 napos elállási idővel élhetsz.
  21. Szolgáltatói eszközön keresztül nem tudsz időbeli korlátot adni csak a MAC szűrést, de amennyiben szolgálatba állítasz egy saját routert ott lehetséges nekem pl. egy Tenda van a gyerekeknek hétköznap 16-tól 20ig van wifi és hétvégén egész nap. Automatikusan szabályozza. Sagemcom eszközön ez nem lehetséges. Mac szűrésnél neked kell engedélyezni és tiltani, ezt lehetséges de mindig be kell lépni a webes felületre és ott átállítani. Egy külön router erre a legmegfelelőbb.
  22. hg8245h

    Sagemcom beltériben sem lehet állítani a DNS címet. Csak kliens gépen vagy saját routeren.
  23. sagemcom

    Valami hír van az új szoftról? Nagy a csend, pedig rá férne egy kis ráncfelvarrás nagyon is!
  24. kábelnet

    Nem lepődtem meg, nem lehet nálam változtatni semmit. Mobilt lehetne, de azt meg nem szeretném. Így marad minden a régibe. Még nem fejlesztenek addig nincs előrehaladás az internetbe. Marad a 300as csomag. Vicc azért, hogy ha nem erre vállalok hűséget akkor ***** is ott az oszlopon az 500as elég olcsó csomagjával...
  25. kábelnet

    Így van, de sose sehol nem mutat jól ez a Sagemcom álló hwg, de ez van és a 3.1 fajta is álló.