Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'blizzard'

2 találat

  1. Sziasztok! Nemrég váltottam gigabites Telekom internetre (+TV) *****-ről. Mióta megtörtént a váltás, azóta a Modern Warfare 2019 és Warzone játék blzbntbgs000003f8 hibakóddal a játék indítása után 5-10 perccel kidobál. Többször pedig utána vissza se enged csatlakozni a játékba (amikor másnap beenged, nem tudom akkor miért). A Battle-net is eldobja a kapcsolatot, de rögtön visszacsatlakozik. Miközben ez történik, addig az internet is meglassul (más eszközön chateltem közben Wifin). Amíg működik a játék, addig jó a latency. Más alkalmazás, vagy játék ezt nem csinálja, Battle.neten keresztül futó más játék sem. Próbáltam port forwardingot (windowson keresztül, router felületén nem tudtam kiigazodni), IPv4 priorizálást, játék újratelepítést, battle.net újratelepítést, router újraindítást, resetet. Nem fut magas sávszélességet igénylő egyéb alkalmazás a háttérben. A gép vezetékkel kapcsolódik a routerre, más hálózati eszköz nincs a gép és a játék szerverei között. Most a router gyári beállításokkal fut és továbbra sem működik. Ha jól emlékszem IPTV nem akad meg eközben. Esetleg valakinek volt hasonló? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv!
  2. Sziasztok! Pár napja éjfél környékén nem tudtam bejelentkezni az asztali Battle.net appba, de akkor azt hittem, hogy csak Blizzardéknál van valami karbantartás, így nem is foglalkoztam a dologgal, reggelre megoldódott. Most ismét előjött a probléma és több Telekomos ismerősöm is panaszkodott a dologra. Már órák óta nem lehet belépni, de más szolgáltatóknál működik a belépés. Egyébként minden más működik, csak a Battlenet és a wow classic nem. Úgy sem, ha közvetlenül az exe-vel indítom a játékot és nem a launcherrel. Esetleg valami dns hiba vagy ilyesmi lehet a háttérben, hogy nem tud csatlakozni a login szerverekhez? Más is tapasztalt esetleg ilyesmit?