lion49

Tag
 • Tartalmak

  37
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

lion49 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

1618 profilmegtekintés
 1. Mert nem töröltetni kellett volna hanem tovább vitetni. Nekem már meg is jött a készülék
 2. Nekem ma hozza a GLS 8-11 óra között megérte a óránkénti telefonálás.
 3. Nekem már a GLS depóba van holnap ki szállítás telefonálni kell nekik naponta többször amíg egy hozzáértőt nem tudsz elérni
 4. Szia ne nekem holnap meg jön hívd fel és nézesd meg velük, hogy hogyan áll a dolog Nekem holnap megjön. Sokáig Nekem is Szállitásra vár volt Most Szállítás alatt van 09.23-kor átadták a GLS-nek.. Hiba lehetőség van de sajnos van amikor az ember még mellette nem is hozzáértőt fog ki. Töröltesd a szociális csomagot és tovább fog menni nekem már a dokumentumok is megjöttek. Mondjuk arra vártam én is, hogy itt legalább telekomos Super User válaszol de hát ahogy a frissítésekkel nincsenek tisztában úgy szerintem itt sok dologgal sincsenek tisztába.
 5. Oké rendben Köszönöm.
 6. bojti Sikerült letöltened?
 7. szilagyi69 Szia! Hogyan áll a rendelésed?
 8. Igen de vissza kapod csak valami oknál fogva megakasztja a rendelést. Nekem azt mondták, hogy Tovább ment holnap reggel futok velük egy kört hogy holnap kilehet hozni a készüléket
 9. Szia nekem ma tovább ment úgy, hogy állítólag az akadályozta, hogy korlátlan facebook instagram és stb volt a csomagban igaz én előfizetést újítottam, törölték és tényleg továbbment..
 10. Sziasztok 2017.11.20-én egyik előfizetésemet szerettem volna meghosszabbítani, azóta a Státusza "Szállítása vár" Felhívtam az ügyfél szolgálatot ahány diszpécserrel beszéltem annyifélét mondtak. Jár így más is vagy ez csak egyedi este.. A Legutóbbi közlemény javítják de, hogy mit, azt nem mondták törölni nem engedik. mert az új rendelés is így járna.. Viszont az is érdekes, hogy egypárnak megy egy párnak nem akkor most hol a hiba Telekom?
 11. Szia sajnos nem csak a P8 Lite-é szünt meg, hanem másé is. Milyen kellett volna mert talán a sifonérban van még telekomos...
 12. ZALDERAN De én ajánlanám először a Telekomos ROM-meg próbálni feltenni a 3 gombossal. Nem tartom valószínűnek, hogy vissza tennék, de visszatudod tenni te is. ha a leírást követed, vagy az linken lévő oldalon megkeresel privátba..
 13. Igen azért lett balongos mert a WHOAMI rossz buil számot adott meg a Szolgáltatósra nem lehet a függetlenhez valót feltenni. Mert jobb esetben balongos lesz rosszabb esetben pedig bootloop vagy tégla.. a Telekomosra való Az az ALE-L21C150B565. Igen így már garancia vesztéssel sikerült frissíteni mivel nem a megfelelő ROM-ot tetted fel.. Ha még mindig nem sikerült meg csinálnod keres meg és akkor segítek.
 14. Telekom függőre nem lehet a függetlenhez való ROM-ot se a dualost feltenni.