lion49

Tag
 • Tartalmak

  37
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit lion49 posztolt


 1. 15 órája, lion49 írta:

  Szia ne nekem holnap meg jön hívd fel és nézesd meg velük, hogy hogyan áll a dolog  Sokáig Nekem is "Szállításra vár" volt Most Szállítás alatt van 09.23-kor átadták a GLS-nek..

  Hiba lehetőség van de sajnos van amikor az ember még mellette nem is hozzáértőt fog ki.

   

  Töröltesd a szociális csomagot és tovább fog menni nekem már a dokumentumok is megjöttek.

   

  Mondjuk arra vártam én is, hogy itt legalább telekomos Super User válaszol de hát ahogy a frissítésekkel nincsenek tisztában úgy szerintem itt sok dologgal sincsenek tisztába.

   


 2. Szia ne nekem holnap meg jön hívd fel és nézesd meg velük, hogy hogyan áll a dolog Nekem holnap megjön. Sokáig Nekem is Szállitásra vár volt Most Szállítás alatt van 09.23-kor átadták a GLS-nek..

  Hiba lehetőség van de sajnos van amikor az ember még mellette nem is hozzáértőt fog ki.

   

  Töröltesd a szociális csomagot és tovább fog menni nekem már a dokumentumok is megjöttek.

   

  Mondjuk arra vártam én is, hogy itt legalább telekomos Super User válaszol de hát ahogy a frissítésekkel nincsenek tisztában úgy szerintem itt sok dologgal sincsenek tisztába.


 3. Sziasztok

  2017.11.20-én egyik előfizetésemet szerettem volna meghosszabbítani, azóta a Státusza "Szállítása vár" Felhívtam az ügyfél szolgálatot ahány diszpécserrel beszéltem annyifélét mondtak.  Jár így más is vagy ez csak egyedi este..  A Legutóbbi közlemény javítják de, hogy mit, azt nem mondták törölni nem engedik. mert az új rendelés is így járna.. 

  Viszont az is érdekes, hogy egypárnak megy egy párnak nem akkor most hol a hiba Telekom?


 4. Ekkor: 2017. 07. 18. at 16:16, drarpad írta:

  Sziasztok,

  Nem tudom azóta megoldódott-e de hasonló cipőben járok.

  Huawei P8 lite android 5.0-val és frissítés nem elérhető azt írja.

  Huawei oldalán nincs találat p8 lite-ra, a korábban belinkelt csomagok sincsenek fenn.

  köszi

  Szia sajnos nem csak a P8 Lite-é szünt meg, hanem másé is. Milyen kellett volna mert talán a sifonérban van még telekomos...


 5. Ekkor: 2017. 01. 18. at 21:50, Kantora írta:

  Sikerült frissíteni! Viszont ez most jár garanciavesztéssel? Build száma BalongC52B311

  Igen azért lett balongos mert a WHOAMI rossz buil számot adott meg a Szolgáltatósra nem lehet a függetlenhez valót feltenni. Mert jobb esetben  balongos lesz rosszabb esetben pedig bootloop vagy tégla..  a Telekomosra való Az az ALE-L21C150B565. 

   

  Igen így már garancia vesztéssel sikerült frissíteni mivel nem a megfelelő ROM-ot tetted fel.. Ha még mindig nem sikerült meg csinálnod keres meg és akkor segítek.


 6. hacsa

  Szia Kinn van a C150B656 Telekomos 6.0.

   

  A dload mappának így kell kinéznie ahogy a képen van ha a belső tárhelyen is így. A letöltött csomagból csak az update.app kell. Ha kell olyan ami települ keres meg és elküldöm a linket.

   

  Ja és garancia is megmarad.. 

   

  Screenshot_2016_12_27_11_10_02.png  Screenshot_2016_12_27_12_09_41.png


 7. Ezt magyarázd meg a szerviznek is miden hol bukod a garanciát ha ROOT-olva van a telefon..

   

  Azt amit itt össze vissza írogattál az nem így van Nem egy se kettő készülék fordult meg a kezem között és volt olyan amit minden szívfájdalom nélkül vissza dobtak, root miatt.. És nem az első, hogy a TMX-szel perben állunk meg nem szerintem nem is az utolsó. Sőt, hogy tud ha te UNROOT-old a telefon a szervíz azt is vissza tudja nézni ( ha akarja) egy log fájl elő hívásával..


 8. Miért vagy kétségbe esve  a Huawei Oldalról letöltöd  a tiedet és fel teszed 

   

  http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm

   

  És kész nem is fog a 170-re frissíteni mert arra nem jött OTA csak komplett ROM

   

  HUAWEI P8 Lite Dual SIM Rollback Package (From Android 6.0 EMUI 4.0 to Android 5.0 EMUI 3.1)

  Ezt is lementheted ezzel tudsz visszaállni az 5.0.1-re


 9. 6 perce, zoli62 írta:

  Ezek szerint a Huawei ügyfélszolgálat tudta rosszul, hogy nem csak dual készülék van, hanem létezett single is.  Azt tudom, hogy a szolgáltatók által forgalmazott telefonokon a második kártyahely szoftveresen blokkolva van. Nekem  egyébként dual SIM-es független gyári telefonom van. Akkor már azt is értem, hogy én még miért nem kaptam  értesítést a frissítésről. Neked első szériából való telefonod van, nekem viszont már újabb.

  Te kevered a szezont a fazonnal a Dual simesnek semmi köze nincs a szolgáltatóhoz az simán meg kapta a frissítéseket ha valóban dulos azt nagyon egyszerűen meg lehet nézni ha kettőIMEI van akkor dualos ha egy akkor Single (de lehet egyel dulaos is) ha dualositva lett. De azt csak a build számból lehet meg állapítani. Most csináltam egy dualost és ahogy a B170-es rá került abba a minutumba jelezte van frissítés B575 címen