Törölt_tag6503

Új tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6503 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Jó, ne "politizáljunk" Engem előfizetőként érdekelne, vajon mivel indokolható egy magyar nyelvű hírcsatorna értesítés nélküli megszüntetése?
 2. igen, ez teljesen logikusnak tűnik egy valódi diktatúrában semmi keresnivalója nincs a pártközponttól független magyar nyelvű híreknek. Ideje volna a maradékot is eltakarítani.
 3. "május 24-én az Euronews működése jelentősen megváltozott. A változás lényege, hogy minden nyelven más-más, az adott ország nézői érdeklődésének leginkább megfelelő műsort sugárzunk, külön-külön csatornákon. Az eddigi egy Euronews helyett most már tíz különböző Euronews fogható, és ezek egyike a magyar. Néhány magyar szolgáltatónál azonban egyelőre az angol csatorna érhető el. Munkatársaink dolgoznak azon, hogy minél előbb mindenütt megtalálják magyarul az Euronews műsorát." - http://hu.euronews.com/2017/05/29/megujult-euronews---nehany-helyen-meg-az-angol-musor-lathato A Telekom IPTV-n a magyar helyén jelenleg az angol adás érhető el, a magyar nyelvűt sehol nem találni. Ez így marad?
 4. A "csatornák vállalt időpontját" konkrétan hol tüntetik fel?
 5. OK, amúgy rögtön gondoltam, hogy a felhasználókkal van probléma. Amúgy 32 bites Firefox-ot használok 64 bites Windows-on és előfizettem a szolgáltatásra. Mindazonáltal tényleg nagyon örülök, hogy vannak akiknél a szolgáltatás működik. Amúgy egy szolgáltatás mellé kapott "ajándék"-nak is működnie kell, elvégre a megrendelő a szolgáltató kiválasztásánál az ajándékot is mérlegre teheti. De szerintem engem felesleges meggyőzni arról, hogy ez így teljesen rendben van, amikor ennyi erővel akár a problémát is elháríthatná valaki.
 6. Leginkább a szolgáltatás feltételeit kellene betartani, elvégre ezért a szolgáltatásért meghatározott díjat fizetünk. "Műszaki, technikai feltételek 2.2.1. A szolgáltatás eléréséhez használható eszközök A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe." Ez a szolgáltatás "számítógépen" a legtöbb felhasználó számára nem vehető igénybe, elvégre jelenleg a már senki által nem használt IE böngészőn kívül egyetlen aktuális böngészővel sem működik. Nézetem szerint ez a hiányos tájékoztatás így legalább annyira megtévesztő és félrevezető, mint amennyire bosszantó.
 7. Igen, de akkor módosítani kellene a szlogent: "TV GO bárhol,bármikor, a pc felhasználókon kívül szinte bárkinek!"
 8. "TV GO bárhol,bármikor,bárkinek!" - persze a legtöbb pc felhasználót kivéve, hiszen se Edge-en, se Chrome-on és jelenleg már Firefox-on sem működik. Több (3) gépen próbáltam, egyiken sem működik. A legutóbbi Firefox frissítés óta kéri a már korábban feltelepített plugin telepítését, és hiába telepítjük és hiába engedélyezzük, a telepítésre való felhívás újra és újra megjelenik, vagyis használhatatlan.