Ugrás a tartalomhoz
  • 6

TV GO


Roli82

Kérdés

Mi a TV GO?

Egy szórakoztató portál, ahol filmeket sorozatokat és tévéműsorokat nézhetsz melyekkel kapcsolatos friss híreket kritikákat is találsz. Mindezt bárhol bármikor. Az oldalon szabadon böngészheted  filmkínálatot, előzeteseket játszhatsz le, vagy éppen elolvashatod a filmvilág legfrissebb híreit. Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad, amennyiben ezekkel nem rendelkezel akkor regisztrálj és utána add hozzá az MT azonosítódat! Keresgélj kedvedre valót több száz mozifilmből és sorozatokból álló kínálatban. Ha tetszik egy film, de később szeretnéd megnézni rakd a kedvencek közé. Kölcsönzés után a kölcsönzött tartalmat bármely regisztrált eszközön megtudod nézni vagy akár egyiken elkezdheted és a másikon folytathatod.

Telekom TV előfizetőként díjcsomagod TV GO-n elérhető csatornáit díjmentesen nézheted. Az éppen futó műsorok mellet a műsorújságban jelölteket akár 72 óráig visszamenőleg is megnézheted. Ne feledd a TV GO elérhető Android és iOS rendszeren is, azonban Windows Phone sajnos nem támogatott!

Windows vagy macOS rendszeren a lejátszó használatához szükséged lesz egy kiegészítő letöltésére, ezért kérjük, indíts el az oldalon a lejátszást és a felugró ablakból töltsd le a kiegészítőt. Amennyiben a telepítés után elakadsz, válaszd ki az általad használt böngészőtípust és segítünk a további lépésekben:

Ha problémát tapasztalsz a szolgáltatással kapcsolatban azt ezen a linken jelezheted! TV GO gyakran ismételt kérdések!

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
szerző kérésére
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 570
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 3
  • Telekom

Egy másik kérdés: Nem tudjátok, hogy ha külföldön próbálom a TVGO-t nézni, miért nem működik? Gondolnám, hogy ha egyszer IPTV előfizető vagyok itthon és rendben működik, külföldön meg rácsatlakozom valami "helyi" Internet-re, annak ugyanolyan jónak kellene lennie, mint az itthoni Internet-nek.

Kösz. Üdv.


Ez minden hasonló szolgáltatásnál így van. A magyar HBO GO sem működik másik országban, de külföldi példaként, a Netflix sem működik nálunk. Általánosságban ez azért van, mert a tartalmak tulajdonosai (jellemzően külföldi nagy stúdiók) minden szolgáltatóval, csatornával külön-külön megállapodást kötnek és földrajzilag korlátozzák, hogy hol legyen elérhető a tartalom. Pl. a nagy amerikai csatornák honlapjain szinte minden sorozat visszanézhető ingyenesen, regisztráció után, de csak amerikai IP címről. Ha engednék, hogy bárhol a világban megnézhessék, akkor a külföldi csatornáknak nem tudnák eladni és jelentős bevételtől esnének el.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 8
Akkor már csak 4 nap kb és ha minden jólmegy, akkor m,ár aktíválva is lesz.

 

Ne haragudj kérlek, de már megint negatív vagy és úgy szólsz hozzá a dolgokhoz, hogy közöd nincsen hozzá (mint olyan sokszor, teszem hozzá, nem mellékesen). Főleg, hogy nem neked aktiválják,vagy nem aktiválják az adott szolgáltatást.

Ha jól rémlik, egy másik topic-ban (webmail témánál talán, de lehet máhol is) világosan leírtad, hogy szolgáltatót váltottál, mert elégedetlen voltál a T-vel. Ok, van ilyen, ha találsz jobbat, örülj neki. Ebből én feltételezem (lehet, hogy naivan), hogy az égvilágon semmi közöd a szolgáltatóhoz és annak szolgáltatásaihoz (az, hogy régen mi volt, kit érdekel, a fontos, hogy ma és most mi van, mert igen, a dolgok változnak, változhatnak), ennek ellenére osztod az észt és nem túl hasznos információkat osztasz meg (lényegtelen dolgokkal kérkedsz és próbálsz másokat flexelni, csak nem megy túl sikeresen hála az égnek). Rombolni és baromságokat hozzászólni/terjeszteni szerintem nem kellene idejárnod, biztos van másik dühöngő is az internet világában.

Elnézést az off-topic hozzászólásért.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 5
13 perce, Németh László írta:

Sziasztok. Most tűnt csak fel , most akkor van vagy nincs ? nem próbáltam még wifin kívül .. 

tvgo1.JPG

Szia!

Magenta1 kedvezménycsomagban 100% havidíj-kedvezménnyel biztosítják a Korlátlan TV és film opciót,így a TV GO mobilalkalmazás használata nem csökkenti a Magenta 1 kedvezménybe bevont havi díjas mobil előfizetés, valamint az azzal azonos mobil folyószámlán lévő havi díjas előfizetések adatforgalmi keretét, az akció 2016. Szeptember 1-jétől visszavonásig tart.

Az online felületre ne támaszkodj az most furcsaságokat írhat ki. A számlán látszik, hogy számlázzák, de le is minuszolják tehát be van kapcsolva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
  • Moderátor

Kedves Az_Internet!

 

Pénteken megírtam, hogyha nem fejezitek be a személyeskedést és egymás sértegetését, minden ilyen jellegű posztot törölni fogunk. Tekintettel arra, hogy kifejezett kérésünk ellenére sem szűntek meg a személyeskedések és a sértegetések, sőt egyre durvábbak lettek, rengeteg topicot OFF-oltatok, több felhasználó több posztját töröltük egyenlő bánásmódot alkalmazva.

 

Üdv: ahammer

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
18 hours ago, GGabor said:

Mi lehet az oka annak, h latopomon nem tudom összerendelni a TVGO-t az IPTV előfizetésemmel?  M155-ös hibaüzenetet küld.

Ugyanez a mobil és IPTV összerendelésnél is, ott a TV, 500-as hibára hivatkozva utasítja el.

Nem egyedi hiba, véletlen szerűen tapasztalják az előfizetők. Elméletileg dolgoznak a megoldáson, többet nem tudok.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
Az kevés, hogy a megfelelő android verziód van. Sony telefon és Tablet fronton is van hasonló probléma, hogy nem megy a tvgo sajnos. Hogy a másik eszközökön ment, az szerencsés helyzet, valószínűleg ott nem volt hardver/szoftver/licence probléma vagy ezek kombinációja (vagy ki tudja mi a valós probléma forrás)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Kedves TV GO felhasználó!

Örömmel értesítünk, hogy új lejátszó került bevezetésre a TV GO-n.

A lejátszó cserére az internet böngészők megújítása miatt volt szükség, hogy a továbbiakban is gondtalanul tudd megnézni kedvenc filmjeidet, sorozataidat Chrome, Edge, Firefox 52.0 vagy magasabb verziójú böngészőben.

Fontos, hogy az új lejátszó jelenleg publikus béta verzióban érhető el, ezért arra kérünk, hogyha bármilyen problémát észlelsz vagy észrevételed van, írj nekünk a betatvgo@telekom.hu email címre.

A lejátszó használatához szükséged lesz egy kiegészítő letöltésére, ezért kérjük, indíts el az oldalon a lejátszást és a felugró ablakból töltsd le a kiegészítőt. Amennyiben a telepítés után elakadsz, válaszd ki az általad használt böngészőtípust és segítünk a további lépésekben:

Üdvözlettel,

TV GO csapat

Windows 10 Pro 64-Bit, böngésző FireFox 52 64-Bit :D

LOL.PNG

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
1 órája, Roli82 írta:

Ahogy btz is írta csak egy plug-in, kicsit másképp nézz ki a player, illetve jobb a kép minősége PC-n, jobb mint IPTV-n. O.o

Az új generációs IPTV messze van még!

Telekom ujraíratta a plugint úgy látom vagy csak az installert, Kicsit késett vele 3 évet, de végre örülhetünk. És furcsa ez a dupla exe futtatás, a chrome nem is látja pluginnak de legalább az installer alá volt írva.

Na de ez is több mint a semmi, Innentől nem csak a dvb-c csatornákat tudom nézni a második tvnken. 

De már várom az entertain tv-t ha jól értem lehet DLNA castolni az adást vele hálózaton belül.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...