acel

Tag
 • Tartalmak

  916
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit acel posztolt

 1. igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag, bár attól hogy érthető,meg ciki
 2. sziasztok csomag váltásnál azt látom hogy filmvilag sat tv, es a nagyvilág sat tv ingyenes, ez igaz? vagy csak x hónapig ingyenes reklámot jelent?
 3. köszi, azt lehet tudni meddig lesz sattv?
 4. Mekkora a standby fogyasztása? Nem talalni az eus megfelelőségi bizonyítványokat se. használható helyette saját eszköz, ez semmire sem jo
 5. Tv-t csrelnék új lcd tvre ami tud sattvt. A regi stb csk sd-s, lehet cserélni? Esetleg CI modulra? Mivel szerintem a satelit vevőfej us haldoklik azt lehet csreltetni?
 6. sagemcom

  Esetleg foldhurok leválaszto a koax kabelre, bár akkor a töbibi gep is érintett lenne
 7. sagemcom

  Van hozzá műszer ami megmondja hogy jó-e a sorrend, esetleg szakadás vizsgaloval kínlódsz. Vagy addig teszel rá új csatlakozót amíg jó nem lesz, ugye a kabel miminimum cat5e? Rá van irva
 8. sagemcom

  V Dupla routert tudsz csinálni, Asus dynamic dnst bukod es par dolgot, és többet kell állítani van erről fórum. Egyszer próbálj ki egyet, tűzfal, family security, dinamic DNS, torrent -ezett erre kevés. Qos, app kontroll, sok minden ami a sageban csak álom.
 9. sagemcom

  Nekem összejött.majdnem 15 méterre is, egy jó behúzó kábel 4ehuf. És az nem 70 M . De kabelcseren kívül más megoldás nem hinném hogy lehet, a két végpont jó. Vagy rossz a kábel vagy zajos a környék, mindkettő hibára az új kábel a megoldás. Meg ki lehet próbálni a-b fordítást a pc oldalon ha tudja a ethernet vezérlő. De wifi, power ethernet is drágább mint a kabelcseren általában.
 10. sagemcom

  B A Nem folyamatos a sebesség vizsgálat. Próbálj új csatlakozót car6 feltenni mindkét végére megunt
 11. sagemcom

  Várható volt, remélem most nem az lesz mint a ip klenseknél ahol kiadtak egy félkész fw-t mert csak abban lehetett javítani. És remlem javult a frisítés terjesztési sebessége az elmúlt években a szokásos hónapos terjesztési ciklus kicsit lassúnak tűnik.
 12. 2014 szeptemberben is nemsokára volt, de lehet rosszul emlékszem és 2016-bsn jött először
 13. sagemcom

  Gratulálok, sokat haladtál, esetleg egy ipconfig /al parancs eredményét berakhatod is Mac címeket kitakarva.
 14. sagemcom

  A nem látják egymást, mit jelent? Win10 családi hálózatot kualakitottàl? A nyomtató hálózati nyomtató vagy wifis ahol a kliens keresi meg a nyomtatót? Halozat felderítése engedélyezett? Valamelyik eszközről Ping parancsot adva sem látható a másik eszköz? Tűzfalak vannak a gépeken?
 15. sagemcom

  "Milyen routert" prohadver forumon nézz ra erre a routerre.
 16. Két univerzális, nagygombos, egyszerűsített kiosztású?
 17. sagemcom

  Milyen eszközökkel nézed? Azokon engedélyezett a dual band?
 18. sagemcom

  A sage-t minek védeni? védje a T, ez csökkenti a jelerősséget, ami ritka esetben gondot okozhat. Esetleg ha használod a koaxon jövő dvb-c adást akkor a tv élé kell ilyen, a sage és a hálózatod közé kellene utps-ethernet védelem ez némelyik 220-as elosztóba benne van. De leginkább a 220-ra kell túlfesz/villám védelem a router és minden eszköz elé. Valószinű most is onnan jött be a cucc. És az egés házhoz is jó egy ilyen túlfeszültség levezető: https://daniella.hu/eaton-moeller-spet2-2801-komplett-tulfeszultseg-levezeto-c-1p-uc280vac-45ka-168741-10620 Közvetlen vezetéket ért közeli villám esetére a biztosítóknál érdemes érdeklődni,
 19. A sage vélt sérülékenységéről itt irtam, https://kozosseg.telekom.hu/blogs/entry/9-sagemcom-fst-3686ac-egy-új-remény/?do=findComment&comment=1242 És utólag látom ennek a fórumnak aza elején is
 20. A KRACK azt jelenti hogy létező wifi kapcsolatot át vehet egy másik router, ami onnantól lehallgathatja az adatokat, illetve elérheti a kliens (vevőegységet). A hiba a vevő programban van, routereket akkor érinti ha azok wifi átjáró üzemmódban működnek, a telekom nem ilyen.
 21. sagemcom

  Az iőtv-ket nem tudod direkt sagemre kötni? USG-n nincs valami DOS védelem ami hirtelen érkezett sok csomagra bekapcsol? Egyenletes a forgaloma a sage ésaz usg között? csak tippelni tudok én is.
 22. sagemcom

 23. sagemcom

  Ilyen egy fi relé, egy kismegszakítóhoz képest van rajta plusz egy gomb, Ez nem csak zárlat ellen véd hanem bármilyen érintésvédelmi rendellenesség esetén, http://www.tibivill.hu/szakzsargon/
 24. sagemcom

  Fordítva is próbáljd bedugni, ha ugy se ráz akkor az előző konnektort kell újrakötni. Ilyen ebbe a konnektorban működik a másikban nem mágia nincs
 25. sagemcom

  Villanyszerelő kell, most. :-( Óvatosan mérjél a gáz/viz, radiátorcső és a koax között feszültséget, de lehet elég hozzáérinteni, ha lemegy a fi vagy ott van fesz akkor Tkom, (ha jól értem sage-nem is volt bekötve mikor lement a fi relé). De leginkább a te villany hálózatodban lesz a hiba. A fi relé működése azt jelenti hogy a számítógép került a bejövő fázis nagy egy része ami a koaxon távozott a nulla (nema védőnulla) helyett, ez kifejezetten nem egészséges. UI: Akkor is lemegy a fi relé ha a koax bejövő árama rákerül a nullára, az sem jó.