acel

Tag
 • Tartalmak

  841
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

Profil megtekintések

2.904 profilmegtekintés
 1. sagemcom

  Ki kellene törölni a cimet
 2. sagemcom

  Az Ethernet driver tulajdonságai között nézd meg, legalábbis ott be lehet állítano hogy csak half legyen
 3. sagemcom

  Szerintem ezt nem a sage-okozta hanem a win10 frissités. hasonlóval szórakoztam mostanában én is az asus router samba szerverével.
 4. sagemcom

  Mi volt a gond?
 5. sagemcom

  Próbáld meg beírni a böngészőben : smb://nas.ip.cim.e:portszam Ha hibát ad akkor keresd meg a további szolgáltatások menüt és add hozzá a smb1.0/cifs (keress erre aneten elég nehezen találtam meg a control panelen ) támogatást, majd megintcsak próbáld az smb :// cimet Vagy a nason próbáld frissíteni a szoftvert . Ezt az viselkedest őszi win frissítés okozza. https://support.microsoft.com/en-us/help/4034314/smbv1-is-not-installed-windows-10-and-windows-server-version-1709
 6. Sziasztok SatTv-t lehet hűséggel hosszabbítani? A jelenlegi árak maradnának vagy változhatnak? Esetleg speciális ár van hozzá több szolgáltató által elérhető területen? Drágulás esetén menni kell....
 7. sagemcom

  A kodi és a tv is a pc-n fut? Média szerverként vagy samba meghajtokent működik a nas? Most futottam bele hogy a samba1.0 kliens t külön kell telepíteni w10-re
 8. sagemcom

  Hogy is néz ki most a hálózatod? azt nem értem a multicast csomagok hogyan jutnak ki a wifire,
 9. sagemcom

  Mintha feltöltés irányba lassabb lenne a pillanatnyi sebesség mint amit a vonal tud. Ilyen problémákban a többiek jobban segíthetnek, a le/fel vonalszinteket esetleg bepostolhatod ide mac addresseket kitakarva. de lehet wifi probléma is, különféle csatornákal 40/20mhz beálításokkal és biztonsági protokollokkal lehet játszani (tkip tiltasa engedélyezése).
 10. sagemcom

  20mhz-es csatornaszélességgel próbáltad? Ne pinggel az eszközt, a folyamatos pingeld régebben nem szerette. Milyen terhelés mellet jön elő a hiba? lehet ha folyamatos letöltés megy akkor a bufferelés miatt hosszú lezs a pinged,ld dslreports.com sebesség teszt, és bufferbloat érték.
 11. sagemcom

  A Hálózati központot eléred a beállításokból vagy a hálózat ikonra kattintva,ott szerintem a hálózat típusa nyílt hálózatra állítódot. A hálózat tulajdonságai pontba válaszd a magán hálózatot.
 12. Bocs, csak mobilról írok. A lényeg a bufferbloat érték, hogy mit jelent ketessetek rá. Az NMHH nem méri, és nem is foglalkozik vele.
 13. sagemcom

  Ez így nem ér! ,😀
 14. Dslreport.com ön nézz sebesség és bufferbloat tesztet. Lehet nem egyenletes a sebesség, és egyes csomagok sokáig vannak a pufferben mert a hgw az iptvre optimalizált.. Játék közben ne használd másra a netet.
 15. sagemcom

  A bridged mod tiltásával T eléggé egyedülálló szolgáltatást ad, mintha dsl-en mindég lenne, A többi szolgáltató se nagyon követi ezzel. A köztes 3fel által üzemeltetett eszközök hasznalatanak tiltása se indok, a hgw és az stb közé annyi routert teszel amennyit akarsz. Dupla nattal sok mindent meg lehet oldani akinek az nem megoldás annak a panasza nem csökkenti egy vezető bevételét se. A T úgyis csak ott szolgáltat tvt ahol nincs konkurencia.