acel

Tag
 • Tartalmak

  898
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

3.681 profilmegtekintés
 1. sagemcom

  Az iőtv-ket nem tudod direkt sagemre kötni? USG-n nincs valami DOS védelem ami hirtelen érkezett sok csomagra bekapcsol? Egyenletes a forgaloma a sage ésaz usg között? csak tippelni tudok én is.
 2. sagemcom

 3. sagemcom

  Ilyen egy fi relé, egy kismegszakítóhoz képest van rajta plusz egy gomb, Ez nem csak zárlat ellen véd hanem bármilyen érintésvédelmi rendellenesség esetén, http://www.tibivill.hu/szakzsargon/
 4. sagemcom

  Fordítva is próbáljd bedugni, ha ugy se ráz akkor az előző konnektort kell újrakötni. Ilyen ebbe a konnektorban működik a másikban nem mágia nincs
 5. sagemcom

  Villanyszerelő kell, most. :-( Óvatosan mérjél a gáz/viz, radiátorcső és a koax között feszültséget, de lehet elég hozzáérinteni, ha lemegy a fi vagy ott van fesz akkor Tkom, (ha jól értem sage-nem is volt bekötve mikor lement a fi relé). De leginkább a te villany hálózatodban lesz a hiba. A fi relé működése azt jelenti hogy a számítógép került a bejövő fázis nagy egy része ami a koaxon távozott a nulla (nema védőnulla) helyett, ez kifejezetten nem egészséges. UI: Akkor is lemegy a fi relé ha a koax bejövő árama rákerül a nullára, az sem jó.
 6. Milyen neten vagy? dsl, optika, koax? tudja stabilan a neted az 50mbitet amikor szakadozik?
 7. sagemcom

  Ezt csak most olvastam, akkor viszont valahogy tovább viszed a földet a sagemtől a többi készülékbe.
 8. sagemcom

  Ez igaz, de még az utp-n visszajöhet a föld ha azon van földelés, @Frankie Ha a utp kábelek nem földeltek akkor nem lehet földhurok. Fi relé (ÁVK) felszerelés javallott és a védőföld ellenőrzése midegyik dugalbjan,, attól hogy ott van nem biztos hogy be is kötötték, vagy nincs szakadás. Ami tény- nem szabadna ráznia hiba nélkül, tehát valahol hiba van,
 9. sagemcom

  Neked kell venni, nem hinném hogy a Ts szerelők használnának ilyet.
 10. QOS, a router előtt vagy a számítógépen , szabályozni melyik port , alkalmazás mennyit használhat, milyen prioritásban az internetből, dslreports.com mit mér?
 11. sagemcom

  Sokminden lehet, lehet a koaxon jön be eltérő föld (kell rá földhurok leválasztó) de lehet rossz földelés, laza nulla vezető kötés a hálózaton (ez pl jobban jelentkezik ha nagyobb fogyasztó is működik épp), Elég nagy szívás rájönni mi a gáz, ugye a gép földelt dugóba van bedugva? Villanyszerelőt ajánlok, de nem biztos hogy megoldódik.
 12. sagemcom

  1 led van? kellene egy narancs vagy pirosnak is lennie, a zöld villog vagy nem? A routeren talán meg lehet nézni hogy aktivnak látja-e az ethernet portjat (ezt mondjuk telefonról tudod megtenni ha be tudsz lépni a router admin felületére). Szerintema gépednél lesz a hiba, szakértő tudná megnézni.
 13. sagemcom

  Milyen sebességű előfizetésed van, mennyi volt a wifi maximum és mennyi a kábeles maximum? Milyen kábelt (cat5, cat 5e vagy jobba) használsz , és milyen hosszú a kábel, csatlakozás van-e útközben? A számítógép ethernet portján a led milyen színű?
 14. sagemcom

  Partvonalon kívülről beszólva, de nem akarja ezt a T magától észrevenni? Ősrégi snmp, egyéb monitoring és újabb IOT/bigdata megoldások garmadája lenne rá.
 15. Miért nem a tápod gyújtod fel? Vagya vinyót, routert kábelt, ami a kisebb feszkót okozza?