acel

Tag
 • Tartalmak

  791
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

Profil megtekintések

2.437 profilmegtekintés
 1. MT a azonosító se kötelező, emiatt szerintem igen jó így is.
 2. sage

  ha videót néztek csökkentsétek a minőséget akkor jobban elfértek, de lehet nem csak a 30mbit a kevés hanem a a wifi sebessége. Esetleg másik access point- hozzáférési pont létesítésével javíthasz a helyzeten,
 3. Blackfriday akciós arukra érvényes volt az legrégebbi kuponom. Az újabbak is jók néha a termékek szinvariánsaira, pl JBL Clio 2 kék.
 4. @mad.peter ha iptv-d van de koaxon jön akkor 35 csatorna kódolás nélkül jön, Eokat nézheted közvetlenül.
 5. sage

  beállitások "telefonrol"."Androidos.biztonsagi.csomag.datuma".oktoberi.kell.legyen.bocs.meghallt.a.space
 6. sage

  A kliens összetéveszti a te routered egy ál routerrel a kapcsolat kialakítása után, azon keresztül éri el az internetet, Az áthaladó adatfolyam olvasható lesz a támadó által. vagy a router felől bármilyen támodó csomag/ kérés küldhető, minha nem lenne tűzfalad a helyi hálózatoda. A javitott kliensekkel nem vehető át az adatfolyam a te saját routeredről.
 7. @tomi5244 Ilyet még nem csináltam, próbájl meg a chat-es felületeten érdeklődni a webshopban,
 8. @tomi5244 Kell kapnod értesítő emailt ha sikerült a rendelésed azonnal, ha nem kapsz, akkor kezd újból, esetleg ird le a kapott rendelés azonostót hát hta azzal tovább juthatsz. És győződj meg róla hogay az összesítés oldalról tovább mész. Egy rendelésem nekem elveszett -vagy nem nyomtam meg az utolsó gombot, ugyanígy jártam én is, ami boztos hogy kell értesítést kapjál a vásárláskor.
 9. @btz WPA/TKIP, régen fel lett törve, amiatt a WPA2 sem volt biztonságos TKIP kompatibilitási módban Csak szigorúan WPA2/AES volt biztonságos, Ilyen módja sok T eszköznem nem volt. Most a WPA2-általánosan törték fel, innentől nem biztos hogy a saját routeredre csatlakozol. Ha csak a klienset nem frissítetted. Android 5.1 és lefelé nem ajánlott a wifi és Bluetott használata. @knj ha nincs tv akkor lehet próbálkozhatsz bridged módddal saját routerrel ha van rá szabadidőd. Nem tudom a te hálózattipusodon engedi-e a T ezt a módot @anonymus Szerintem nem csak csak a guest wifit bukta, hanem a 40mhz-e módot is ha volt előtte, de jó lenne ha ezt valaki megerősíteni aki látott ilyet. Ez okozhat lassulást wifin.
 10. HDMI VGA konverter, vagy ha jól emlékszem" gyári hibás " HDMI DVI átalakító is segíthet, DRM free HDMI lehet a kereső barátod.
 11. Telefonok iOS jön majd, Android 6.0 felett ha lesz javítás, de a legtöbbjük így járt. No wifi, no Bluetooth (blueheart)
 12. A kliensek frissítése a fontosabb. A routereket csak akkor ha kliensként is működnek plusz extenderként. Az nem router oldalról csak a tkip rés marad.
 13. @Kere és a jelerősítő minimum felezi az átvitelis sebességet. ha jól tudom
 14. Amíg a T némely routerén nem tiltható a WPA2/TKIP addig miről is beszélünk?
 15. sage

  Az előző hibajegyet nyittasd újra ha tudod, akkor csökkenie kellene.