acel

Tag
 • Tartalmak

  668
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  2
  2

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. esetleg próbálj meg vlc palyert , mxplayert telepiteni hátha segít. De ez csak próbálkozás
 2. Van akinek nexus-on se megy, De a fac ebookon igéri a telekom hogy foglalkozik vele,
 3. Teljesen jól működik nem telekomos eszközökön. persze ilyen jó hibakódnál a fene se tudja igazából mi a baja. Leginkább valamilyen encoding hiányozhat. De bármi lehet
 4. A nem működik mit jelent? El sem indul, vagy a belépés. esetleg a video lejátszás nem sikerül?
 5. " -Te milyen megoldással fejlesztenéd a Sagemet ? " A magánvéleményem hogy sehogy, döglött állatra nem ülünk. Nyilt platformokra kell fejleszteni. De a T mindig óvakodott ezektól a vizfej miatt. Semmi sem tartana vissza egy tvgo/netflix jellegű szotvert hogy teljes szolgáltatást nyújtson. Bármilyen platformon, platformtól függő minőségben és szolgálrtásokkal. Nvidia képes miden játékra új drivert/szoftvert kiadni és lefrissíteni . Nem a magyar T kispiaci mennyiségében.
 6. Igen, És ezt fel lehetet volna mérni hogy egy box 2-5 év alatt elavul, fejleszthető alap kell. Hasonló piac mondjuk a konzolpiac, bár ott nem csak tartalomért kérik a pénzt, mégis van mostanra majd minden a listából. At stb-k hiányosságaiból megél több hardvergyártó lásd android tv/smart infra remote - gyártók De az hogy alexa/siri/cortana kapcsolja az stb-t, infra átjáró nélkül mikorra várható? Vezetéknélküli 5ghz-es wifis stb sokaknak nyújtana megoldást- sokkal kényelmesebb lenne. Amazon/netflix támogatja hdr-t, uhd-t, ezzel mikorra lesz versenyképes a T? 20 év mert akkora éri meg uj stb-t gyártani? ("20w standby fogyasztásról nem is szóval, ami a teljes háztartási tesesítmény 1-2%-a) Erről beszélek, a vizesés-modellű fejlesztés a "dinóknál" menő .
 7. Hát 2.0 és cilinderes szemmel ez a vékony betűtípus nekem is gondot okoz szemüveggel is. Szerencsére a UI tervezőknek van egy kiskönyvük, olvasható betütíposuk felirattal, na ezt a könyvet nem látték a termék felelősök a Tnél és láthatólag még csak nem is hallottak róla. A fejlesztő azt csinálja amit mondanak neki, ha a termék feleős hozzánenértő *****, nem mer döntéseket hozni, nem érdekli csak a fizetése és hogy jól álljon a főnöknél. Az ő fönöke meg életben nem látott Ts set top boxot és a bónuszát akkor is megkapja ha pár ezer efi háborog, akkor ez a normális üzletmenet. Így keletkeznek a nagyvállalati szoftverek, Az efi háborgás ennek direkt következménye. A megoldás évek óta használatos de a T szoftver fejlesztési nmódszertana még valahol a múlt században jár. Éves kibocsájtási ciklus? nevetséges. 10 -15 éves hardver ciklus? közröhely. mkv, hdmi-cec, bluetooth, dlna, ac-s wifi, uhd, hdr, vr, iot, intelligens otthon ? Ezek közül pár elavult lassan. A következő évszázadban majd talán észreveszi őket a t és lesz hozzá stb.támogatás is
 8. Lásd kettes pont, az tud felülírni mindent ami nincs kész.
 9. Szerintem a mostani cserénke két értelme lehet akár ezek kombinálva is.: 1- az uj iptv platformra való átállás 2- biztonsági frissíítés- félig elkészültt átálással.
 10. Mire akarod használni? ha blogra akkor inkább http://blog.hu, ha weboldal akkor pl htto://wordpress.com ha csal tárhelyet akarsz akkor google drive, onedrive, dropbox, ha weves alkalmazást (bár ezt nem hinném :-) akkor heroku. Ha soka tárheyl kell akkor nagyobb feltötésű csomag és egy helyi drive-ot tehetsz ki az internetre.
 11. A hűség nélküli (amit persze megszűntettek) árak csak hosszú aszf olvasás után derülnek ki. De legalább ezzel sincs egyedül a telekom. Úgylátszik tényleg elhagytuk valahol a "ki kell irni a nem kedvezménye árat" rendeletet mostanában.
 12. A magenta, és havidíjas csomagok hűség bélküli árai hol vannak? csak az ÁSZF-et nem töltöttem eddig le.
 13. Köszönöm, akkor tudok venni egy domino kártyát és hozzá netplusszt. Milyen indokkal maradt a maraton a romaing rendeletből? Úgy látszik mindegyik szolgáltató szereti korlátozni az eus forgalmat . Ahelyett hogy inkább előfizukat gyüjtenének.
 14. Sziasztok A maraton miért nem roamingos most? Egyáltalán a nem hűségidős internet csomag árak hol vannak? Kicsit lazult a tájékoztatás a Tnél.
 15. Nem tudom miért kattam rá mint stb, biztos mert cisco :-) De akkor miért brandolták át?