acel

Tag
 • Tartalmak

  919
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

8278 profilmegtekintés
 1. Akkor talán 2 hét alatt egyszer értesíthettek volna az állapotról. Üsz szerint az uj bekötési határidő 30nap, legalább ebben rugalmas a telekom. Valami kábel hiányzik, (a kapacitás vizsgálat szerint ok volt a bekötés) . Ha két hét alatt nem sikerült kabelt húzni akkor egy hónap alatt sikerül? pont ugyanannyi munkaidőt igenyel. külön bosszúság hogy oont6a gyirs bekötés és stabilabb csatornák miatt lett telekom nem mindigtv. azóta odaért volna a mjndigtv set top box is.
 2. jó lenne tudni melyik a leghasznosabb panaszkezelési forma, ami nem a devnull-ba kerül
 3. sziasztok édesanyámnak kötöttem volna új szerződést a szerelők "jövünk holnap" felkiáltással elmentek, azota letelt a 15 nap. mit lehet tenni hogy elvégezzék a bekotest? A draga Vanda csak a kezét tarja szét. üsz szintén csak annyit mond hogy várjak a soromra..
 4. igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag, bár attól hogy érthető,meg ciki
 5. sziasztok csomag váltásnál azt látom hogy filmvilag sat tv, es a nagyvilág sat tv ingyenes, ez igaz? vagy csak x hónapig ingyenes reklámot jelent?
 6. köszi, azt lehet tudni meddig lesz sattv?
 7. Mekkora a standby fogyasztása? Nem talalni az eus megfelelőségi bizonyítványokat se. használható helyette saját eszköz, ez semmire sem jo
 8. Tv-t csrelnék új lcd tvre ami tud sattvt. A regi stb csk sd-s, lehet cserélni? Esetleg CI modulra? Mivel szerintem a satelit vevőfej us haldoklik azt lehet csreltetni?
 9. sagemcom

  Esetleg foldhurok leválaszto a koax kabelre, bár akkor a töbibi gep is érintett lenne
 10. sagemcom

  Van hozzá műszer ami megmondja hogy jó-e a sorrend, esetleg szakadás vizsgaloval kínlódsz. Vagy addig teszel rá új csatlakozót amíg jó nem lesz, ugye a kabel miminimum cat5e? Rá van irva
 11. sagemcom

  V Dupla routert tudsz csinálni, Asus dynamic dnst bukod es par dolgot, és többet kell állítani van erről fórum. Egyszer próbálj ki egyet, tűzfal, family security, dinamic DNS, torrent -ezett erre kevés. Qos, app kontroll, sok minden ami a sageban csak álom.
 12. sagemcom

  Nekem összejött.majdnem 15 méterre is, egy jó behúzó kábel 4ehuf. És az nem 70 M . De kabelcseren kívül más megoldás nem hinném hogy lehet, a két végpont jó. Vagy rossz a kábel vagy zajos a környék, mindkettő hibára az új kábel a megoldás. Meg ki lehet próbálni a-b fordítást a pc oldalon ha tudja a ethernet vezérlő. De wifi, power ethernet is drágább mint a kabelcseren általában.
 13. sagemcom

  B A Nem folyamatos a sebesség vizsgálat. Próbálj új csatlakozót car6 feltenni mindkét végére megunt
 14. sagemcom

  Várható volt, remélem most nem az lesz mint a ip klenseknél ahol kiadtak egy félkész fw-t mert csak abban lehetett javítani. És remlem javult a frisítés terjesztési sebessége az elmúlt években a szokásos hónapos terjesztési ciklus kicsit lassúnak tűnik.
 15. 2014 szeptemberben is nemsokára volt, de lehet rosszul emlékszem és 2016-bsn jött először