Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

acel

Tag
 • Tartalmak

  921
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

Profil megtekintések

11642 profilmegtekintés

acel eredményei

 1. acel

  IPTV

  Mindegyikük vissza lett adva, de mindegyiken túl sokgomb van amit véletlenül meg lehet nyomni. Egy seki slim távirányító lett volna a megoldás. De sajnos nem az mert kiderült hogy a kéretlen reklam üzenetek okozzák a gondot, időseknek problémát okoz annak a kezelése is. Es azokat nem lehet letiltani talan csak a adatvédelmi felügyeleeti szerv segítségével mert a Tre másképp nem vonatkoznak a törvények.
 2. acel

  IPTV

  Sziasztok Sikeresen bekötötték a tv-t 31 nap alatt, egyszeri értesítés nélkül mint ügyfél. Szóval siker. Viszont lenne egy kérdésem, Az új set top boxot kaptuk, viszont az idős felhasználó miatt kellene egy butított távirányító amin csak csatorna váltas, hangerő és ki/be kapcsoló van. Van bevált tanítható távirányító ami kompatibilis a mediabox-al?
 3. acel

  IPTV

  Akkor talán 2 hét alatt egyszer értesíthettek volna az állapotról. Üsz szerint az uj bekötési határidő 30nap, legalább ebben rugalmas a telekom. Valami kábel hiányzik, (a kapacitás vizsgálat szerint ok volt a bekötés) . Ha két hét alatt nem sikerült kabelt húzni akkor egy hónap alatt sikerül? pont ugyanannyi munkaidőt igenyel. külön bosszúság hogy oont6a gyirs bekötés és stabilabb csatornák miatt lett telekom nem mindigtv. azóta odaért volna a mjndigtv set top box is.
 4. acel

  IPTV

  jó lenne tudni melyik a leghasznosabb panaszkezelési forma, ami nem a devnull-ba kerül
 5. acel

  IPTV

  sziasztok édesanyámnak kötöttem volna új szerződést a szerelők "jövünk holnap" felkiáltással elmentek, azota letelt a 15 nap. mit lehet tenni hogy elvégezzék a bekotest? A draga Vanda csak a kezét tarja szét. üsz szintén csak annyit mond hogy várjak a soromra..
 6. acel

  Műholdas televízió

  igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag, bár attól hogy érthető,meg ciki
 7. acel

  Műholdas televízió

  sziasztok csomag váltásnál azt látom hogy filmvilag sat tv, es a nagyvilág sat tv ingyenes, ez igaz? vagy csak x hónapig ingyenes reklámot jelent?
 8. acel

  Műholdas televízió

  köszi, azt lehet tudni meddig lesz sattv?
 9. acel

  Android tv

  Mekkora a standby fogyasztása? Nem talalni az eus megfelelőségi bizonyítványokat se. használható helyette saját eszköz, ez semmire sem jo
 10. acel

  Műholdas televízió

  Tv-t csrelnék új lcd tvre ami tud sattvt. A regi stb csk sd-s, lehet cserélni? Esetleg CI modulra? Mivel szerintem a satelit vevőfej us haldoklik azt lehet csreltetni?
 11. acel

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Esetleg foldhurok leválaszto a koax kabelre, bár akkor a töbibi gep is érintett lenne
 12. acel

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Van hozzá műszer ami megmondja hogy jó-e a sorrend, esetleg szakadás vizsgaloval kínlódsz. Vagy addig teszel rá új csatlakozót amíg jó nem lesz, ugye a kabel miminimum cat5e? Rá van irva
 13. acel

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  V Dupla routert tudsz csinálni, Asus dynamic dnst bukod es par dolgot, és többet kell állítani van erről fórum. Egyszer próbálj ki egyet, tűzfal, family security, dinamic DNS, torrent -ezett erre kevés. Qos, app kontroll, sok minden ami a sageban csak álom.
 14. acel

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Nekem összejött.majdnem 15 méterre is, egy jó behúzó kábel 4ehuf. És az nem 70 M . De kabelcseren kívül más megoldás nem hinném hogy lehet, a két végpont jó. Vagy rossz a kábel vagy zajos a környék, mindkettő hibára az új kábel a megoldás. Meg ki lehet próbálni a-b fordítást a pc oldalon ha tudja a ethernet vezérlő. De wifi, power ethernet is drágább mint a kabelcseren általában.
 15. acel

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  B A Nem folyamatos a sebesség vizsgálat. Próbálj új csatlakozót car6 feltenni mindkét végére megunt
×
×
 • Új...