acel

Tag
 • Tartalmak

  885
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

3.335 profilmegtekintés
 1. sagemcom

  Partvonalon kívülről beszólva, de nem akarja ezt a T magától észrevenni? Ősrégi snmp, egyéb monitoring és újabb IOT/bigdata megoldások garmadája lenne rá.
 2. Miért nem a tápod gyújtod fel? Vagya vinyót, routert kábelt, ami a kisebb feszkót okozza?
 3. sagemcom

  Ezt a harmadik oldalon nem oldottad meg régebben a rasp, elérésére? :-)
 4. sagemcom

  Akkor félreértettél, tényleg megpróbáltam pozitív lenni és örülni a sikernek Kicsi *****ával.
 5. sagemcom

  @csabesz1971 Gratulálok, úgy érzem segített neked a T sokat tanulni a hálózatokról :-) De legalábbis kemény munka volt.
 6. sagemcom

  Akkor az access point módot elhagytad, és így rendben van minden?
 7. sagemcom

  Akartam is kérdezni, Ez azt irja kézzel tilt le mindent 50-59 közötti manuális cimet ajánl. http://forums.dlink.com/index.php?PHPSESSID=vaghbp65e6rf2qhk78tk4hiq96&topic=40856.0 Miért van ipv6? Tilts le a gépen. (ethernet baállitások, tulajdonságok) Dlinken firmware frissités megvolt?
 8. sagemcom

  Parancssorbol add ki ezeket: Ipconfig /áll Arp -al És tedd ki az eredményt A kézikönyv mitvii az access point-ra való bealliasrol?
 9. sagemcom

  Jó lenne tudni mennyi bir a wifid, ha 100mbit felett van a interneted akkor próbáld meg http://www.dslreports.com/speedtest -el megmérni Ha nem vagy pontosabb adatot szeretrnél (esetleg udp-re) akkor https://bitbucket.org/pzolee/tcpserver/wiki/Home 3-4 emberre kell 40-50mbps folyamatos kapcsolat. és egy olyan media szerver/hdd ami tud 3-4 fájlt folyamatosan olvasni ilyen sebességgel. Es a drágábaakban jobb tűzfal van, kényelmesebb felület, pl tartalom szerinti szűrés a gyerek telefonjára, fontos hogy jól konfigurálható QOS legyen- alkalmazás tipusonként más prioritása lehessen (letöltés ne lassitsa a böngészést stb), 1gbites adatforgalomnak router ajánlot ha most nincs is ilyen netkapcsolat később lesz. https://itcafe.hu/tema/milyen_routert/index.html itt van a jó összefoglaló is. Routert 5-10 évre kell venni, azt döntsd el évente/havonta mennyit szánsz rá
 10. sagemcom

  Olvass vissza, a media szervert felejtsd el, vegyel inkabb egy pi3b-t helyette. Nekem az asus rt66ac b2 is kevés mediaszerver/letöltő kliensnek.
 11. sagemcom

  https://prohardver.hu/tema/milyen_routert/keres.php?stext=842&offset=350 Egyszer vettem dlink-wt 11-év garanciával, csak nem találom a számlát igy szemét marad. vélhetőleg a hadver nem birt csak pár évet , Firmware frissités egyszer volt, au admin felület gáz.
 12. sagemcom

  https://itcafe.hu/tema/milyen_routert_topik_tema_osszefoglalo/hsz_11-11.html#msg11
 13. sagemcom

  Óraátállítás segített esetleg a wifi csatlakozás hibán?
 14. A koaxon marad néhány kódolatlan csatorna, ezeket tudod felvenni szerintem. A tvról a set top box analóg portján vehetsz fel, ha azon a csatornán hagyod amit nézni akarasz. A felvételél lehetőségért meg évi 12000-et elkérni .....
 15. sagemcom

  @csabesz1971 nem neked, anonymous érdeklődött hogy a raspberry pi alkalmas-e routernek