zoloka1984

Tag
 • Tartalmak

  158
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zoloka1984 posztolt

 1. Sziasztok, ezt a android boxot hogyan lehet lg tv távval használni? párosítani hozzá?
 2. Sziasztok, mostanában a IPTV box olyan jelenséget csinál hogy ki hagy a adás sokszor el feketedik! Mindegyiknél csinálja még akkor is ha be lépek a mozi klubos alkalmazásába!
 3. sd kevés sávszélt foglal, hd többet, de a telekom szerelők is mindenkinek mondják lesz idővel hd csak kevés helyen van optika meg koax adsl-n ne várjunk nagy sávszélt!
 4. Nem azért nincs több HD mert nem lehetne, ha nem sok településen nincs optika, csak dsl vagy még az sem! Azon meg nem bírja a nagy sávszélt! Amíg nem létesül sok helyen a optika vagy koax addig ne várjunk HD-t!
 5. Üdv! SAMSUNG GX-MT730EK ennek a készüléknek van valami leírása? Pl hogy kell beállítani hogy mutassa a időt készenléti állapotban!
 6. Még nem jött rá senki hogy készenlétbe jelenjen meg a óra?
 7. Amos3 4w
 8. Epic Dráma nézhető aki szereti sorozatokat! Short tv kárára jöhet! Film soha nem volt rajta! Régi stílusú sorozatok mennek rajta csak! De Discoverx Showcase, Sciense, nagy ér vágás! Azon még reklám se volt! a showcase-n!
 9. maradjon ami van minek hit térítö ökörsèg epic dráma jöhet a short helyett de Discovery az maradjon! DTX meg Science!
 10. Az meg minek inkább maradjon a Discovery Sience többet ér mint a hit térítö ott a heti tv az is minek! Ebből nagy balhé lesz ha így marad!
 11. Elég baj hogy ezek ki kerülnek! Epic dráma egy kalap sz... Discovery Science elég jó nem tudom miért kerül ki! ATV spirit mi a bú bánat??? Discovery HD Showcase azon legalább nem volt reklám! Miért kell ezeket ki venni ilyen semmit nem érőként!
 12. Sziasztok! Az mitől van hogy esténként meg korán reggel elmegy a net! Olyat csinál a router hogy csak ég a piros led internet résznél, és csak akkor működik tovább ha újra indítom a routert! 1,2,3,4-es ledek zölden világítanak a 5i-k meg pirosan! ZTE H368N H368N H368 Hs368N
 13. az nagyon jó! végülis nem egy nagy változás lesz ugy hogy mind1
 14. mikor frissül a kínálat éjjel majd?
 15. nem megy rootolás nélkül se, úgy hogy ennyi samsung tv-n se megy amugy
 16. megnézem a rootolást lehet utána menni fog. de a támogatott pdf listában nincs benne a készülék!
 17. A vernee apollo lite telefonon nem működik a alkalmazás! Nem tudja betölteni egyik tv csatornát se!
 18. Elég ennyi változás minden maradjon ahogy van!
 19. hibával be se tölt!
 20. mobilon nem megy a tv- go meg a smart tv-n se
 21. Ha nálam is lesz optika milyen sebességek közül választhatok és mennyi a feltöltési sebességei? Mivel a oldalon nem tüntetik fel!
 22. Nekem a go tv nem is megy telefonon, azt írja hiba a betöltéskor!
 23. Értelme már nincs neki, mivel Super családi HD-nál majdnem mindegyik csatornát lehet nézni! Kellene valami új prémium csomag változatos tematikával, és ha nem tetszik akkor lehet töröltetni jövőre! 600ft pl vh1 classic, mtv dance, fine living network, cbs reality, auto motor sport, extreme sports,
 24. Miért olyan csatorna van bónuszban ami nem prémium!?
 25. Nem nem most a Viasat Nature History HD-t kellett volna mert megszűnik!!!