Brada20

Tag
 • Tartalmak

  54
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Brada20 posztolt


 1. Az új sw betűméretét lehet vhol állítani? Annyira brutál nagyok, hogy már idegesítő. A műsorújság kinézete pedig szánalmas. Az a régiben sokkal jobb volt ( mind a kettő).


 2. A műsor újraindításához az ikon nem jelenik meg, de a balra gombbal vissza lehet tekerni. 
  De a műsorújság oldal lapozása a ch +/- gombbal nem lehetséges. Ez azért szomorú.


 3. Más is tapasztalja, hogy az új sw nem engedi újraindítani az adásokat, pedig a régi most is engedi, és az appban is újra lehet indítani.

  Illetve csatorna váltáskor a Most műsoron sávot el lehet valahogyan tűntetni?


 4. A HBO és Cinemax csatornákon másnál is változott a kép mérete? Nálam minden csatornán kilód a képből a logó. Bejelentettem hibára de lezárták, hogy nincs hiba a rendszerben. (Bármilyen felbontást választok a helyzet ua.)


 5. Bejelentettem, majd kaptam egy választ, hogy a térerővel nincs gond. Meg jó, hogy nem is ezt írtam, mert az valóban rendben van. A gond a pinggel és sebességgel van. De a kék 4G ugyanezt produkálja. Tehát csak simán leráztak.


 6. A sebességből az látszik, hogy nem gigabittes a lan kapcsolat. Vagy a hálózati kártya nem tudja, vagy a kábel nem cat5 vagy jobb.


 7. Sziasztok. Van itt valaki aki tudna segíteni? Többször szoktam megfordulni tiszacsege településen, ahol korábban tökéletes volt a 4G hálózat sebessége. Most viszont hiába jó a térerő, a 4G-n a sebesség még az 1 mbits-et sem éri el. Korábban a település közepén volt egy torony, de mára egy antenna sincs rajta. Szerintetek mit lehetne tenni? Létezik, hogy sikerült elszámolniuk a cella méretét?


 8.  Van esetleg erről valami hír, mert a vidan.t aki részben a Telekom tulajdona, januártól az összes HBO csatornát HDra cseréli.


 9. Sziasztok,

  nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót.