Törölt_tag6815

Új tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6815 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Hmm ez érdekes felvetés, erre nem is gondoltam, valóban van benne valami. A csomagom 10mbit és nem is lehet nagyobb mivel a vonal nem bírja, most épp kb. 4mbit-re szinkronizált de a latencyt attól még nem befolyásolhatná..
 2. Egyenlőre leadtam a kérelmet a dobozra most még várok. Ezt tapasztaltam én is, hogy ha van terhelés hirtelen akkor a ping megnő 1 sec vagy több-re is (esetleg packet loss lesz a vége). Tovább korlátoztam a routeren a kimenő forgalmat így megakadályozva a sáv "tömődését" bejövő csomagokkal.
 3. Valóban ezt el is felejtettem, korábban már elkezdtem ezzel foglalkozni, csak akkor éppen "megjavult" a dolog, de most lehet belevágok! Köszönöm, hogy emlékeztettél rá
 4. A gond az, hogy ez a munkám rovására megy, mivel így nemzetközi oldalakat nem igazán érek el, a kikapcsolódás második rendű lenne csak. Viszont ezt ebben a formában supportnak nem igazán lehet leadni mivel nem értik vagy nem akarják megérteni.
 5. Ami érdekes, ha magyar VPN-re csatlakozok akkor ezek az anomáliák megszűnnek, tehát a T hálózatában van a gond a külföldi forgalom esetében.
 6. Nyár óta hasonló a helyzet méha 1-2sec a ping aztán vissza 40ms-re máskor napokig jó néha naponta 20x leszakad a kapcsolat. Esőben / napsütésben / szélben bármikor csinálja nincs összefüggés, oszlopon vezeték cserélve mindenhol és névelegesen bőven tudná a 10mbit de korlátoznom kell 8mbit-re, hogy ne szakadjon ... Most 0 forgalom mellett ilyent produkál...
 7. You have right, nonsense, no communiation, nothing just waiting ... and handling angry customers.
 8. Valami ETA jó lenne, mivel lassan az ügyfelek megesznek, hogy 12 órája nem tudják a webet / levelezést használni az ott üzemeltetett szervereken.