Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lacikaaa

Tag
 • Tartalmak

  118
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Lacikaaa posztolt

 1. 2 órája, patrik.2199 írta:

  Kábelen is ez a helyzet, alapból azon is használom, Wi-Fi letiltva. Frissítés óta így is átáll gyakran a box felbontása 480p-re bekapcsoláskor, van amikor az EDID csupa nullából áll mert a box nem tudja lekérni a TV adatait. Launcher random összeomlik, gyakran kifagy az egész bekapcsolás után, vagy ha a boxot a TV előtt kapcsolom be, meg is áll a karikázásnál.

  uuuristen de ugyanez a problémám.. én meg már azt hittem hogy a tvm sz@r.. :( 

 2. Ekkor: 2022. 11. 21. at 18:13, Xenius írta:

  Sziasztok,

  Egy kérdésem, kérésem lenne felétek. A set top box szoftvert hogy lehet visszaállítani? Sajnos egy 2-3 hónapja elrontották a fejlesztők (kérlek továbbítsátok feléjük)

  Az új szoftver óta folyamatosan lefagy, nehezen indul el. Sokszor teljesen használhatatlan, tele van kisebb és nagyobb bugokkal is (megvan nyitva a csatornaválasztó, nyomsz egy visszát és kidob a főmenübe, máskor pedig szépen működik és ha visszát nyomsz akkor simán a TV adásra visszalép (eltűnik a csatornainfo) így kellene alapból is működnie)

  Roppant zavaró, kérlek javítsátok vagy tegyétek vissza a régi verziót mert az legalább jól működött. Vicc, hogy 1000mbps internetkapcsolat mellett 2-5 perc mire elindul az adás, sokszor fekete képernyőnél megakad és újra meg újra kapcsolhatod ki-be. Két boxot használunk, mind a kettő rossz lett a frissítés után így nem gondolnám hogy hardveres probléma van. TVGO esetén is rendszeresek ezek a hibák.

  Szia , én is ezzel a hibával küzdök, és nekem is 2 box van, az én  boxom még a felbontást sem jol kezeli, folyamatosan 480-ra áll, van 3 HDMI bementem, cseréltem HD kábelt is és sehogy sem jó... mindig 2x kapcsolom be az én szobámban a dekódert :D:D 

   

  SZÓVAL SZÓLUNK KEDVES FEJLESZTŐ BARÁTAINKNAK HOGY CSINÁLJATOK VMIT MERT EZ IGY KUKA.. 

 3. Sziasztok! nálam előfordul ez a bekapcsoláskori állandó pörgés, nekem annyira hogy youtube után szinte használhatatan, tegnap este 2x inditottam ujra,meg nekem olyat is csinál hoogy a felbontás a legalacsonyabbra ugrik a 480p, tud a tvm 1080p-t is természetesen  egy Philips Ambilight tvről van szó,  jó nem 2 éves de nem adnám semmiért.. eddig jó volt szép képpel dicsértem is, pár hete szórakozik. a chat-en ihiába irtam, ujrainditottak beülüröl azt kalap kabát-.  nem fogok könyörögni, hogy jöjjenek ki, ha nem akarnak nem kell, de akkor vki itt adjon nekem segitséget hogy mit lehet vele kezdeni, ma már HDMI kábelt is cseréltem de semmi,  vagy csak simán csapjam neki a falnak? mert már lassan az következik..de persze a csekket tudjuk küldeni kedves telekom.. 

  várom az ötleteket..  :)

   

   

 4. 21 órája, Telekom szakértő írta:

  Szia Lacikaaa!

  Hiba esetén első körben érdemes áramtalanítanod a TV-hez tartozó boxokat és a modemedet is. majd sorrendben újraindítanod az eszközöket. Első körben a modemet, majd 5-6 perc elteltével a TV boxokat is. Sok esetben ez a módszer önmagában is javulást hozhat, viszont ha nem vezet eredményre, akkor hibabejelentésre van szükség. 

  Ezt akár itt a fórumon is rögzíteni tudjuk részedre, ha privát üzenetben megírod nekünk az MT ügyfél-azonosítódat, kapcsolattartó mobilszámodat és az előfizető nevét. ^Dániel

  Köszönöm szépen, egyenlőre türelmes vagyok de  a kö9vetkező lassulásnál mindenképp jelezni fogom, mert a csekket meg igen tudjátok küldözgetni.. 2 napos elmaradásom volt és már jött a telefonra a figyelmeztetés?! nem azért nem fizettem be mert nem volt pénzem hanem mert nem volt időm.. de én legyek megértő.. csak a másik oldal nem az... 

  :)

   

 5. Sziasztok! Nos olyan problémám van,  sajnos szinte minden este hogy 10 perc vagy félóra után, mikor hogy jön ki , mindig hibát ir ki .. csinálhatok én ezzel akármit.. ha meg Youtube után átlépek na akkor végképp nem akar betölteni.. tegnap este 8 után abszolut nem tudtam csinálni semmit mert hibát irt ki.. 

  egyébként is nagyon lassu mióta frissitették, pedig először dicsértem.-.-- 

  tudtok valami megoldást ? :)

   

   Előre is köszönöm :)

 6. 3 perce, Telekom szakértő írta:

  Szia!

  Abban az esetben is gondot tapasztalsz, ha kábel segítségével csatlakozol az internethez, vagy akkor minden rendben van és stabil a szolgáltatás? ^Szilvi

  nem, stabil, csak a telefon szórakozik, illetve a wifi , a huawei ügyfél szolgálat csak adatok visszaállitását javasolta, állitolag nem a telefonnal van a gond.. :( 

 7. Sziasztok! olyan problémám lenne hogy a Magenta Home Box ez a fekete álló eszköz, elég gyengén szórjaa wifit, ha közepes a jel már dobja le a telefont.. és nem tudom hogy a teló a hibás vagy a net.. jó oké vályogházról van szó de a régi fehér modem ilyet nem csinált, pláne nem 2017-es telefonnal, szeptemberbe hoztam ki egy P Smart 2021-et, nem hiszem  hogy az lenne a hibás.. hivásban vagyok Messengeren erre gondol egyet és nincs jel erősség.. pedig csak a másik  szobában vagyok.. 

   

  valami ötlet ? :)

 8. 1 órája, petervari77@gmail.com írta:

  Sziasztok!

  Aki még nem váltott, ne tegye!!!, egy vicc az egész, kíváncsi lennék a vezetőre, aki rábólintót a bevezetésére, biztos hozzáértő jó szakember, de csak ahhoz, hogy kell ügyfeleket elveszíteni.

  Fejlesztésnek az nevezhető, ami jobb az elődjénél, ez nagyon nagy visszalépés.

  Sajnos én már ráfáztam, 2 évig szenvedhetek ezzel a %%%%, de ha majd lejár a hűségidő, itt hagyok csapot papot.

   Nem lehet csatorna sorrendet változtatni!!!!, és a csatorna kiosztás összevissza van, legalább az egyforma tartalmú csatornák egy helyen lennének, talán az még elfogadható lenne, de jelen formájában használhatatlan. (Az nem életszerű, hogy fel kell írni egy papírra, hogy melyik csatornát, hol találom, ez nagyon nagy visszalépés és bosszantó, enélkül a funkció nélkül nem szabadott volna rendszeresíteni az új boxot, a konkurencia ezt megoldotta.)
   
  - Felvett műsorok visszanézése, és tárhely. (Ez is visszalépés, a felvett tartalomban, nem lehet tekerni és kevesebb a tárhely. Gondolom a reklámok után a  bevételt a csatorna kapja, nem a szolgáltató, amely szolgáltatásért én fizetek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet tekerni?)
   
  - Bizonyos csatornákon késik a kép a hanghoz képest. (pl. M2)
   
  - Az androidos Műsorújság app-al, nem lehet összekapcsolni az új boxot, így a felvételeket se lehet a korábban megszokottak szerint beállítani, és az app távirányító funkcióját se lehet ezáltal használni.
   
  Jelen formájában, több a hátránya az új rendszernek, mint az előnye. Had idézzek a fórum társamtól
  " Ez jelenleg a szolgáltatás legalja! 

  várj már még nagyon az elején van a projekt.. nem kell rögtön leirni őket.. nekem tökéletesen müködik , bár én alig használom de akkor is .. a csatorákat meg megjegyzed a számát vagy kedvencbe teszed azt kalap.. ezt birom mikor mindenki vergődik.. 

 9. 2 órája, OldMike írta:

  Szia! Ez nem az aminek gondolod. A Telekom most újra akarja éleszteni a néhány éve egyszer már elbukott wifi-fon szolgáltatását. Minden kihelyezett útválasztó eszközön (HGW, ONT) beállítanak egy új wifi jelszórást, amit Te csak láthatsz, de nem használhatsz. Amennyiben egy erre való applikációval megnézed, akkor láthatod hogy az SSID kivételével az összes paraméter (jelszint, csatorna stb.) megegyezik a saját wifiddel.

  A korábbi wifi-fon úgy működött (volna), hogy amennyiben a Te útválasztódon ez engedélyezett (bekapcsolt) állapodban van, akkor bárhol voltál egy hasonló eszköz wifi hatósugarában, megjelent egy (esetleg több) 2NDSSID (bár lehet hogy akkor más név volt) végű ingyenes wifi lehetőség, amit használhattál. Nem foglalkoztam vele, ezért nem tudom hogy a belépésnek mi volt a rendszere, kellett-e jelszó, azt hogyan kaphattad meg stb. Akkoriban az ügyfélszolgálattal ki lehetett kapcsoltatni a nálad lévőt, persze akkor nem lehetett az ingyenes wifit használni.

  Most egyébként hitvita van arról (akkoriban is volt), hogy rontja-e az útválasztók amúgy sem túl acélos wifi képességét, illetve a Telekom jogosult-e a megkérdezésünk nélkül ilyet csinálni. Ezt én nem tudom, de valószínűsítem hogy amikor élesítik, ki fogom kapcsoltatni. Eddig sem használtam soha ingyen wifit, még ha biztonságosnak írták, akkor sem.

  hmm értem.. na akkor hadd legyen ott magának :D:D

 10. Sziasztok, pár hete észrevettem hogy a telefonom 2 wifit észlel, szerintem a router 5ghz-es opciója lehet , már csak az a kérdés hogy van értelme azt használni? csatolok egy képet hogy értsétek , a telefon egy Huawei P Smart 2021 :) a Router pedig ez a telekom féle Wifi6 Technicolor , :)

  mondjuk ez kér valami azonositót meg jelszót meg mindent.. miben különbözik a két hálózat? :)

  263194578_4352118451566902_6395190497022896405_n.jpg

 11. 5 perce, Telekom szakértő írta:

  Szia Lacikaaa! Adatvédelmi okok miatt ezen a felületen részletes számlainformációt nem tudunk nyújtani Neked, azonban, ha felkeresed munkatársainkat a weboldalunkon felugró chat ablakban, akkor a beazonosítás után segítenek tisztázni a befizetéseidet és számlázásodat. Köszönjük. ^Noel

  Rendben, :) ott szoktam segitséget kérni , általában sikerül is megoldani a problémát  :) 

 12. Ekkor: 2021. 06. 27. at 21:41, Kristófkris írta:

  Kedves oldmike! A telekom új android tv boxja béta fázisban van még! Jelenleg a régi előfizetők is  igényelhetik de én mégvárnék vele! Szeptember elején már valószínű stabilan fog hasítani! Amennyiben nem szeretnél még újat kb 2022 ben kell majd leváltanod a régi készüléked!

  milyen béta? most kötötték be a héten az uj android tvt, amikor közöltem hogy nem kérem azt felelték hogy kénytelen vagyok mert 6 hónapon belül lekapcsolják a sat tvt és a DSL technológiát.. de ha már rá kényszeritik az emberre akkor legalább olcsóbb lenne .. hool még egy ezrest rábasszunk had fizessen a *****.. 

 13. Üdv :)  tegnap megkaptam én is a telekom tvt, viszont olyan problémám van hogy az első tv-n amikor bekapcsolom akkor az a menü fogad (aklálmazások google play stb. ) viszont a második tv-n nem, és mindig meg kell nyomni a vissza gombot hogy eltünjön, szóval ez normális vagy mit kel ltenni hogy bekapcsoláskor ne az fogadjon hanem ugyanugy mint a második tv-nél? :)

 14. 2 órája, Telekom szakértő írta:

  Szia Lacika!

  Szeretnénk segíteni.

  Kérünk, hogy írd meg privát üzenetben a pontos lakcímed és utána nézünk!

  ^Rita

  Írtam, köszönöm szépen a segítséget előre is :)

 15. Sziasztok,pár napja észrevettem hogy az oszlopon a régi vastag vezeték fölé mostanában huznak az egész faluban valami vékony én Coax-nak nézem, de neten és itt az oldalon nem látok fejlesztést, valaki tud valamit erről? a település Borsod Megye> Karcsa (Cigándi járás ) 

  előre is köszönöm :)

 16. Sziasztok, egy szokatlan kérdéssel fordulnék hozzátok, nos az a helyzet hogy a mostani internet vezetékemet szeretném kicserélni, a modem és a padlásról lejövő vezeték végén lévő dobozka között, van is nekem itt  kábel , viszont én ugy látom hogy ez ami most van egy fekete, ez mintha 3 eres lenne, viszont amit szereztem, még régen a havertól Externetes dobozban ez egy fehér AWM STYLE 20251 E12689 60 °C 150V26 AVG , de ez mintha csak 2 eres lenne, kicserélhetem ? mi az eltérés a két kábel között.,. a feketén nincs egy deka betü sem.. :(

 17. 19 órája, teherwagon írta:

  Hello @Lacikaaa, már régóta csak független telók vannak a Té honlapján. de igazából nincs jelentősége, ha mégis belefutsz egy függőbe (szerintem kizárt), a régebbiekhez hasonlóan feloldathatod bármikor (már ameddig a gyártónál elérhető a kód persze)

  köszönönm szépen, :) csak mert a kártyám még *****os,, ezer éve ezt a számom tudja a banktól kezdve mindenki , és ne mszivesen cserélném ha nem muszály.. 

×
×
 • Új...