Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lacikaaa

Tag
 • Tartalmak

  128
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Lacikaaa posztolt

 1. Lacikaaa

  Hyper OS

  Értem, köszönöm
 2. Lacikaaa

  Hyper OS

  Sziasztok! nemrég vettem egy Redmi Note 12 5g telefont, és érdeklődni szeretnék hogy mikor jön meg rá a Hyper OS , mert ugy olvastam Xiaomi csoportokban hogy a telekom nem adja ki rögtön hanem leteszteli ,ez igaz? vagy hogy történik ez ?
 3. Lacikaaa

  Androidos telekom tv box saját router mögött

  Értem köszönöm
 4. Lacikaaa

  Androidos telekom tv box saját router mögött

  Sziasztok! érdeklődni szeretnék, ugye úgy volt hogy Decemberben jön egy frissités a Smartboxokra, na most én a mai napig nem kaptam semmit, szeretném kérdezni hogy melyik az utolsó verzió nekem a biztonsági frissités még a tavaly szeptemberi, a kliens pedig 2.1.029 ez a legujabb vagy félre lettem informálva ? köszönöm
 5. Lacikaaa

  Magenta 1

  Sziasztok, van tv, net és vezetékes telefon, és van egy domino kártyám is, igy bel lehet lépni a magenta 1-be? vagy csak előfizetéses kártyával? és ha igen milyen kedvezményekre sztámithatok ?
 6. Lacikaaa

  Telekom smart box frissités

  Köszönöm szépen az információt, de valahogy ugy érzem hogy amilyen lendülettel indult most megállt az egész.. porszem van a gépezetben.. mi történik a telekommal? ?
 7. Lacikaaa

  Telekom smart box frissités

  Üdv kérdezném hogy a Boxon a play áruház és a teljes rendszer mikor kap frissitést mert van a play áruházban olyan alkalmazás amit le akarok tölteni és azt irja h nem megfelelő verzió..a rendszer frissités szintén ajánlott lenne,mert elég lassú és ugrál összse vissza, rámegyek a youtube-ra, fogja magát kilép és nézzem a tv csatornát.-.. nincs áramtalanitás és ujrainditás még mielőtt azt javasolnátok , és szerelőt sem kérek.. minek?? Play áruház, és teljes rendszer frissitést az egszészre tehátz a kérdésem, mikor vártható?
 8. Lacikaaa

  T-Phone Pro 5G vélemény?

  Köszönöm igazából tapasztalat érdekelne aki vett már ilyet, milyen az első benyomás stb ..
 9. Sziasztok,látom ezt a egyet kérsz kettőt kapsz akciót a T-Phone-ra, milyen telefon ez a Pro 5G ? tapasztalat ,vélemény? honnan jött ez amugy? milyen donor ez vagy hogy alakult ez a telefon.. se huawei se Xao.. se samsung , hanem jött a telekom telefon... ez most honnan ?
 10. Lacikaaa

  Set top box szoftver visszaállítás

  uuuristen de ugyanez a problémám.. én meg már azt hittem hogy a tvm sz@r..
 11. Lacikaaa

  Set top box szoftver visszaállítás

  Szia , én is ezzel a hibával küzdök, és nekem is 2 box van, az én boxom még a felbontást sem jol kezeli, folyamatosan 480-ra áll, van 3 HDMI bementem, cseréltem HD kábelt is és sehogy sem jó... mindig 2x kapcsolom be az én szobámban a dekódert SZÓVAL SZÓLUNK KEDVES FEJLESZTŐ BARÁTAINKNAK HOGY CSINÁLJATOK VMIT MERT EZ IGY KUKA..
 12. Lacikaaa

  Android STB Telekom 2.0.493 hibák

  Sziasztok! nálam előfordul ez a bekapcsoláskori állandó pörgés, nekem annyira hogy youtube után szinte használhatatan, tegnap este 2x inditottam ujra,meg nekem olyat is csinál hoogy a felbontás a legalacsonyabbra ugrik a 480p, tud a tvm 1080p-t is természetesen egy Philips Ambilight tvről van szó, jó nem 2 éves de nem adnám semmiért.. eddig jó volt szép képpel dicsértem is, pár hete szórakozik. a chat-en ihiába irtam, ujrainditottak beülüröl azt kalap kabát-. nem fogok könyörögni, hogy jöjjenek ki, ha nem akarnak nem kell, de akkor vki itt adjon nekem segitséget hogy mit lehet vele kezdeni, ma már HDMI kábelt is cseréltem de semmi, vagy csak simán csapjam neki a falnak? mert már lassan az következik..de persze a csekket tudjuk küldeni kedves telekom.. várom az ötleteket..
 13. Lacikaaa

  Telekom TV hiba minden este

  Köszönöm szépen, egyenlőre türelmes vagyok de a kö9vetkező lassulásnál mindenképp jelezni fogom, mert a csekket meg igen tudjátok küldözgetni.. 2 napos elmaradásom volt és már jött a telefonra a figyelmeztetés?! nem azért nem fizettem be mert nem volt pénzem hanem mert nem volt időm.. de én legyek megértő.. csak a másik oldal nem az...
 14. Lacikaaa

  Telekom TV hiba minden este

  Sziasztok! Nos olyan problémám van, sajnos szinte minden este hogy 10 perc vagy félóra után, mikor hogy jön ki , mindig hibát ir ki .. csinálhatok én ezzel akármit.. ha meg Youtube után átlépek na akkor végképp nem akar betölteni.. tegnap este 8 után abszolut nem tudtam csinálni semmit mert hibát irt ki.. egyébként is nagyon lassu mióta frissitették, pedig először dicsértem.-.-- tudtok valami megoldást ? Előre is köszönöm
 15. Lacikaaa

  Internet

  nem, stabil, csak a telefon szórakozik, illetve a wifi , a huawei ügyfél szolgálat csak adatok visszaállitását javasolta, állitolag nem a telefonnal van a gond..
 16. Lacikaaa

  Internet

  Sziasztok! olyan problémám lenne hogy a Magenta Home Box ez a fekete álló eszköz, elég gyengén szórjaa wifit, ha közepes a jel már dobja le a telefont.. és nem tudom hogy a teló a hibás vagy a net.. jó oké vályogházról van szó de a régi fehér modem ilyet nem csinált, pláne nem 2017-es telefonnal, szeptemberbe hoztam ki egy P Smart 2021-et, nem hiszem hogy az lenne a hibás.. hivásban vagyok Messengeren erre gondol egyet és nincs jel erősség.. pedig csak a másik szobában vagyok.. valami ötlet ?
 17. Lacikaaa

  Android tv

  várj már még nagyon az elején van a projekt.. nem kell rögtön leirni őket.. nekem tökéletesen müködik , bár én alig használom de akkor is .. a csatorákat meg megjegyzed a számát vagy kedvencbe teszed azt kalap.. ezt birom mikor mindenki vergődik..
 18. Lacikaaa

  Internet

  hmm értem.. na akkor hadd legyen ott magának
 19. Lacikaaa

  Internet

  Sziasztok, pár hete észrevettem hogy a telefonom 2 wifit észlel, szerintem a router 5ghz-es opciója lehet , már csak az a kérdés hogy van értelme azt használni? csatolok egy képet hogy értsétek , a telefon egy Huawei P Smart 2021 a Router pedig ez a telekom féle Wifi6 Technicolor , mondjuk ez kér valami azonositót meg jelszót meg mindent.. miben különbözik a két hálózat?
 20. Lacikaaa

  Számla

  Rendben, ott szoktam segitséget kérni , általában sikerül is megoldani a problémát
 21. Sziasztok, Nos olyan kérdesem lenne hogy fizetem a telefont havi 2010 ft-al, viszont itt az oldalon ha belépek, úgy van irva hogy 1411 ft, tulfizetés 599ft , számlán szereplő tételek 2010 ft , akkor ez most mit jelent ?? mit fizetek tul ha egyszer igy küldi a csekket??
 22. Lacikaaa

  telekom tv

  Rendben köszönöm régen volt mindig ilyen hogy feloldották a HBO ,Cinemax, ilyesmi csatornákat az ünnepekre
 23. Lacikaaa

  telekom tv

  Halihó!!Érdeklődnék hogy lesz e decemberben valami akció a tv csatornákkal HBO vagy ilyesmi feloldás ?
×
×
 • Új...