Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6867

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6867 posztolt

  1. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Kicserélték a Sagemcom -ra.Az istenért sem tudom csatlakoztatni a TP--LINK routert. Látja a modem a csatlakoztatott eszközöknél,de nem tudok belépni a 192.168.1.1-re... (már működik minden)
  2. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Már telefonáltam.Állítólag úton van ide...
  3. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Ma hívott a szerelő,hogy kijönne...15.00 utánra beszéltük meg.Már egy óra eltelt és sehol senki. 0630 *******.Próbáltam hívni de nem elérhető.*****a szerelő...Átrendeztem a programom,hogy találkozzunk, erre átver.Nagyon pipa vagyok.Ahova mennem kellett volna ,nem tudtam elmenni.Enni még nem ettem .Meddig jönnek ha jönnek egyáltalán. Eléggé lenézős stílusban azt közölte velem,hogy ez egy nagy *****ság amit te hibának mondtál.Mert biztos nem az a baj. Azt hiszem ma megint telefonálok.
  4. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    http://www.netmero.hu/eredmeny/76397949 Tegnap nyomtam neki resetet és akkor tudtam indulásnál váltani.Most ilyen mint a linken.Majd váltogatom ha lassul.No,meg ha nem cserélik...Köszi a segítséget!
  5. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Jó,majd így járok el...
  6. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Kértem a cserét.Azt mondta az ügyintéző,hogy továbbítja nekik. Megtörtént... Ha ők jónak látják,hogy cserélni kell csak akkor lesz belőle valami.Kérdeztem,hogy hívnak e?Azt válaszolta,hogy nem biztos.Először kivizsgálják...Hétfőn azt mondta a telefonos,hogy látják a hibát.Később 1 órával jött egy email,hogy nincs semmi baj vele.Akkor mit tehetek ,ha továbbra is fenn áll a hiba?Verjem bent az asztalt?
  7. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Akkor gondolom erőszakoskodni kell velük...
  8. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Csak úgy kérhetek modem cserét? Egyébként tegnap sikerült állítanom frekit...
  9. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Okés!Köszönöm a válaszokat!
  10. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Sajna nem találom a freki váltást... Most kötöttem újra aNetMánia XL csomagom.Lett hozzá egy Hoppá plusz ,meg van egy családi IPTV. Szombaton vettem észre,hogy milyen lassú lett. Ezidáig maxon futott,ha rámértem.
  11. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Azt .hogy tudnám meg csinálni,hogy váltson?
  12. Törölt_tag6867

    Kábelnet

    Tudnátok választ adni ,hogy szombat óta miért lett az 50/5-ös internetem 3/4?Újszentivánon lakom,idáig semmi gondom nem volt.Mindig gyors volt de 4 napja katasztrófa lett.A Ping is 300 körül mozog...
×
×
  • Új...