Törölt_tag6867

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6867 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. kábelnet

  Kicserélték a Sagemcom -ra.Az istenért sem tudom csatlakoztatni a TP--LINK routert. Látja a modem a csatlakoztatott eszközöknél,de nem tudok belépni a 192.168.1.1-re... (már működik minden)
 2. kábelnet

  Már telefonáltam.Állítólag úton van ide...
 3. kábelnet

  Ma hívott a szerelő,hogy kijönne...15.00 utánra beszéltük meg.Már egy óra eltelt és sehol senki. 0630 *******.Próbáltam hívni de nem elérhető.*****a szerelő...Átrendeztem a programom,hogy találkozzunk, erre átver.Nagyon pipa vagyok.Ahova mennem kellett volna ,nem tudtam elmenni.Enni még nem ettem .Meddig jönnek ha jönnek egyáltalán. Eléggé lenézős stílusban azt közölte velem,hogy ez egy nagy *****ság amit te hibának mondtál.Mert biztos nem az a baj. Azt hiszem ma megint telefonálok.
 4. kábelnet

  http://www.netmero.hu/eredmeny/76397949 Tegnap nyomtam neki resetet és akkor tudtam indulásnál váltani.Most ilyen mint a linken.Majd váltogatom ha lassul.No,meg ha nem cserélik...Köszi a segítséget!
 5. kábelnet

  Jó,majd így járok el...
 6. kábelnet

  Kértem a cserét.Azt mondta az ügyintéző,hogy továbbítja nekik. Megtörtént... Ha ők jónak látják,hogy cserélni kell csak akkor lesz belőle valami.Kérdeztem,hogy hívnak e?Azt válaszolta,hogy nem biztos.Először kivizsgálják...Hétfőn azt mondta a telefonos,hogy látják a hibát.Később 1 órával jött egy email,hogy nincs semmi baj vele.Akkor mit tehetek ,ha továbbra is fenn áll a hiba?Verjem bent az asztalt?
 7. kábelnet

  Akkor gondolom erőszakoskodni kell velük...
 8. kábelnet

  Csak úgy kérhetek modem cserét? Egyébként tegnap sikerült állítanom frekit...
 9. kábelnet

  Okés!Köszönöm a válaszokat!
 10. kábelnet

  Sajna nem találom a freki váltást... Most kötöttem újra aNetMánia XL csomagom.Lett hozzá egy Hoppá plusz ,meg van egy családi IPTV. Szombaton vettem észre,hogy milyen lassú lett. Ezidáig maxon futott,ha rámértem.
 11. kábelnet

  Azt .hogy tudnám meg csinálni,hogy váltson?
 12. kábelnet

  Tudnátok választ adni ,hogy szombat óta miért lett az 50/5-ös internetem 3/4?Újszentivánon lakom,idáig semmi gondom nem volt.Mindig gyors volt de 4 napja katasztrófa lett.A Ping is 300 körül mozog...