Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sland

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit sland posztolt

  1. Ha jól látom akkor mostantól már a Premier League és Bajnokok Ligája meccsek is nézhetők lesznek Spíler1-en. Legalábbis ha ráklikkelek a programfüzetben ezekre a tartalmakra, akkor már semelyiknél nincs kiírva, hogy a lejátszás nem lehetséges.

  2. 25 perce, sland írta:

    Ugyanez nálam is. Teljesen random módon x perc után elkezd akadozni. windows 7 x64, 150/50-es net, legfrissebb mozillában és chrome-ban is tapasztalom.

    Ha pedig rögzítve van a lap firefoxban, és megy az adás miközben más oldalakat nézegetek,  utána visszatérve rá már szinte azonnal elő is jön az akadozás.

  3. 7 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia! El tudnád nekünk küldeni képernyőfotóval, hogy milyen hibaüzenetet kapsz? Csak egyes műsoroknál jelzi azt, hogy a tartalom nem érhető el? ^Kitti

    Szia! Nincs hibaüzenetem, csak ha rámegyek a műsorra akkor nincs lehetőség élőben indítani. "A tartalom lejátszása nem lehetséges". Más csatornákat nem nagyon nézek a Spíler1, Spíler2, Sport1, Sport2-n kívül, de eddig csak a Spíler1-en tapasztaltam ezt kizárólag a Premier League és La Liga meccsek esetén.  Amíg viszont a Spíler2-n mentek a spanyol meccsek ott még lehetett őket nézni. A PL meccsek is az előző szezonban még nézhetők voltak, mostanra meg már egyik sem.

    01.jpg

    02.jpg

  4. Tegnap már a spanyol meccset se lehetett nézni. És a mai Huesca-Atletico ill. Real-Valladolid meccset se lehet majd, mert már jelzi a rendszer, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges.

    Nem értem miért nem lehet jogilag megegyezni, ha már fizeti az ember az amúgy sem olcsó tv csomagot. A focikedvelőkkel szemben jó nagy kiszúrás, így kb semmit nem ér a TVGO. Kár, mert amúgy tetszik az új webes felület.

×
×
  • Új...