Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sland

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit sland posztolt

  1. sland

    Spiler 1

    Ha jól látom akkor mostantól már a Premier League és Bajnokok Ligája meccsek is nézhetők lesznek Spíler1-en. Legalábbis ha ráklikkelek a programfüzetben ezekre a tartalmakra, akkor már semelyiknél nincs kiírva, hogy a lejátszás nem lehetséges.
  2. sland

    Az új tvgo akadozik

    Ha pedig rögzítve van a lap firefoxban, és megy az adás miközben más oldalakat nézegetek, utána visszatérve rá már szinte azonnal elő is jön az akadozás.
  3. sland

    Az új tvgo akadozik

    Ugyanez nálam is. Teljesen random módon x perc után elkezd akadozni. windows 7 x64, 150/50-es net, legfrissebb mozillában és chrome-ban is tapasztalom.
  4. Szia! Nincs hibaüzenetem, csak ha rámegyek a műsorra akkor nincs lehetőség élőben indítani. "A tartalom lejátszása nem lehetséges". Más csatornákat nem nagyon nézek a Spíler1, Spíler2, Sport1, Sport2-n kívül, de eddig csak a Spíler1-en tapasztaltam ezt kizárólag a Premier League és La Liga meccsek esetén. Amíg viszont a Spíler2-n mentek a spanyol meccsek ott még lehetett őket nézni. A PL meccsek is az előző szezonban még nézhetők voltak, mostanra meg már egyik sem.
  5. Tegnap már a spanyol meccset se lehetett nézni. És a mai Huesca-Atletico ill. Real-Valladolid meccset se lehet majd, mert már jelzi a rendszer, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges. Nem értem miért nem lehet jogilag megegyezni, ha már fizeti az ember az amúgy sem olcsó tv csomagot. A focikedvelőkkel szemben jó nagy kiszúrás, így kb semmit nem ér a TVGO. Kár, mert amúgy tetszik az új webes felület.
  6. Sziasztok. A PL meccsek tvgo-n keresztül nem elérhetők. Ez az egész szezonban végig így lesz? Korábban minden meccs nézhető volt hétvégéken is. Szerkesztés: A topikot a tvgo szekció helyett véletlenül ide a csatornák közé nyitottam, majd légy szíves helyezzétek át!
  7. 14-én egyeztettem online az adatokat, és ma jött sms, hogy aktiválták a kedvezményes hétvégi beszélgetést.
  8. Spíler akkor tehát csak SD lesz... Hát az úgy hatalmas csalódás. Reméltem, hogy 2017-re van már annyira rugalmas az egyik legnagyobb szolgáltató, hogy alap lesz, hogy egy Premier League-t és egy NHL-t közvetítő csatornát HD-ben is biztosítani fog. Mert hogy én 49 colon nem fogok SD-ben Spílert nézni az is fix. Kicsit haladjunk már a korral könyörgöm...
  9. Sziasztok! A Spíler TV ugye HD minőségben is elérhető lesz januártól, nem csak SD-ben? A foci is meg a jéghoki is totál élvezhetetlen SD-ben nagy képernyőn.
×
×
  • Új...