sland

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sland a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Ha jól látom akkor mostantól már a Premier League és Bajnokok Ligája meccsek is nézhetők lesznek Spíler1-en. Legalábbis ha ráklikkelek a programfüzetben ezekre a tartalmakra, akkor már semelyiknél nincs kiírva, hogy a lejátszás nem lehetséges.
 2. Ha pedig rögzítve van a lap firefoxban, és megy az adás miközben más oldalakat nézegetek, utána visszatérve rá már szinte azonnal elő is jön az akadozás.
 3. Ugyanez nálam is. Teljesen random módon x perc után elkezd akadozni. windows 7 x64, 150/50-es net, legfrissebb mozillában és chrome-ban is tapasztalom.
 4. Szia! Nincs hibaüzenetem, csak ha rámegyek a műsorra akkor nincs lehetőség élőben indítani. "A tartalom lejátszása nem lehetséges". Más csatornákat nem nagyon nézek a Spíler1, Spíler2, Sport1, Sport2-n kívül, de eddig csak a Spíler1-en tapasztaltam ezt kizárólag a Premier League és La Liga meccsek esetén. Amíg viszont a Spíler2-n mentek a spanyol meccsek ott még lehetett őket nézni. A PL meccsek is az előző szezonban még nézhetők voltak, mostanra meg már egyik sem.
 5. Tegnap már a spanyol meccset se lehetett nézni. És a mai Huesca-Atletico ill. Real-Valladolid meccset se lehet majd, mert már jelzi a rendszer, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges. Nem értem miért nem lehet jogilag megegyezni, ha már fizeti az ember az amúgy sem olcsó tv csomagot. A focikedvelőkkel szemben jó nagy kiszúrás, így kb semmit nem ér a TVGO. Kár, mert amúgy tetszik az új webes felület.
 6. Sziasztok. A PL meccsek tvgo-n keresztül nem elérhetők. Ez az egész szezonban végig így lesz? Korábban minden meccs nézhető volt hétvégéken is. Szerkesztés: A topikot a tvgo szekció helyett véletlenül ide a csatornák közé nyitottam, majd légy szíves helyezzétek át!
 7. 14-én egyeztettem online az adatokat, és ma jött sms, hogy aktiválták a kedvezményes hétvégi beszélgetést.
 8. Spíler akkor tehát csak SD lesz... Hát az úgy hatalmas csalódás. Reméltem, hogy 2017-re van már annyira rugalmas az egyik legnagyobb szolgáltató, hogy alap lesz, hogy egy Premier League-t és egy NHL-t közvetítő csatornát HD-ben is biztosítani fog. Mert hogy én 49 colon nem fogok SD-ben Spílert nézni az is fix. Kicsit haladjunk már a korral könyörgöm...
 9. Sziasztok! A Spíler TV ugye HD minőségben is elérhető lesz januártól, nem csak SD-ben? A foci is meg a jéghoki is totál élvezhetetlen SD-ben nagy képernyőn.