sergei

Új tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit sergei posztolt

 1. Üdv tudom buta kérdés ha jól tudom Magenta 1 elöfizetésem miatt van ez a Korlátlan tv és film ópcio. Sikerült regisztrálnom mt azonositó alapján az hbo gora. Az lenne a kérdésem ugye ez nem ugy müködik hogy pénzért kölcsönözöm ki a filmet ? Tudom buta kérdés de ugye ingyen nézhetek bármennyi filmet ? Lehet keverem a tv goval. Most találkoztam elöször az HBO GOval elnézést a buta kérdésért.
 2. Rendben de emiatt van HBo go elérésem mert van ez a csomag amibe ezt az hbo 1-3 lehet nézni ugye?
 3. Rendben de ugye azért mert tvn sat tv ezen külön tudom nézni az hbo 1 2 3? Biztos van ilyen csomag. Elnézést nem értek ezekhez a csomagokhoz elég noob vagyok
 4. Köszönöm a választ. Annyi van ez a tvhez hogy tudom nézni az hbo 1 2 3 ehhez járhat az hbo go elofizetes? Mert beirtam az oldalon az mt azonosítót és engedte regisztrálni a hbo gót. Most ugye akkor ez ingyenes? Mármint külön nem kell fizetni.
 5. Hát ez az de vmiért ugy érzem lassabb lenne nem tudom miért.
 6. Üdv rendelkezem egy huawei p10 lite (was-lx1 )telekomos függő készülékel van megoldás a 7.0 visszaállításra ? (Persze ami legális tudom vannak huawei finder de ezeket nem szeretném kiprobálni). Napokban frissitett 8.0 ra de el kezdett lagolni a telefon meg néha van hogy az ujlenyomat olvaso se érzékeli az ujjlenyomatom. Elöre is köszönöm a segítséget.
 7. Üdv egyenlőre még nem reménykedtem vissza lehet azért nem csináltam illetve mert még a 7.0 csináltam gyári visszaállitást azt vettem észre egyre lassabb miután csinálok egy gyári visszaállitást ezt nem tudom mitöl lehet.
 8. Üdv 2 hónapos p8 lite tulajdonos vagyok ale21- c150b205 build verzios a rom telekom függös 1 simes erre mikor várható a 6.0 eddig nem frissitett vagy hogyan lehet erre a szolgáltatost feltenni garancia vesztés nélkül ?