tatvarek

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

tatvarek a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Amúgy én villanyszerelő vagyok! Kb 6 éve én szereltem a kecskeméti telepet újra! Szóval nekem elmondták annó hogy az ilyen szerelők (mint ez az anonymus) ! Ezeket csak a pénz érdekli! Ő mondta hogy ők csak cca kábeleket alkalmaznak mert nekik ez a legolcsóbb és nem érdeklik az uniós állampolgárok!
 2. Kérlek add meg a neved és hogy hol képviseled a magyar telekom-ot mint szerelő kedves "anonymus"! Mert hozzám véletlenül se gyere , inkább átmegyek máshoz! Most örülhetsz, hogy nem leszek tekom előfizető! Csak a te kedvedért!
 3. Amúgy én nem bántottalak csak te engem!
 4. Na köszi a válaszod! Már látom hogy Te egy kontár vagy! Na pont az ilyen kontárokat nem akarok a házamba engedni!!!!(a több írásjel azt jelenti hogy nyomatékosan kiállok a minőség és az intimitás mellett!
 5. Oké!!!! De én sodrott utp-t húzok be (patch)! A netes kereséseim alapján van rj 45-ami 8p8c csatlakozó ami tömör utpre való és van ami sodrottra!!! Kérdés hogy a telepítők milyent használnak????? És a telepítés során tesztelik-e a hálózatot sávszélességre???
 6. Köszönöm a válaszod!!!
 7. Köszi a választ!!!
 8. Sziasztok Telekom ip tv telepítők!! A kérdésem az hogy ha rendelek ip tv-t de előre kiépítem a hálózatot, akkor Ti ezt hogyan fogadjátok??? (min sf/utp) de mindenképpen patch ( sodtott kábel) Lényegében az a kérdés hogy Ti megkaptok egy létesítési címet meg 1 vagy 2 vagy 3 ip tv setopboxot, ehez a boxokhoz van eredetileg utp kábel a csomagban?
 9. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!?
 10. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!?
 11. Először is köszönöm a válaszod!! A rezezett alu minőségi??? Mennyi a sávszélessége, van 1giga? Te hivatalos telekom szerelő vagy???, és ha igen akkor nem biztosítja a telekom az utp-t?? Csak azért kérdem mert Kecskeméten és vonzáskörzetében (nálunk) a szerelők telekomos autóval járnak és elvileg a telekom alkalmazottjai!!!! Nekik a telekom adja a kábeleket nem??
 12. Sziasztok Guruk!!! Egy iptv megrendelés+net előtt állok!!! A szerelők milyen utp-t használnak az új iptv+net+otthoni telefon+mobil=magenta 1-nél?,? A szerelők által használ utp vezetékek milyen?, tiszta réz vagy rezezett alu??? Az erek tömörek vagy sodrottak(patch) !!!
 13. Köszönöm a válaszod Anonymus!!! Én is valahogy így gondoltam! De azért lenne pár kérdésem ha nem baj!?!? Oké kapok egy optikát fogadó eszközt, gondolom az lesz a fő modemem!(ebben nincs wifi?) Ebből csatlakoztathatok 1-2 telefont és 4 lant, ha jól tudom! Nekem 3 tv-m van! Erre elmegy 3 port, a 4-edik lenne az internet! Te azt írtad switch-hel eloszthatom de csak 100mega lesz a netem, de ha gigabites switch-et(vagy routert) használok akkor lehet gigabites is akár csatornánként-nem??(csak kérdezem mert nem értek hozzá!) Ja és még azt szeretném kérdezni hogy a szerelők milyen cat5e kábeleket használnak; tömör vagy sodrott erűt(patch), csupa rézt, vagy rézzel bevont alut??? Még annyit hogy ha én kábelezek akkor mennyi kábelt adnak max?(mert nekem 90m kellene) Mégegyszer köszi, és a valaszod is ha válaszolsz!! Bocs a sok kérdésért!
 14. Sziasztok Guruk!!! Kérdésem lenne, de kérlek ne olcsatok!!! Megoldásra van szükségem, nem alázásra!!! Előre is köszönöm!!! A kérdésem a következő! Most építették ki nálunk az optikai hálózatot! Szeretnék előfizetni iptv-re!!! +nagysebességű internetre!! Hogy készítsem elő a ház kábelezését???
 15. Hát nagyon köszi a tartalmas és segítő válaszokat!!!! Nem hittem volna hogy itt is jelen vannak a ***** trollok!!! A Telekom buzdít hogy itt tegyek fel kérdéseket mert itt egy építő segítséget kapok!!! Hát én a helyükben kirúgnám örökre!!!