Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tatvarek

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit tatvarek posztolt

  1. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Amúgy én villanyszerelő vagyok! Kb 6 éve én szereltem a kecskeméti telepet újra! Szóval nekem elmondták annó hogy az ilyen szerelők (mint ez az anonymus) ! Ezeket csak a pénz érdekli! Ő mondta hogy ők csak cca kábeleket alkalmaznak mert nekik ez a legolcsóbb és nem érdeklik az uniós állampolgárok!
  2. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Kérlek add meg a neved és hogy hol képviseled a magyar telekom-ot mint szerelő kedves "anonymus"! Mert hozzám véletlenül se gyere , inkább átmegyek máshoz! Most örülhetsz, hogy nem leszek tekom előfizető! Csak a te kedvedért!
  3. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Amúgy én nem bántottalak csak te engem!
  4. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Na köszi a válaszod! Már látom hogy Te egy kontár vagy! Na pont az ilyen kontárokat nem akarok a házamba engedni!!!!(a több írásjel azt jelenti hogy nyomatékosan kiállok a minőség és az intimitás mellett!
  5. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Oké!!!! De én sodrott utp-t húzok be (patch)! A netes kereséseim alapján van rj 45-ami 8p8c csatlakozó ami tömör utpre való és van ami sodrottra!!! Kérdés hogy a telepítők milyent használnak????? És a telepítés során tesztelik-e a hálózatot sávszélességre???
  6. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Köszi a választ!!!
  7. tatvarek

    Ip tv telepítés

    Sziasztok Telekom ip tv telepítők!! A kérdésem az hogy ha rendelek ip tv-t de előre kiépítem a hálózatot, akkor Ti ezt hogyan fogadjátok??? (min sf/utp) de mindenképpen patch ( sodtott kábel) Lényegében az a kérdés hogy Ti megkaptok egy létesítési címet meg 1 vagy 2 vagy 3 ip tv setopboxot, ehez a boxokhoz van eredetileg utp kábel a csomagban?
  8. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!?
  9. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!?
  10. tatvarek

    Ip tv otthoni kábel tipusa!

    Először is köszönöm a válaszod!! A rezezett alu minőségi??? Mennyi a sávszélessége, van 1giga? Te hivatalos telekom szerelő vagy???, és ha igen akkor nem biztosítja a telekom az utp-t?? Csak azért kérdem mert Kecskeméten és vonzáskörzetében (nálunk) a szerelők telekomos autóval járnak és elvileg a telekom alkalmazottjai!!!! Nekik a telekom adja a kábeleket nem??
  11. tatvarek

    Ip tv otthoni kábel tipusa!

    Sziasztok Guruk!!! Egy iptv megrendelés+net előtt állok!!! A szerelők milyen utp-t használnak az új iptv+net+otthoni telefon+mobil=magenta 1-nél?,? A szerelők által használ utp vezetékek milyen?, tiszta réz vagy rezezett alu??? Az erek tömörek vagy sodrottak(patch) !!!
  12. tatvarek

    Iptv smart tv

    Köszönöm a válaszod Anonymus!!! Én is valahogy így gondoltam! De azért lenne pár kérdésem ha nem baj!?!? Oké kapok egy optikát fogadó eszközt, gondolom az lesz a fő modemem!(ebben nincs wifi?) Ebből csatlakoztathatok 1-2 telefont és 4 lant, ha jól tudom! Nekem 3 tv-m van! Erre elmegy 3 port, a 4-edik lenne az internet! Te azt írtad switch-hel eloszthatom de csak 100mega lesz a netem, de ha gigabites switch-et(vagy routert) használok akkor lehet gigabites is akár csatornánként-nem??(csak kérdezem mert nem értek hozzá!) Ja és még azt szeretném kérdezni hogy a szerelők milyen cat5e kábeleket használnak; tömör vagy sodrott erűt(patch), csupa rézt, vagy rézzel bevont alut??? Még annyit hogy ha én kábelezek akkor mennyi kábelt adnak max?(mert nekem 90m kellene) Mégegyszer köszi, és a valaszod is ha válaszolsz!! Bocs a sok kérdésért!
  13. tatvarek

    Iptv smart tv

    Sziasztok Guruk!!! Kérdésem lenne, de kérlek ne olcsatok!!! Megoldásra van szükségem, nem alázásra!!! Előre is köszönöm!!! A kérdésem a következő! Most építették ki nálunk az optikai hálózatot! Szeretnék előfizetni iptv-re!!! +nagysebességű internetre!! Hogy készítsem elő a ház kábelezését???
  14. tatvarek

    Fejlesztés

    Hát nagyon köszi a tartalmas és segítő válaszokat!!!! Nem hittem volna hogy itt is jelen vannak a ***** trollok!!! A Telekom buzdít hogy itt tegyek fel kérdéseket mert itt egy építő segítséget kapok!!! Hát én a helyükben kirúgnám örökre!!!
  15. tatvarek

    Fejlesztés

    Tisztelt Telekom!!!! Már pár napja látom hogy Városföldön pár napja mintha új hálózatot építenének!!! Városföld, Bács-kiskun Megye, irányítószám 6033!! Megtudhatom hogy milyen hálózatot építenek???
  16. tatvarek

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! Felhívtam én is az ügyfélszolgálatot, és ott hamar kiderült hogy rossz felhasználó nevet és jelszót küldtek!!!!! Meg kellett adnom a felhasználói adatokat, előfizető neve, születési dátuma és helye! Utána megmonták a jó felhasználó nevet és jelszavat! Most már minden működik!!! De azért elgondolgottató hogy egy ilyen nagy cég hogy hibázhat ekkorát!!!!??? És nem vagyok egyedül! Ez a szünetmentes szolgáltató váltás????
  17. tatvarek

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Szia Erika! Neked mit mondtak mi volt a baj?
×
×
  • Új...