Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tibi

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Tibi eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Tibi

    Sagemcom fast 3890v3

    Sziasztok a kérdésem a következő lenne. Nemrég kicserélték a modememet koaxos gigás net igénylése miatt. Az eszköz üzemel, viszont már kétszer eljátszotta velem azt hogy gondolt egyet és nem volt internet. ekkor újraindítom a routert és megy minden tovább. A logban ismételten ugyanazt látom mint a multkor, (ha jól emlékszem) és érdekesség hogy a régi logokat átdátumozta 2013-ra (?)... Kérdésem az lenne mi lehet a gond,mivel elég kellemetlen mikor akár több wifis eszköz, vezérlés leáll, netalántán mint éjjel is elkezd villogni (cirkó wifi modulja)amire felkel az ember és nem hagyja nyugodni mi a fene lehet. A régi modemnél ilyen jellegű problémám nem volt, ment minden, eszébe nem jutott ilyet csinálni. Esetlegesen milyen beállításokat nézzek meg?ja és nem 5ghz-es wifiről eszélünk hanem asimáról. (de a vezetékes is meghalhat ilyenkor szerintem)
  2. Tibi

    IPTV

    engem inkább az akasztott ki, hogyha a Telekom nem küldi meg időben a számlát nekem, én vagyok köteles szólni különben + pénzt számolnak fel,ha jól értettem. Ergo én szóljak nekik hogy 1. vagy dolgozzatok,2 vagy nézzétek hogy az automatikus számlázó rendszer jól működik e, vagy dob e vissza hibát,ha egyáltalán van benne ilyen loggolás. bár ha lenne nem nekem kéne szólni ha nem kapom meg időben.Néhány dolog érdekesen működik itt.
  3. Tibi

    IPTV

    nem mindig normál sorrendben,de megcsináltam párszor. most pl olyan 4 óra óta jól működik.Még...nem tudom mi okozhatja ezt.Elég gáz mert ha pl úgy megáll hogy nagyim egyedül van itthon egész nap és este jövök haza, akkor estig nemtvzik, mert nem tudja hogy mit merre.
  4. Tibi

    IPTV

    de az iptv box egyből a Cisco EPC3925 routerbe megy amit a telekomtól kaptam.a box és a Cisco EPC3925 között van 1 szoba és kb 15 méter utp cat5e vagy cat6e kábel. A Cisco EPC3925 ből megy tovább egy netkábel egy saját routerbe, és a saját routerbe van bedugva egy nas,egy másik utp és wifit is szórja. Kb így néz ki a történet. (így gondolom az igmp kérdés is felejtős lett) Most megint nemrég megállt, újraindítottam, a -0.2 változott kb -0.1 re nagyjából más nem.
  5. Tibi

    IPTV

    Sziasztok, nem akarok nagyon telekomos emberkét várni szóval hátha tt is megoldható a problémám. Telekom iptv, sima, nem vinyós. kb 10 15méter utp meg a másik szobában lévő routerbe,onnan a saját routerembe és igy tovább. Néha gondol egyet az iptv, és nézés közben megáll. ha átkapcsoljuk és vissza akkor megy tovább,de ma már más a játék, mert tegnap este óta nagyon gyakran, bosszantóan gyakran megáll,hibát ir ki néha,van hogy átkapcsoljuk másik adóra és vissza de az sem segít. Ma kb 4-szer kapcsoltam ki és be mindent e miatt, de megint visszajött a hiba. Van hogy hetekig hónapokig nyugi van, aztán gondol egyet és megint. Szerintetek mi lehet a gond? A net működik, a telefon működik, az iptv meg úgy ahogy,néha befagy ritkán. Downstream Channels Power Level: Signal to Noise Ratio: Channel 1: 0.7 dBmV 37.5 dB Channel 2: 0.4 dBmV 37.5 dB Channel 3: 0.7 dBmV 37.5 dB Channel 4: -0.2 dBmV 37.3 dB Channel 5: 1.6 dBmV 38.6 dB Channel 6: 2.4 dBmV 39.0 dB Channel 7: 2.8 dBmV 39.4 dB Channel 8: 3.2 dBmV 39.4 dB Upstream Channels Power Level: Channel 1: 44.2 dBmV Channel 2: 44.5 dBmV Channel 3: 43.0 dBmV Channel 4: 0.0 dBmV
×
×
  • Új...