Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7633

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7633 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Na lehet, hogy meg van a hiba.... most minden eszköz csatlakozik, csak a Nas-ban kikapcsoltam a torrentet. Kb 470torrent van bent, a Tp-linknek nem adta fel, de ez valamit nem szeret... Esetleg nincs ötleted mire figyeljek oda, mit állítsak át.
  2. Igen, itt olvastam, hogy a Lan1be kell dugni, bíztam is benne, hogy ez lesz a baj, de nem. Sajnos a hiba továbbra is fennáll!
  3. Valamiért nem engedte feltőlteni a képeket... http://www.kephost.com/image/wSVU http://www.kephost.com/image/wSVx http://www.kephost.com/image/wSVX http://www.kephost.com/image/wSVf http://www.kephost.com/image/wSVy
  4. Üdv! Megosztom veletek a problémám, valaki hátha tudja a megoldást. 120-as optikai nethez kaptam egy HG8245H routert, ami elvileg bridge módba van. Saját TP-Link WDR3600 routert használok, ami az én szám íze szerint be van állítva.Ezért is kértem a T-s szakembereket, hogy csak modemként üzemeljen a HG8245H. Eddig nem is volt semmi gond.... Váltottam NET1000-re + IPTV és az akcó keretein belül kaptam egy D'Link DIR842 1200Ac routert, és itt kezdődik a gond. Próbáltam saját igényeim szerint beállítani az új routert. Azt tapasztaltam, hogy a bekapcsolás után tökéletesen működik, villámgyors minden mérek kb 800Mbps körüli sebességet, de 10-15 perc után már csak 200Mbps körül van, és a router kezelőfelületét sem érem el. Ha valamelyik eszközt újraindítom, megint jó pár percig. Visszavittem, kicseréltékt, de a helyzet ugyan az.
×
×
  • Új...