Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

privatposta

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit privatposta posztolt

  1. Megválaszolom magamnak. Sehogy. Mivel élő ügyfélszolgálat nem vette fel a telefonokat, kénytelen voltam beutazni 120 km-re egy t-pontba. Gyors voltam, mert egy perc volt az egész. Az adategyeztetés után 2 hónapig van kikapcsolva a szám, eddig várnak. Ezután már nem lehetséges visszakapcsolni. Én 2 hónap és 6 nap után mentem be. Ezért az infóért még utaztam 120 km-t, mert nem volt elérhető telefonon egyetlen ügyfélszolgálat sem. Hasznos a válasz, ki is pipálom. Remélem másnak is hasznos lesz.
  2. Hát pont ez az. Semmilyen módon nem lehet a Telekommal kapcsolatba lépni. Legalább 25 számot hívtam eddig. Volt benne 5 db. 1414-es is. A rendszer nem fogadja el a hívást csak arról a telefonról illetve aktív Telekomos telefonról. Az egész úgy ***** ahogy van. Sms-t lehet hogy kaptam, de ha nem nézte meg az idős tulajdonos, akkor mi van? Az én mail címem van regisztrálva, de arra nem kaptam üzenetet. Telekom appon is aktív volt és csak egyszer kaptam egy üzenetet, hogy már nem aktív. Egyik T partner sem veszi fel a telefont. A maradék 20 hívás oda ment az ország különböző pontjaira. Áááá. Ez már a legalja. Menjek be személyesen, utazzak 120 km-t, hogy visszakapcsolják a számot 3 hét múlva.... Persze csak Tpont ban.
  3. Nem aktív a Dominó kártyám. Fel lett töltve 1 évre novemberben, aztán "kikapcsolódott." a Telekom által. Mivel nem aktív a szám ezért nem tudok telefonos és egyéb ügyintézőhöz sem fordulni. Nem sokszor van a szám használatban, csak veszély esetén, ezért most vettük észre. Talán adategyeztetés elmaradása miatt? Még ezt sem tudom, hiába van megadva mindenféle elérhetőségem az alkalmazásban. Ez nagyon gáz... Mit kell tennem, hogy aktív legyen, rajta az egyenlegemmel?
  4. privatposta

    IPTV

    Sziasztok, Szeretném, ha a saját iptv boxomon vagy okos tévémen is menne az itthoni iptv. Hogyan kell azt beállítani?
×
×
  • Új...