Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

georgio

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit georgio posztolt

  1. georgio

    Internet

    Tisztelt Telekom Fórum! Nem régen hosszabbítottam meg Telekom előfizetéseimet (IP TV és Internet). Az internetkapcsolat optikai kábelen épül fel. Az ügyintéző, tekintettel az üvegszálas átvitelre, felajánlotta, hogy ha akarom, gyorsabb internetre válthatok. Tanácsát megfogadva, meg is kötöttem az új szerződést IPTV M és Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomagra. Bíztam abban, hogy valóság lesz a lényegesen gyorsabb le és feltöltés, azaz gördülékenyebb lesz internetes tevékenységem. Ezzel szemben nem tapasztalok javulást. Nagyon gyakran kimondottan lassú a netem. A belassulást sokszor az IPTV-n is észlelem. Előfordul, hogy pl. TV csatornaváltás esetén hiába akarok más adóra átkapcsolni, a beltéri egységen megjelenik az új csatorna száma, de a kép még mindig az előző csatorna kimerevedett kockáját mutatja. Végeztem egy sebességtesztet, amit mellékelek. Megkérdezem, ezek az adatok elfogadhatóak e 1000/100 díjcsomag esetén? Hogyan lehet ténylegesen érezhetővé tenni az elméletileg gigaerős net előnyeit, kiküszöbölni a TV esetében jelzett durva belassulást? Várom szíves válaszukat, javaslataikat! Köszönettel: György Béla
  2. georgio

    TV GO

    Kiegészítés előző bejegyzésemhez: * A Firefox 64 bites verzió TVGO-ra azért nem használható, mert nincs hozzá való lejátszást segítő bővítmény (Verimatrix ViewRight Plugin). Letöltöttem a Firefox legfrisebb 51.0.1 32 bites verziót. Ehhez simán engedélyezhető volt a Verimatrix ViewRight Plugin. Módosítottam az Avast webvédelem kivételek beállítást, a következők szerint_ Kizárandó URL: https://www.tvgo.hu/ Kizárandó MIME típusok: application/x-viewright-m3u8 application/x-viewright-m3u Kizárandó folyamatok: npViewRight.dll Innentől a Firefoxon (32 bit) külön beavatkozás nélkül simán működik a TVGO lejátszás, nem kell kiiktatnom az Avast webvédelmet. AZ IE 11-en továbbra is csak úgy fogható a TVGO adás, hogy kiiktatom erre az időre az Avast webvédelmet. Erre még nem jöttem rá, mi ennek az oka. Ha valaki talált megoldást, kérem, jelezze! Köszi!
  3. georgio

    TV GO

    Tisztelt Telekom Fórum! Alkalmanként laptopomon is használom a TVGO szolgáltatást. Február 8.-án frissítettem Firefox böngészőmet és az Avast Free Antivirust. (Avast programverzió: 17.1.2286 (build 17.1.3394.0); Firefox böngésző: 51.0.1 64 bit) Innentől sem az Internet Explorer 11-en, sem a Firefox-on nem tudtam használni a TVGO-t. Hosszú kísérletezés után rájöttem arra, hogy az Avast webvédelme blokkolta a szolgáltatást az Internet Explorerben, a Firefox új, 64 bites verziójában pedig nem telepíthető a műsor lejátszásához szükséges "Verimatrix ViewRight" bővitmény. Megpróbáltam az Avast webvédelmében kivételként beállítani a TVGO URL-jét, a lejátszáshoz kevésnek bizonyult. Próbaként kikapcsoltam az Avast webvédelmét, abban a pillanatban remekül működik a szolgáltatás az Internet Exploreren. Megkérdezem, mi a megoldás arra, hogy a TVGO használatakor ne kelljen teljesen kiiktatni az Avast webvédelmet? Milyen beállításokat alkalmazzak? Kérem szíves segítségüket és előre is köszönök minden hasznos tanácsot!
×
×
  • Új...