Törölt_tag7758

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7758 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Az mindenesetre biztos, hogy a napi net mellett lehet használni a Marathont. Ma nekem is azt fogyasztotta már és nem a napi net kapcsolt be.
 2. Roli épp az ellenkezőjét mondja a másik topikban: elvileg a Marathont fogja használni, a napi net csak azért kell, mert feltétel, hogy aktív net adatcsomag legyen alatta. Más esetben teljesen értelmetlen a napi net mellé Marathon. Egy hónapban nagyon sokra jön ki a napi net díja, ráadásul épp azt az opciót öli meg, amiért az ember marathont vesz. Ergo, hogy ne kelljen minden hónapban (pláne ne minden nap) fizetni a netért.
 3. Viszont így már ok a dolog, lényegében ez volt a cél. Köszönöm.
 4. Megvettem a maratont. Nem kapcsolom ki a napi netet de akkor azt fogja használni mindig? A maraton meg ott lesz dísznek?
 5. Rendben, nem felejtem. Kíváncsi leszek hogy fog működni.
 6. Dominós vagyok. Aktiváltam a napi netet, de majd töltenem kell a kártyára pénzt, hogy elég legyen a maraton-ra. Egyébként most már engedi a vásárlást. Nagyon köszönöm a segítséget.
 7. Akkor itt lesz a bibi. Inaktiváltam a Net Pluszt. A díjfizetést pedig gondoltam átutalással rendezném. Eddig nem voltam nagy telefon guru azért is akasztott meg a dolog, de még szerencse, hogy ennyire segítőkész vagy.
 8. Röhej! Nincs benne a Maraton a lehetőségek között, csak a Net Pluszt és a napi netet ajánlgatja! Egyébként ha megrendelem a szolgáltatást akkor annak díját az egyenlegemből vonja le?
 9. Köszi! A végén azt írta ki, hogy a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálja meg később."
 10. Szia Roli! Néztem ott is, de érdekes a dolog. A megújuló csomagokat engedné aktiválni, de az egyszeri adatcsomagoknál nincs ott az "aktiválom" gomb. Egyébként ez azért lenne fontos nekem, mert nincs szükségem havidíjas netre. Főleg wifire kapcsolódok, ezért egy Maraton 1G -s net bőven elég lenne arra az időszakra amikor nem vagyok wifi közelben. Csak a biztonság kedvéért. Sajnos egy félreértés miatt a NetPlusz L-t aktiválták nekem, de az ugye egy hónap után lejár, és kész ráfizetés mert alig használtam a netet. 200MB körüli forgalom volt rajta.
 11. Sziasztok! Szeretném megrendelni a Maraton 1GB -os netet, de amikor rákattintok a "megrendelem" ikonra, akkor visszadob a profilom fő oldalára és nem történik semmi. Mi lehet a baj?