Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7792

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7792 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Törölt_tag7792

    IPTV

    Azért bíztam benne, hogy valaki ismeri ezt, tapasztalatból. A leírása alapján működhetne. De kidobni való pénzem nincs. Mindenesetre azóta is működik problémamentesen az edzőgép és a TV együtt. Csak az a nagy kábeldob zavar, nem is tiszta, hiszen kültéri és régi. De ha más nincs, ok. A lényeg, hogy működik.Köszi, hogy válaszoltál.
  2. Törölt_tag7792

    IPTV

    Azért legyetek szívesek erre még válaszolni! Köszönöm.
  3. Törölt_tag7792

    IPTV

    Hát köszönöm, megoldódott a problémám. Nagyon jó ötlet volt!! Mielőtt ideírtam a fórumba a kérdést, a leghosszabb, 5 méteres hosszabbítóval az elérhető alternatív konnektorokat végigpróbáltam, sikertelenül. Az előbb kimentem a garázsba, ott van egy 50 méteres kábeldobom, azt ott mindjárt be is dugtam, a nappaliba behoztam, bedugtam az edzőgépet és NEM ÁLLT LE a TV. Erre kihúztam a dugót a garázsból és a lakás különböző helységeiben próbáltam, ahova az 5 méteres nem ért el. ÉS MŰKÖDIK!!! Igaz, a konyhából, de mindegy, szuper, NAGYON BOLDOG VAGYOK!! KÖSZÖNÖM mégegyszer. Főleg, hogy nem kellett semmit venni és a villanyszerelőre sem volt szükség!
  4. Törölt_tag7792

    IPTV

    A sütő tepsi próba nagyon tetszett, rögtön kipróbáltam, sajnos semmi sem változott, Az íróasztalomnál van egy ilyen speciális túlfeszültség védő elosztó, na azzal is próbálkoztam, de ugyanúgy leáll a TV az edzőgép bekapcsolásakor. Sajnos a TV ethernet kábeles összekötése a routerral megoldhatatlan, hidd el! A powerline megoldásnak maradnia kell.
  5. Törölt_tag7792

    IPTV

    Találtam a neten valamit, mi a véleményetek erről? Ehmann köztes dugasz hálózati szűrővel Nem egy olcsó mulatság, de hátha ha ez lenne a megoldás...
  6. Törölt_tag7792

    IPTV

    Pedig sajnálom nagyon, hogy olyan "csak bedugósat" nem találtál, mert közben megnéztem a lehetőségeket az ajánlott linken. Nekem ez persze olyan, mint a kínai nyelv, nem tudok vele mit kezdeni. 100-60.000 Ft-ig minden van, de a leírás nem mond nekem semmit. Villanyszerelő ismerősöm jelenleg külföldön van, egyenlőre nem jutottam előbbre. Mégis köszi a segítséget.
  7. Törölt_tag7792

    IPTV

    Félreértettél, tudom, hogy az adapter fizetős, fizettem én is érte. De a szűrő hozzátartozhatna a szerelés tartalmához kezdettől. Most nem az a téma, hogy ingyen legyen, csak legyen. Legalább tudnám, hogy mit kell beszerelni. Ha a szerelő felajánlotta volna, tájékoztatott volna, hogy van ilyen és miért kell, most nem itt irogatnék.... Nekem mint laikus felhasználónak fogalmam sincs, hogy bármi is zavarhatja a TV vételt. Így utólag nehezebb nyomoznom és a problémát megoldanom. Az Adsl szűrőről én is tudom, hogy más, de csak példának hoztam fel, hogy ott az internet beszereléséhez tartozott ennek beépítése, nem utólag kellett vakarózni, hogy zavar van, mit is csináljak.
  8. Törölt_tag7792

    IPTV

    Köszönöm Anonymus. Igen, hasonlóan néz ki a dlink adapter is, szóval powerline van. Megnézem ezt a hálózati zavarszűrőt! Ezt nem kéne a Telekomnak automatikusan a telepítésnél beszerelnie? A Telekomos optikai internet előtt ***** adsl-em volt, ahhoz beszereltek szűrőket, de az másfajta, a telefonvonal miatt kellett. Mindenesetre köszönöm!
  9. Törölt_tag7792

    IPTV

    Szia! Köszi a gyors választ. A TV leállása azt jelenti, hogy lefagy a kép és a hang, egyszerűen megáll a kép, hang. Most több konnektort is kipróbáltam, mindenütt ugyanaz van. Megáll a kép és a hang, majd aktualizálva tovább folytatódik, ha lekapcsolom az edzőgépet. Csak az edzőgépet tudom máshova dugni, a TV-t nem. A HGV vagy ONT nem mond nekem semmit. A TV internete egy Dlink adapteren, ami konnektorba van dugva, áramon jön, tehát nincs közvetlenül a routerbe kötve. Tudsz ezzel az infóval valamit kezdeni?
  10. Törölt_tag7792

    IPTV

    Ha az IPTV használatakor bekapcsolom a vibrációs edzőgépemet, leáll a TV és csak akkor indul újra magától, ha kikapcsolom az edzőgépet. Mivel nagyon szeretnék edzés közben tévézni, az a kérdésem, hogy hogyan lehet a frekvenciazavart megszűntetni? Az edzőgép egy teljesen más konnektorban van bedugva. Lehet, hogy a Telekom kábel nincs leárnyékolva? Illetve, ha igen, mit lehet utólag csinálni? Vagy valami szűrő kell? Van valami ötletetek a megoldásra? Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...