Törölt_tag7990

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7990 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Na én pont fordítva is próbáltam az IP-t mint ahogy leírtad,este megnézem mindenképpen.Nagyon köszönöm a segítségedet,üdvözletem..!
 2. Sziasztok! A mai nap folyamán meghozták a HGW-t,beüzemelve.ADSL-ről áttettek VDSL-re(megváltás már így használni).A szerelő említette hogy ez a vonal elbírná a korábbi NetMánia M csomagot is így ebben a felállásban. Ő sem értette miért kellett eggyel lejjebb S-csomagba tenni,de ezt majd megpróbálom majd utólag lerendezni.A Wifi részét egyenlőre tesztelgetem,de szeretném majd ugyan úgy mint eddig mögé tenni az ASUS N65U routert.A gondom az hogy próbáltam már többféleképpen,de sehogy nem boldogulok vele.Az Asus Wan portját statikusra beállítottam,de szerintem ott nem jó értékeket adtam meg. Wan IP-beállításoknál lehet a hiba variálltam sokféle képpen,de sehogy sem megy.Így próbáltam elsősorban,idéznék a fenti hozzászólásból: "Ha a meglévő routered szeretnéd használni: ASUS WAN portját belövöd statikusan 192.168.1.1-re (LAN tartományod ha ebben volt, azt át kell állítanod mondjuk 192.168.0.1-re) HGW-ben a 192.168.1.1-re csinálsz egy DMZ-t."Annyit sikerült elérni hogy a router menüjében volt hálózat,de a gépen sajnos nem ment. Ez pedig az Asus de itt már variálltam sokféleképpen ez a beállítás sem jó szerintem: Ez a Huawei: Még a régi firmware van rajta úgy látom,talán az éjjel frissülni fog..Szerintetek hol lehet a hiba,vagy esetleg tegyem AP-módba?Nagyon megköszönném a segítséget,elnézést hogy hosszúra nyúlt a hozzászólásom..
 3. Nagyon köszönöm a megtisztelő válaszokat,az igazat megvallva a VDSL2-ről nem volt tudomásom már csak azért sem mert több alkalommal is kerestem a "lehetőségeket" ügyfélszolgálaton keresztűl de mindig negatív volt a válasz.A T-oldalán is "kutakodtam" fejlesztés ügyében,prohardver fórum /információk/ stb..Ellenben mint utólag kiderült a 30Mbit a maxi,valamint a fentebbi válaszok megnyugtattak,ismételten nagyon köszönöm.Bekötés után ha nem boldogulnék esetleg,ha nem bánjátok jelentkeznék még,mivel szeretném hasonlóan beállítani a mostani felállást.Vagyis HGW mögé tenném az ASUS N65U routert onnan osztanám a Wired kapcsolatot 4-eszköznek,valamint Wireless-ről megy szintén 4-eszközöm.Átolvastam már a fórumot remélem menni fog az elképzelések alapján,ugyanis fontos lenne a távoli elérés is Nat nélkül..Szép napot sziasztok!
 4. Sziasztok! Megrendeltem én is ezt a kiegészítő szolgáltatást,mivel felénk (Sárospatak) a közeljövőben nem lesz fejlesztés ezen a DSL területen sajnos.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Én a központtól kb. 1,5Km-re lakom így már évek óta stabilan használtam a NetMánia M csomagot.A 20Mbit/s helyett 12-14Mbit körűl jött,ezért is gondolkodtam ezen a lehetőségeken.Megtörtént a megrendelés,megbeszéltünk minden technikai és anyagi részletet az ügyintéző hölggyel.1-óra múlva vissza hívott hogy a technikus kolléga jelzése alapján két lehetőség közűl választhatok. Vonal adataim: 1: Technikailag abban az esetben tudnák biztosítani a gyorsító opciót ha lejjebb tesznek a NetMánia S 10Mbit/s csomagba,így elméletileg meg lenne a 60Mbit/s sávszélesség. 2: Behúznak egy második érpárt (Bondiggal) akkor elméletileg meg lenne a 30Mbit/s. A dolog számomra azért is "sántít" mivel tudomásom szerint a második módszert csak VDSL2 területen alkalmazzák nálunk pedig csak DSL lefedettség van.Szerettem volna beszélni egy technikussal is,de szombat délután már nem tudtak nekem kapcsolni senkit aki értene hozzá állítólag.A lényeg mivel minél hamarabb szeretném lerendezni ezt az egészet,így maradtam az első opciónál,ez került megrendelésre 2 év hűséghosszabbítással. Szerintetek mennyire helytálló ez az egész,hihetőnek tűnik vagy pedig félre tájékoztattak? Köszönöm előre is,üdvözletem!