Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8144

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag8144 posztolt

  1. Törölt_tag8144

    Műholdas televízió

    Kipróbáltam az alap PIN-eket, igen. Rokongyerek speciális PIN-t tett rá, úgyhogy nem ismeretes a kód. Értettem a távos gondolatod, csak azt nem, miért javasolod. Azzal kezdtem, hogy a boxi volume állítgatás a problémás. Tehát amit írsz ki van próbálva és nem jó. Valószínűleg nem olvastál el figyelmesen vagy én voltam félreérthető. Ez egy mellékprobléma. A másik kettő fontosabb. Mi a megoldás? Van varázsszó a szerelőnek, hogy érdemileg cselekedjen? Van feloldókód a beltérihez? Kettőskereszttel kezdődő, akármi.
  2. Törölt_tag8144

    Műholdas televízió

    HDMI az összeköttetés, a hangprobléma pedig a box szoftveres problémája egyértelműen. Más HDMI-eszközzel nincs gond. Hangerőállítás a tv-n zajlik érthető okokból. Tényleg csak újraindítás van, lepattintó válasz volt ez a szerelő részéről. Valóban gyerekzárról van szó, de PIN ismerete nélkül feloldhatatlan.
  3. Törölt_tag8144

    Műholdas televízió

    Sat Tv, Kaon box, 3 gond van vele: - hangerőt állítva a boxon, azt követően kimaradozó, pattogzó a hang, nem érthetők a beszélők, csak restart oldja meg - EPG előjegyzés esetén az adott időponthoz érve imád lefagyni, 2-3 naponta előjön a dolog - nagyon idegesítő, mikor a rebootot lehet nézni a műsor helyett, fekete képernyő, se előre, se hátra, csak hard reset oldja meg - pár csatornára PIN kód került, ezekre is feloldás várna A szerelő válaszai: - a tv-t kell megnézni hangerő ügyben (nincs a tévének semmi baja, egyértelműen a beltérin jelentkezik csak a hiba) - elmondása szerint folyamatosan jönnek frissítések a boxra (amióta megvan, fennáll a probléma, változás egyszer sem következett el a fagyogatás ügyében) - van egy "gyári beállítások visszaállítása" menüpont állítólag (azt a menüt úgy ismerem, mint a tenyeremet, NINCS ilyen) Ezek nevetséges válaszok, szeretnék igazi megoldásokat. PIN-re is, fagyásra is. Milyen úton-módon van erre lehetőség? Családtag beszélt a szerelővel..
×
×
  • Új...