Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Dabtep

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Dabtep eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Dabtep

  Garanciás laptop tisztítás

  HP laptopom van, ha elviszem egy HP szakszervizbe, ott kérésre kiszedik a tárhelyeket? Van a laptopban hdd és ssd is. Ha ez megoldható, akkor szerintem ez lenne a legjobb megoldás
 2. Kedves Fórumozók! 1 éve vásároltam egy laptopot a Telekomtól, ezért most már itt az ideje picit kitisztítani. Viszont 3 év garancia van rá, ami, ha jól sejtem ugrik, ha elviszem egy szervizbe tisztításra. Egy eléggé drága laptopról van szó, tehát a tisztítást nagyon szeretném elvégezni a karbantartás végett. Megkérdeztem a Telekomot ott azt mondta egy úriember, hogy kitisztítják, de mentsek le mindent, mert gyári visszaállítást kell csinálniuk. A gépen több mint 1 terrabájt adat és program van, amit nem szeretnék sehova sem feltenni, mivel rengeteg a személyes dolog. Felmerült a külső tároló használata, de nekem sajnos nincsen ekkora méretű külső tárolóm, ha lenne se tenném rá, mert a programokat újratelepíteni rengeteg időbe kerülne. A kérdésem az lenne, hogy valakinek lenne egy alternatív ötlete vagy esetlege tanácsa a számomra? Lehetséges-e úgy elvinni egy szakszervizbe, hogy a garancia maradjon? Előre is köszönöm a válaszokat!
 3. Dabtep

  Internet, TV, külön számla?

  Igen, van egy otthoni számla számlatípus, abban benne van kettő szolgáltatás, az internet és a tv külön, és a végén összesítve van az összeg.
 4. Dabtep

  Internet, TV, külön számla?

  Csak azért is gondolom, mert az "előfizetéseim" menüpontnál is külön van feltüntetve a tv és az internet is, de igazad van, veszteni valóm nincs, köszi a választ!
 5. Sziasztok! Abban kérném a segítségetek, hogy a múlt héten szerettem volna rendelni egy laptopot otthoni előfizetésre TV előfizetés meghosszabbításával, de elutasították, mert áprilisban kikapcsolták a TV-t 1 napra, ugyanis egy számla elkavarodott. Már másfél éve rendszeresen, időben fizetem őket, tehát szó sincs anyagi nehézségekről. Ezek után már csak elektronikusan fizetem. A lényeg, hogy az internetet nem korlátozták, ezért úgy gondolom, hogy a kettő teljesen külön van egymástól, tehát, ha én internet előfizetés meghosszabbítására rendelem az eszközt, akkor valószínű menne a dolog? Válaszokat előre is köszönöm!
×
×
 • Új...