Dabtep

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Dabtep posztolt

  1. Kedves Fórumozók! 1 éve vásároltam egy laptopot a Telekomtól, ezért most már itt az ideje picit kitisztítani. Viszont 3 év garancia van rá, ami, ha jól sejtem ugrik, ha elviszem egy szervizbe tisztításra. Egy eléggé drága laptopról van szó, tehát a tisztítást nagyon szeretném elvégezni a karbantartás végett. Megkérdeztem a Telekomot ott azt mondta egy úriember, hogy kitisztítják, de mentsek le mindent, mert gyári visszaállítást kell csinálniuk. A gépen több mint 1 terrabájt adat és program van, amit nem szeretnék sehova sem feltenni, mivel rengeteg a személyes dolog. Felmerült a külső tároló használata, de nekem sajnos nincsen ekkora méretű külső tárolóm, ha lenne se tenném rá, mert a programokat újratelepíteni rengeteg időbe kerülne. A kérdésem az lenne, hogy valakinek lenne egy alternatív ötlete vagy esetlege tanácsa a számomra? Lehetséges-e úgy elvinni egy szakszervizbe, hogy a garancia maradjon? Előre is köszönöm a válaszokat!
  2. HP laptopom van, ha elviszem egy HP szakszervizbe, ott kérésre kiszedik a tárhelyeket? Van a laptopban hdd és ssd is. Ha ez megoldható, akkor szerintem ez lenne a legjobb megoldás
  3. Sziasztok! Abban kérném a segítségetek, hogy a múlt héten szerettem volna rendelni egy laptopot otthoni előfizetésre TV előfizetés meghosszabbításával, de elutasították, mert áprilisban kikapcsolták a TV-t 1 napra, ugyanis egy számla elkavarodott. Már másfél éve rendszeresen, időben fizetem őket, tehát szó sincs anyagi nehézségekről. Ezek után már csak elektronikusan fizetem. A lényeg, hogy az internetet nem korlátozták, ezért úgy gondolom, hogy a kettő teljesen külön van egymástól, tehát, ha én internet előfizetés meghosszabbítására rendelem az eszközt, akkor valószínű menne a dolog? Válaszokat előre is köszönöm!
  4. Igen, van egy otthoni számla számlatípus, abban benne van kettő szolgáltatás, az internet és a tv külön, és a végén összesítve van az összeg.
  5. Csak azért is gondolom, mert az "előfizetéseim" menüpontnál is külön van feltüntetve a tv és az internet is, de igazad van, veszteni valóm nincs, köszi a választ!