Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8182

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag8182 posztolt

  1. jaaaaaaa ok. Koszi! Azt hittem, hogy van vmi hivatalos arc is itt a forumon, nem csak mi mezei felhasznalok. Koszi meg egyszer mindent. Udv!
  2. Koszi sracok a segitseget. Igen magyar billentyuzetet hasznaltam, igen nagybetukkel, igen helyes adatokkal. 6-szor nem sikerult, hetedikre meglett. A projekt menedzsernek es/vagy a felhasznaloi elmenyert felelos menedzsernek (UX). Ezuton is szeretnek gratulalni (remelem atadjatok)! Mennyivel egyszerubb lett volna, ha mondjuk a rendszer ellenorzi, hogy mi lehet a problema a bevitt adatokkal es a megfelelo helyre ir csak ki hibauzenetet, nem pedig az osszes letezo rubrikat bejelolve jelzi, hogy vmi nem ok. Nektek is es nekunk is egyszerubb lett volna ez az egesz. Ha esetleg ilyesmi segitsegre lenne szuksegetek, szivesen vallaok tanacsadast! Udv,
  3. koszi a gyors valaszt. Megprobaltam mar a sajat adataimmal is es a cimborameval is aki a kartyat vette, egyik sem mukodik. Valoszinuleg egyebkent, hogy a felhasznalo a hulye. 90%-ban ez a helyzet, ugyhogy probalkozom tovabb... Egyebkent meg mi szukseg erre az egeszre? meg tobb infot taroljanak rolunk a telko cegek?
  4. Hello, Nekem is az a gondom, mint nagyon sok embernek itt. A haveromtol kaptam a sim kartyat. Megadtam minden adatot, meg mindig nem jok az adatok. A hibakod amit kapok "A megadott adatok nem egyeznek a kozponti nyilvantartas adataival!" Ellenoriztuk, minden adat helyes. probaltam ekezettel es anelkul is. En kulfoldon tartozkodom jun 30. estig es fogalmam sincs, hogy lehetne ezt megoldani. Van vmi otleted? Isten aldja meg azt a nagyszeru embert, aki ezt az egeszet kitalalta.... NOT! Koszi a valaszt!
×
×
  • Új...