Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kanteta

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit kanteta posztolt

  1. Sziasztok! Kb 3 hete nálam is rettenetes a net. Vagy az LTE vagy a Dsl működik a kettő együtt nem. Április 30-án bejelentettem hibára és 72 óra határidőt mondtak rá ami letelt. Bejelentettem másodszor is, mondta is a srác, hogy látja az előző bejelentést ami lejárt úgyhogy ezt bejelenti 24 órás javításra :D hú mondom dejó... hát ez is letelt. telefonáltam harmadszor is de már határidőt nem kaptam azt mondták csoportos javításba  átteszik a hibajegyet. Hát elég jól mellényúltak ezzel a szolgáltatással szerintem. Amúgy kinél lehet reklamálni, hogy pl nálunk egy minimális fejlesztést se eszközöltek a sokmilliárdos támogatásból? Itt Keszthelyen már elérhető az 1000-es net is ehhez képest itt sz@rakodunk a 10-20-as ótvarságokkal!!!

  2. Sziasztok! Miért kell 1-2 havonta újraaktiválnom a tv-t? Most pl nem is tudom,mert telefonon és pc-n is próbáltam, de csak pörög a kék karika szűntelenül látszólag nem történik semmi már több napja! okostelón, laptopon gond nélkül működik csak tv-n nem...

  3. Igen pontosan.Ez egy *****i instabil kényszermegoldás így visszaolvasva nagyon sok gond van vele. Tehát az hogy a sebességet mindenkor eléred erős túlzás. 

    17 perce, btz írta:

    @kanteta

    Ha a HGW fw bugjai miatt lehal a DSL tunnel akkor nyilván nem, de az egy hiba eredménye, nem az adathasználat függvénye. Természetesen hiba esetén nem működek jól a dolgok, de általában hibamentesen értendőek a dolgok. 

     

  4. 8 perce, Farao írta:

    Bonding résznél minden tunnel megy?

    Azért csak annyi a sebesség, mert 10 giga elérése után nem megszűnteti  a gyorsítót hanem lelassítja 5 megabitre a mobil ágat. Ezért van az hogy 10 giga elérése után én 12,5 megabitet mérek :)

    dsl tunnel down ami valószínűleg nem sok jót jelent :)

  5. Na mivel szerelő nem jött ezért próbálgattam. Mára látszólag megjavult a sebesség, persze csak a 10. giga adatig, mert onnantól visszavág 3-5mbit-ig. Ha kihúzom a dsl vonalat akkor is ugyan ennyi a sebesség. Ezek szerint nem is megy a dsl? Admin felületen a log tele van error üzenettel, de azt írja, hogy van kapcsolat...

  6. Ma sajnos nálam is használhatatlan lett ez a csoda. Vásároltam egy játékot steamen 16 gb gondoltam gyorsan lerántom talán belefér még korlátozás nélkül és gyorsan lent van. Hát nem így lett... olyannyira nem, hogy 5-6 giga után jött valami gubanc mert a sebességem 1 mbit!!! lett, és azóta is ilyen 3-4 mbiteket mérek max. Ezért tényleg felesleges fizetni +700 ft-ot. Azelőtt legalább fixen megvolt a 20mbit ami most is meg kellene hogy legyen de nagyon nincs! Szervíz holnap jön, nagyon kiváncsi vagyok, de nagyon gondolkozom ,hogy hagyom a fenébe ezt a "gyorsító" nevű vicc szolgáltatást!:/

  7. Sziasztok! Most fizettem elő az hbo minicsomagra és szomorúan látom, hogy 21:9-es képaránnyal jön. De miért? Miért jó az hogy alul felül egy-egy fekete sáv elfoglalja a kijelzó negyedét!A többi csatorna szuperul jön tényleg semmi hiba csak az hbo A tv egy 4k samsung 16:9-es képaránnyal. Tud erre valaki magyarázatot?

  8. Ekkor: ‎2017‎. ‎05‎. ‎18‎. at 12:25, szabob írta:

    Szia!

    10 Mbit lesz a feltöltési sebesség.

    Folyamatosan működik a szolgáltatás, amint elindítasz egy letöltést, szinte késleltetés nélkül beindul a gyorsító.

    Nincs korlát (persze ésszerű keretek között - ezt viszont nem tisztázták, mégis mennyinél szólnak az ügyfélre), június elsejétől hivatalosan is kikerül az ÁSZF-ből. Napi 10-30 GB adatot forgalmazok 4G-n március eleje óta, lassítást sose tapasztaltam.

    Nálam van korlát. Vásároltam egy játékot a steamen és szuperúl jött is ahogy kell kb 50-60 mbit-tel. Aztán úgy kb 10 gb elérésekor visszaállt szépen 20 mbit-es sebesség (netmánia L)!!! Tehát nagyon is van korlát!

     

×
×
  • Új...