hellsing

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit hellsing posztolt

  1. Asszem igen. Azért "asszem", mert volt egy olyan kábel, amivel rettenetes volt a vétel az amúgy okés csatornákon is.
  2. 分かりません。 Magyarul: mi vaaan? :))) Létezik digitális kábeltévére jelszint-erősítő? Még analóg időkben használtunk egyet és sokat segített.
  3. Köszönöm. A csatornakiosztásból még mindig ez a Google Drive-os doksi az aktuális, vagy van valahol frissebb? Mert a stb-om a 786-on semmit sem talál, jelerősség: 0. A Disney-Comedy-AXN-NatGeo automata kereséssel se jön be.
  4. Üdv, Digitális kábeltévét (is) használok egy Thomson stb-vel, 2. tévén, IPTV mellett. A csatornák nézhető minőségben bejönnek (csak szénné vannak tömörítve, de ez sajnos nem hiba), viszont egy frekvenciára (778MHz, SR 6875, QAM 64) azt írja ki a stb, hogy jelerősség: 99%, minőség 0-10%. Az itt lévő csatornákat (pl. Cool) behangolja, de vagy be se jönnek (Nincs jel! üzenet), vagy ha igen, akkor rettenetesen szaggatott, kockás, szakadozó hangú az adás. A csatlakozókat átmozgattam, az antennakábelt lecseréltem (a fali csatlakozó és a stb között), a stb firmware-ét frissítettem, de ezek nem segítettek. A stb környékén csak a tévé van, más elektromos eszköz nincs. Mi lehet a gond?